Horoscop Urania zilnic: vineri, 28 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 28 martie 2014


Berbec:

Vineri, 28 martie 2014, este de aşteptat să vă copleşească amintirile, să vă dea târcoale nostalgiile. Sunteţi cumva mai în legătură decât de obicei cu trecutul dumneavoastră, nu-l prea puteţi trece cu vederea. Vă întoarceţi prin metode proprii la evenimente din copilărie sau la întâmplări mai recente pe care le simţiţi ca fiind importante, fiindcă v-au format drept ceea ce sunteţi acum. Atenţie însă la confesiunile, afirmaţii brutal de sincere!


Taur:

S-ar putea ca azi o parte dintre prieteni să vă găsească prea temător, conservator şi învechit, anacronic. Preferaţi poate să mergeţi pe cărări bătătorite, sigure, decât să daţi curs unor iniţiative riscante, unor acţiuni cu grad sporit de pericol şi hazard. Probabil că refuzul dumneavoastră nu va fi primit cu mare entuziasm de către camarazi, însă dispuneţi de întreaga bunăvoinţă pentru a-i convinge pe aceştia să vă respecte alegerea.


Gemeni:

Astăzi, 28 martie 2014, în domeniul financiar se recomandă înţelepciune searbădă şi cuminte. Nu vă grăbiţi la investiţii ca fata mare la măritat, este posibil ca termenii unei negocieri pentru care aţi bătut palma să se complice periculos. Emoţional-afectiv, accesele de gelozie şi posesivitate pot fi date uitării azi, când nu vă mai dovediţi a fi o fire anxioasă, o persoană care se simte pândită de pericole ori ameninţată de incertitudine.


Rac:

O discuţie serioasă cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să înţelegeţi lucrurile mai bine în relaţia voastră. Este important ca amândoi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă şi să ştiţi ce vă doriţi atât sentimental, cât şi în ceea ce priveşte cariera. Vă pregătiţi pentru schimbări şi sunteţi mai nerăbdător ca niciodată. Este timpul pentru următorul pas în relaţia voastră.


Leu:

Vineri, 28 martie 2014, puteţi fi surprins în clinciuri şi dispute verbale cu membrii familiei ori cu partenerul de cuplu. Este posibil să fiţi nevoit să învăţaţi să nu mai penalizaţi prompt orice opinie diferită de a dumneavoastră, să fiţi mai onest şi cu ceilalţi. S-ar zice că, astfel, cu ceva mai multă toleranţă, răbdare şi înţelegere s-ar putea să ajungeţi mai departe chiar decât v-aţi propus.


Fecioară:

Mici sau mari neplăceri financiare v-ar putea crea ceva nelinişti, apăsări şi griji. Bugetul de care dispuneţi e departe de a fi pe roze şi este posibil să nu se arate nici perspective prea grabnice de îmbunătăţire a lui. Eficientizaţi-vă la maxim cheltuielile, cumpăraţi doar strictul necesar, încercaţi să vă încropiţi cât mai raţional şi realist un buget de vremuri grele şi de subzistenţă!


Balanţă:

Astăzi, 28 martie 2014, regrete, nervozitate, dezgust şi deznădejde, nostalgie şi apatie - toate acestea sunt probabil de domeniul trecutului. Nu vă mai cufundaţi în plictis şi nu mai fugiţi de realitate, responsabilităţi şi obligaţii, ci chiar preluaţi iniţiativa şi vă asumaţi riscuri. Daţi dovadă de acte de curaj cu precădere în viaţa personală sau afectivă. O stare bună de sănătate poate fi sursa unui optimism, a unei stări pozitive constructive.


Scorpion:

Este adevărat că azi puteţi experimenta o stare de indispoziţie, de instabilitate emoţională. S-ar putea să vă fie reproşată şi o anumită lipsă de modestie, o supraevaluare a calităţilor proprii sau faptul că profitaţi de atuurile fizice pentru a vă netezi drumul şi a vă atinge, bifa anumite interese. Interesant este că puteţi să vă confesaţi şi să dialogaţi uşor, că puteţi aduce argumente explicative, care să scuze orice atitudine adoptată.


Săgetător:

Probabil că azi staţi atât de sobru şi marţial, atât de rigid şi îngrijorător de riguros, încât nu îndrăzniţi să ieşiţi în faţă şi să vă asumaţi riscuri în eventualitatea că s-ar pune problema unui câştig financiar. S-ar putea să învăţaţi că Dumnezeu vă dă, dar nu vă bagă şi-n traistă. Iubirea poate fi şi ea la mare preţ, puteţi găsi cu uşurinţă pe cineva care să vă incendieze imaginaţia şi inima.


Capricorn:

Începeţi ziua relaxat şi cu poftă de muncă. Pe plan profesional, totul merge de minune, iar colegii sunt mai activi şi mai harnici ca niciodată. Din păcate, nu totul poate fi roz, iar viaţa sentimentală are nevoie de atenţie maximă. Trebuie să aveţi o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu pentru a vă asigura că amândoi gândiţi la fel şi aveţi aceleaşi aşteptări de la relaţia voastră.


Vărsător:

Aveţi parte de o zi aglomerată la locul de muncă, cu mici probleme în ceea ce priveşte relaţia cu colegii de birou. Nu vă faceţi probleme, totul se va rezolva de la sine, trebuie doar să aveţi răbdare şi să încercaţi să staţi departe de discuţiile dure. Viaţa familială este şi ea pe drumul cel bun, după atâtea certuri şi conflicte este timpul să vă bucuraţi de linişte, înţelegere şi dragoste.


Peşti:

Este de aşteptat să vă mobilizaţi exemplar pentru a pune în aplicare o strategie financiară ori un plan care să vă aducă bani, profit, bunăstare. Probabil că, în acest sens, alegeţi să vă reactivaţi întreaga reţea de contacte sociale, reînviaţi relaţii de amiciţie şi prietenie mai vechi, aproape date uitării. Câştigurile pot veni fără cine ştie ce efort, competenţe şi perseverenţă, căci prezenţa de spirit şi intuiţia de moment contează.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS