Horoscop Urania zilnic: joi, 27 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 27 martie 2014


Berbec:

Joi, 27 martie 2014, s-ar prea putea să vă simţiţi destul de răsfăţat. Grija pe care v-o acordă ceilalţi, căldura sufletească cu care sunteţi înconjurat, faptul că sunteţi susţinut în proiecte şi înţeles în dorinţe nu face decât să vă încurajeze să continuaţi în această notă. Există, totuşi, în cazul în care relaţiile personale decurg prea cordial, lin şi aşezat, o nevoie de a le tensiona fără un motiv anume, de a stârni conflicte inutil, de dragul animaţiei.


Taur:

Poate că azi vă dovediţi o fire mai anxioasă şi refractară, pe fondul unui conflict mai vechi de natură sentimentală. V-aţi putea simţi prea expus şi vulnerabil, v-ar putea indispune un climat afectiv obositor de incert şi imprevizibil, însă partea bună a lucrurilor e aceea că păreţi dispus sincer să căutaţi explicaţii raţionale şi lămuriri obiective ale tuturor nemulţumirilor şi neîmplinirilor afective.


Gemeni:

Astăzi, 27 martie 2014, probabil că duceţi un asalt susţinut împotriva morilor de vânt încununat însă de succes. Iluziile şi visele dumneavoastră sunt mai puternice decât realitatea şi asta nu face decât să vă tragă înainte, să vă furnizeze bucurii şi satisfacţii în special în plan personal. Atenţie, este posibil însă ca unele nebunii să compromită o sursă de venit pe care contaţi, unele gafe şi imprudenţe să vă provoace daune financiare usturătoare.


Rac:

Nu sunteţi un robot, aşa că o pauză din când în când este mai mult decât binevenită pentru viaţa dumneavoastră socială. Perioada aglomerată prin care treceţi nu s-a încheiat, însă este momentul să spuneţi stop şi să vă relaxaţi puţin. O seară în oraş cu partenerul de cuplu sau cu prietenii poate încheia extrem de frumos această zi obositoare.


Leu:

Joi, 27 martie 2014, s-ar zice că cam tergiversaţi lucrurile în plan afectiv ori vă place să le ţineţi într-o zonă de incertitudine şi nesiguranţă care produce suferinţă persoanei iubite. Dacă nu aveţi pe cineva apropiat sentimental, şansele de a cunoaşte pe cineva important în această privinţă sunt destul de mici azi. Mobilizaţi-vă mai degrabă în activităţi şi eforturi practice la domiciliu, care cer bună energie şi forţă fizică!


Fecioară:

Astăzi puteţi fi nevoit să vă căliţi din punct de vedere financiar. Probabil că vă puteţi afla în situaţia de a învăţa să răbdaţi, de a accepta o serie de privaţiuni materiale, de a înfrunta cu stoicism şi răbdare nişte lipsuri băneşti. Poate fi necesar să vă supuneţi unor condiţii mai modeste şi mai vitrege de trai, puteţi să experimentaţi lipsa unui confort material. Se cere răbdare, stăruinţă şi stăpânire de sine.


Balanţă:

Astăzi, 27 martie 2014, s-ar zice că dispuneţi de bună permeabilitate, receptivitate şi deschidere la mediu. O doză accentuată de empatie şi sensibilitate vă poate aduce mai aproape pe cineva drag, căruia îi ghiciţi din gânduri şi-i împliniţi din dorinţe. În plus, s-ar putea crea impresia că sunteţi energic şi că aveţi vână, că lucrurile se pun în mişcare de îndată ce aţi binevoit dumneavoastră să interveniţi şi să le daţi un impuls ferm şi puternic.


Scorpion:

Este de aşteptat ca toanele, ezitările şi capriciile dumneavoastră să-i irite azi pe mare parte dintre colegii de serviciu. Vi se poate spune că nu puteţi trăi în defensivă, ascunzându-vă timidităţile, că este necesar uneori să preluaţi iniţiativa, conducerea în chestiuni de muncă şi efort profesional. S-ar putea însă dovedi că puteţi fi şi un om sobru şi raţional, care crede în succes, putere şi faimă, dar şi face ceva concret în sensul ăsta.


Săgetător:

Toate par să meargă bine şi promiţător azi, cu excepţia aspectelor direct legate de finanţele proprii. Este posibil să aveţi mari carenţe de diplomaţie, să gafaţi, să trataţi răstit şi cam din topor orice dialog care v-ar putea aduce nişte câştiguri financiare. În rest, puteţi manifesta o simpatie cordială şi un romantism cald, graţie cărora puteţi strânge relaţiile interpersonale, atât de familie cât şi cu persoana iubită.


Capricorn:

Muncă şi responsabilitate - acesta este motto-ul care v-a condus în ultima perioadă. Sunteţi mai activ ca niciodată la munca de la birou şi vreţi să demonstraţi colegilor de muncă şi superiorilor că meritaţi să fiţi promovat. Orele peste program şi implicarea în proiectele importante vor fi, într-un final, răsplătite. Sărbătoriţi această victorie cu persoana iubită.


Vărsător:

Acesta nu este cea mai bună perioadă pentru a începe noi proiecte pe plan profesional. Încercaţi să folosiţi ziua de astăzi să reflectaţi asupra deciziilor pe care urmează să le luaţi. Asiguraţi-vă că aţi analizat toate oportunităţile şi aţi pus în balanţă toate punctele pro şi contra. Este posibil să aveţi anumite dificultăţi în a interacţiona cu cineva de care sunteţi interesat.


Peşti:

Astăzi se anunţă posibile recuperări la capitolul financiar. Cum aveţi o gândire vie şi flexibilă, puteţi aborda scheme de gândire complexe, înţelegeţi că totul trebuie raţionat din aproape în aproape, aplicat şi nuanţat în funcţie de situaţie. Înarmat cu agilitate, viziune şi isteţime, ştiţi să valorificaţi probabil orice oportunitate de câştig material. Se poate redresa pe neaşteptate o situaţie financiară deficitară şi problematică.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS