Horoscop Urania zilnic: miercuri, 26 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 26 martie 2014


Berbec:

Miercuri, 26 martie 2014, aţi putea fi admirat de către partenerul de viaţă pentru faptul că vă găsiţi într-o pasă excesiv sentimentală, într-o stare visătoare, apatică, chiar dacă evitaţi să vă achitaţi de îndatoririle de familie. Tot la fel de bine s-ar putea să oferiţi partenerului de cuplu maximă dăruire, căldură, să investiţi sufleteşte fără restricţii. Este posibil să cultivaţi în relaţiile afective înţelegerea, bunăvoinţa şi toleranţa.


Taur:

Ar fi necesar să vă gândiţi azi dacă nu cumva, din punct de vedere sentimental, vă puneţi speranţe exagerate în cineva sau dacă nu cumva manifestaţi o nevoie excesivă de intimitate. S-ar putea să puneţi în cârca altora nefericirea proprie, să îi faceţi responsabili de neîmplinirile dumneavoastră amoroase, să vă simţiţi neapreciat de către persoana iubită. Vă puteţi reface rezervele de încredere în dumneavoastră retrăgându-vă în familie, între apropiaţi.


Gemeni:

Astăzi, 26 martie 2014, viaţa la birou este la fel de plictisitoare, nu aveţi parte de foarte multe schimbări pe plan profesional. În cazul în care nu sunteţi mulţumit de locul de muncă, vă sfătuiesc să vă încercaţi norocul în altă parte. Fiţi dumneavoastră cel care ia iniţiativa şi hotărăşte să îşi schimbe viaţa în bine. Mare atenţie la relaţia cu partenerul de cuplu, se anunţă o perioadă extrem de tensionată, cu certuri zilnice.


Rac:

În plan emoţional se poate simţi freamătul unor nelinişti şi angoase. Sunt posibile ajustări ale unor atitudini vătămătoare ori nepotrivite în relaţia cu unul dintre părinţi, chiar schimbări fundamentale ale felului în care abordaţi pe cineva apropiat. Există oportunitatea unui moment de adevăr cu dumneavoastră înşivă, fiind binevenit un bilanţ, o analiză retrospectivă asupra celor mai grave derapaje sentimentale.


Leu:

Miercuri, 26 martie 2014, s-ar zice că ieşiţi din apatie, că prindeţi forţe noi şi vă simţiţi în stare să vă apucaţi concret de planuri care stagnau. Când vine vorba însă de viaţa sentimentală este posibil să vă lăsaţi cuprins de un sindrom de neîncredere şi îndoială în partener sau într-o persoană de s#x opus. S-ar putea să insistaţi obsesiv asupra unor dovezi de iubire pe care nu le-aţi primit încă, să-l sufocaţi pe celălalt cu o criză de gelozie.


Fecioară:

Astăzi aţi putea avea obsesia eului propriu, aţi putea manifesta pretenţia că întreg universul se redistribuie, se organizează în jurul intereselor şi ambiţiilor dumneavoastră. Puteţi vedea în fiecare persoană întâlnită în cale o sursă de profit, puteţi exploata fiecare relaţie interpersonală în sensul dobândirii unui avantaj material. Vă puteţi simţi totuşi mărinimos în raport cu cei din familie, pe care vă arătaţi sincer dispus să-i ajutaţi.


Balanţă:

Astăzi, 26 martie 2014, aţi avut parte de numeroase schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională şi sentimentală în ultima perioadă. Poate că ar fi momentul să faceţi o pauză şi să plecaţi într-o scurtă vacanţă de relaxare. Aveţi nevoie să vă puneţi în ordine viaţa şi, pentru a lua deciziile care trebuie, este obligatoriu un moment de reculegere şi singurătate. Asiguraţi-vă că analizaţi fiecare detaliu şi că puneţi în balanţă toate aspectele.


Scorpion:

Reuşiţi probabil azi să daţi o frumoasă probă de eficienţă şi productivitate. La locul de muncă sunteţi în măsură să faceţi lucrurile să meargă, vă puteţi face util şi dovedi că sunteţi uneori de neînlocuit, iar devotamentul şi hărnicia vă pot fi recompensate corespunzător. Atenţie, ideea ar fi că, în asemenea condiţii, sunt şanse ca timpul pe care alegeţi să-l dedicaţi vieţii personale să scadă îngrijorător de mult!


Săgetător:

Aţi avut o perioadă destul de tensionată la locul de muncă, însă este momentul să reveniţi la normal. V-aţi cam neglijat familia, prietenii şi partenerul de cuplu, aşa că este timpul să vă revanşaţi. O seară în oraş vă poate ajuta să recuperaţi timpul pierdut şi să fiţi din nou la curent cu noutăţile în cercul de prieteni. O discuţie cu un membru al familiei vă poate pune pe gânduri.


Capricorn:

Este de aşteptat ca azi să vă sistematizaţi priorităţile în viaţa privată. Poate fi vorba de o trecere în revistă a relaţiilor de familie, de o evaluare obiectivă a plusului pe care acestea vi l-au adus. Momentul poate fi propice pentru o subtilă reexaminare, revizuire şi corectare a felului în care interacţionaţi cu rubedeniile, demersuri ce pot duce la reînnodarea acelor legături interpersonale clădite pe temeiuri foarte solide.


Vărsător:

Programul aglomerat de la locul de muncă şi proiectele de care urmează să vă ocupaţi vă pot da peste cap planurile în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Partenerul de cuplu se simte neglijat şi are nevoie să îi demonstraţi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. O discuţie serioasă vă poate ajuta să rezolvaţi problema. Încercaţi să rămâneţi calm şi să discutaţi politicos.


Peşti:

Astăzi v-aţi putea lăsa sedus de mirajul unor tranzacţii imobiliare, putând aduce în discuţie valorificarea unui teren sau a unei locuinţe. Ori probabil că vă faceţi nişte calcule realiste şi găsiţi suficiente argumente pentru a opera nişte schimburi avantajoase de bunuri sau valori. S-ar părea că totuşi cele mai bănoase afaceri le faceţi tot în cadrul familiei, implicându-i pe cei apropiaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS