Horoscop Urania zilnic: marţi, 25 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 25 martie 2014


Berbec:

Marţi, 25 martie 2014, pot fi momente de armonie şi linişte în viaţa afectivă. S-ar zice că nu mai trăiţi conform unor exigenţe emoţionale, destul de greu de satisfăcut, că nu mai vreţi mult de la partener, că sunteţi gata să tranşaţi de bună voie lucrurile şi să cădeţi la pace, oricât de complicat ar putea părea. Este de aşteptat ca emoţiile să fie puternice, fluctuante şi contradictorii, greu de formulat ori imposibil de stăpânit.


Taur:

S-ar putea să nu vă simţiţi în largul vostru azi dat fiind faptul că puteţi fi surprins foarte uşor descoperit afectiv, cu garda jos şi în amploarea fragilităţii dumneavoastră. Puteţi alege să vă cenzuraţi în ciuda intensităţii furtunilor interioare, puteţi să vă ascundeţi adevăratele sentimente faţă de persoana iubită. Partea bună e că nu ţineţi să-i împovăraţi totuşi pe alţii cu trăirile dumneavoastră, să-i faceţi responsabili de ceea ce simţiţi şi experimentaţi.


Gemeni:

Astăzi, 25 martie 2014, deşi pot interveni urgenţe de ordin financiar extrem de presante, puteţi constata că sunteţi incapabil să începeţi ceva, că vă mobilizaţi foarte greu la un efort care v-ar putea aduce un profit financiar sau de bunuri materiale. În plus, se pare că aţi depăşit o stare de slăbiciune fizică şi aveţi probabil suficientă energie pentru a întreprinde un gest copleşitor de romantic faţă de persoana iubită.


Rac:

S-ar putea ca interesul dumneavoastră pentru a performa la nivel înalt, real profesionist în mediul de muncă să crească vertiginos, până la obsesie. Ros de perfecţionism şi de gândul excelenţei profesionale, vreţi ca totul să decurgă nici mai mult nici mai puţin decât perfect. Este posibil totodată să daţi în vileag acum înzestrări mentale şi talente oratorice nebănuite, să vă exprimaţi opiniile faţă de colegii de serviciu cursiv, clar şi eficient.


Leu:

Marţi, 25 martie 2014, în viaţa afectivă este posibil să vă arătaţi interesat preponderent de cauze pierdute. Este posibil să aveţi tendinţa să vă implicaţi într-o relaţie fără prea mari şanse de reuşită, problematică ori din categoria celor imposibile. Totul ar fi în regulă dacă nu aţi avea mari aşteptări de la această legătură sentimentală, dacă puteţi dărui afecţiune şi tandreţe în mod necondiţionat, fără a aştepta să primiţi ceva la schimb.


Fecioară:

S-ar părea că azi puteţi ceda tentaţiei de a vă risipi resursele personale de energie fizică, psihică sau financiară. Se prea poate ca surse de venit pe care contaţi să se dovedească iluzorii şi fantasmagorice, iar persoane, care interveneau de regulă să vă sprijine financiar, să vă lase baltă. Puteţi mobiliza, totuşi, cu maximum de încredere într-un demers financiar pe cineva din familie.


Balanţă:

Astăzi, 25 martie 2014, acasă puteţi fi pus în situaţia de a presta diverse activităţi domestice care vă pot abrutiza, de a vă ţine ocupat cu fleacuri şi nimicuri, risipindu-vă din forţă şi energie. Altfel, păreţi a fi pe punctul de a vă îndrăgosti, vă poate atrage o persoană de s#x opus care poate trezi în dumneavoastră un sentiment neprecis, un fior vag, ce aduce a vis. În plus, vă puteţi vedea cuprins de o subită veselie, de o stare de bine, de sănătate şi robusteţe.


Scorpion:

Azi puteţi fi destul de nemulţumit de ceea ce câştigaţi. Probabil că sunteţi de părere că nu e suficient să primiţi, să încasaţi bani şi să păstraţi neproductiv ceea ce vi se încredinţează. Drept pentru care sunteţi destul de hotărât să valorificaţi o serie de idei inspirate asupra felului în care aţi putea să multiplicaţi ceea ce deţineţi deja. În relaţia cu persoana iubită, în schimb, va bucură ceea ce aveţi şi vreţi să menţineţi situaţia existentă.


Săgetător:

S-ar putea să fie necesar azi să redefiniţi conceptul de muncă. Gândiţi-vă ce sunteţi dispus să lucraţi, la ce efort vă simţiţi în stare să vă expuneţi, încercaţi să găsiţi o nouă motivaţie care să vă pună în mişcare profesional. Fără schimbările astea, câştigurile financiare scad şi pe bună dreptate. Chestiunile de suflet şi inima funcţionează cu aprinderi intermitente, cu pasiuni nebuneşti de moment.


Capricorn:

V-aţi putea face remarcat la locul de muncă astăzi prin conştiinciozitate, corectitudine, vă puteţi bucura de veniturile băneşti pretinse. Este posibil să simţiţi nevoia să vă arătaţi util celorlalţi şi să fiţi cooperant, să arătaţi disponibilitate mare pentru munca de echipă. Deşi sunteţi intuitiv şi vă îndepliniţi sarcinile de lucru eficient, vă doriţi exigent perfecţiunea, motiv de frustrări şi enervări, de epuizare fizică.


Vărsător:

Este de aşteptat ca azi să fie una dintre acele zile în care simţiţi mai mult decât înţelegeţi. Vă raportaţi la tot ceea ce vi se întâmplă extrem de emoţional şi sentimental, vă puteţi îndrăgosti pe moment şi cu furie, păreţi în legătură afectivă subtilă cu mare parte dintre oamenii pe care-i întâlniţi. O stare bună de sănătate v-ar putea determina să vă propuneţi pe lista de aşteptare o sumedenie de obiective de atins.


Peşti:

Este destul de probabil ca azi să vă dovediţi pragmatic, să nutriţi ambiţii practice, cât se poate de concrete. Este de aşteptat să remediaţi sau să îmbunătăţiţi o situaţie precară care vizează un loc de muncă, o ofertă de serviciu, o poziţie socială. Poate fi vorba de o serie de câştiguri nesperate, de o şansă providenţială care vă salvează dintr-o situaţie financiară penibilă sau extrem de nevoiaşă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS