Horoscop Urania zilnic: luni, 24 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 24 martie 2014


Berbec:

Luni, 24 martie 2014, este posibil să daţi impresia colegilor de serviciu că sunteţi foarte mândru de experienţa acumulată profesional. Puteţi fi de părere că realizările dumneavoastră profesionale vă recomandă pentru un post de conducere ori puteţi face să se înţeleagă că, pe această linie de acţiune, ţintiţi la mult mai mult. Deşi păreţi îndrăgostit de dumneavoastră înşivă, nu vă promovaţi totuşi ambiţiile şi interesele individualist şi lipsit de scrupule.


Taur:

S-ar putea să nu fiţi o companie tocmai confortabilă azi, în special în relaţia de cuplu. Probabil că ţineţi foarte mult la convenienţe şi politeţuri, că vă afectează orice remarcă ironică, oricât de inocentă ar fi. De asemenea, v-ar putea preocupa atât de mult siguranţa şi confortul propriu, sentimental şi material, încât, pentru a le obţine, sunteţi dispus să faceţi rabat, să încălcaţi reguli şi principii de viaţă.


Gemeni:

Astăzi, 24 martie 2014, deşi vă aflaţi într-o formă excelentă din punct de vedere fizic, nu prea reuşiţi probabil să luptaţi cu convingere pentru un obiectiv, pentru un scop care - odată atins - ar avea repercusiuni fericite asupra situaţiei financiare. Nu vă înţelegeţi foarte îndeaproape părinţii, nu le toleraţi criticile şi obiecţiile acre, nu le găsiţi scuze. În schimb, îl judecaţi pe cel pe care îl iubiţi după ceea ce este, nu după ceea ce face.


Rac:

Poate fi o zi mai puţin comodă în privinţa stării de sănătate. Vreţi să vă arătaţi mai puternic decât sunteţi, să căutaţi să vă impuneţi puterea şi controlul ori doar să faceţi lucrurile aşa cum vă taie pe dumneavoastră mintea. În chestiunile ce privesc bugetul personal, sunteţi uşor inflamabil la critici şi aprig la mânie, deşi dispuneţi totodată, miraculos şi de suficiente rezerve de toleranţă, cordialitate şi disponibilitate la dialog.


Leu:

Luni, 24 martie 2014, partenerul de cuplu ar putea fi nemulţumit de persoana dumneavoastră, regăsindu-vă obositor de impredictibil şi instabil. S-ar părea să vă simţiţi în putere, că n-aveţi imprimată o direcţie anume, că nu ştiţi ce vreţi şi nu puteţi lua deciziile care se aşteaptă de la dumneavoastră. În familie, predomină azi pacea şi liniştea, căci nu ţineţi să arătaţi că le ştiţi pe toate şi că aveţi o opinie înţeleaptă despre orice lucru.


Fecioară:

Aţi putea cădea pradă azi melancoliei, unor amintiri revenite furios în actualitate sau doar unor scenarii imaginare care compensează ceea ce realitatea nu vă oferă. Puteţi fi lipsit de un minim pragmatism şi realism, puteţi să faceţi unele investiţii sau cheltuieli fără prea mare viziune, epuizând ultimele fonduri financiare de care dispuneţi pentru a vă satisface capricii şi ambiţii înşelătoare.


Balanţă:

Astăzi, 24 martie 2014, este posibil să vă agitaţi mult ca să vă afirmaţi, să vă preocupe să vă îmbunătăţiţi imaginea publică, să daţi bine şi să lăsaţi o impresie bună. Probabil că veţi reuşi să vă îmbogăţiţi palmaresul de performanţe profesionale, fapt care vă poate face demn de admiraţie şi vă poate creşte în ochii persoanei iubite. În familie este de aşteptat să găsiţi înţelegere, consolare şi sprijin.


Scorpion:

Exigenţele şi aşteptările în plan sentimental pot fi mari azi. Aveţi nevoie să vă simţiţi răsfăţat şi luat în grijă, dădăcit şi protejat chiar matern. Sau, dimpotrivă, puteţi simţi nevoia de spaţiu şi detaşare. Oricum ar fi, persoana iubită pare a fi în contratimp cu doleanţele dumneavoastră, ceea ce duce la discuţii, dezbateri şi explicaţii ample. Latura financiară merge satisfăcător, dacă nu strună şi compensează orice altă nemulţumire.


Săgetător:

Ziua de azi poate sta sub semnul precarităţii şi instabilităţii financiare. Banii pot veni greu şi cu mult zbucium ori o sumă de bani procurată poate fi contestată şi returnată. Un strop de pace şi armonie e de regăsit în familie, unde încetaţi probabil să vă mai simţi respins şi neînţeles, dat la o parte. În iubire vă pot răscoli unele amintiri plăcute despre care credeaţi că le-aţi dat uitării, puteţi deveni un nostalgic de nevindecat.


Capricorn:

S-ar putea spune că azi, din punct de vedere financiar, vă simţiţi apt pentru schimbare, noutate şi aventură. Poate că în afaceri vă comportaţi mai îndârjit şi acaparator, că apelaţi la metode mai brutale, primitive de convingere, că acţionaţi aprins, pricinos, fără predispoziţie la concesii. Când tensiunea atinge cote maxime, este de dorit să ştiţi să apelaţi la simţul umorului, să încetaţi să luaţi lucrurile atât de în serios.


Vărsător:

Aveţi parte de o zi dificilă pe plan social. Este important să evitaţi orice conflict cu partenerul de cuplu. O ceartă dis de dimineaţă este aproape iminentă, însă vă recomand să vă păstraţi calmul şi să evitaţi pe cât posibil disputa. În cazul în care sunteţi artist, este posibil să vă găsiţi într-o poziţie dificilă. Astrele nu sunt de partea Vărsătorilor, iar imaginaţia dumneavoastră va fi limitată.


Peşti:

Nevoia de libertate, de exprimare autentică, conformă cu ceea ce dumneavoastră sunteţi, vă fac poate să încălcaţi azi o serie de cutume şi legi de familie, altă dată inviolabile. Probabil vă revoltaţi împotriva tradiţiilor, a obişnuinţelor domestice şi restricţiilor impuse de părinţi - puteţi fi implicat direct într-un conflict între generaţii. Lucrurile pot sta promiţător dacă se pune problema încheierii unui act de succesiune sau moştenire.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS