Horoscop Urania zilnic: duminică, 23 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 23 martie 2014


Berbec:

Duminică, 23 martie 2014, dacă vă aflaţi implicat într-o relaţie sentimentală importantă, aceasta ar putea decurge cu suişuri şi coborâşuri. În ciuda afecţiunii sincere şi a grijii pe care i-o purtaţi persoanei iubite, vă exprimaţi poate afecţiunea într-un mod mai ostil, mai greu de înţeles, care contrariază ori irită. Probabil că vă displace să fiţi dădăcit, sfătuit la fiecare pas legat de ceea ce aveţi de făcut.


Taur:

Poate fi o zi în care să căutaţi în iubire certitudini de nezdruncinat ori dovezi de necontestat. Probabil că sunteţi mai suspicios şi neliniştit, este posibil să simţiţi că totul merită verificat şi nu puteţi fi sigur de nimic. Pe de altă parte, perseverenţa şi stăruinţa într-o sumă de activităţi vă pot aduce în pragul unor rezultate favorabile, puteţi încasa acum un beneficiu, un premiu sau o sumă de bani de la care vă luaseţi gândul.


Gemeni:

Astăzi, 23 martie 2014, probabil că vă este foarte greu să convingeţi pe alţii ca aveţi anumite abilităţi şi merite, că vi se cuvin nişte recompense financiare. Puteţi fi excesiv, neplăcut şi turbulent mai ales într-un subiect care priveşte o cauză, un interes de familie. În iubire puteţi fi tentat să visaţi fără limite şi evitaţi să consumaţi în plan concret o relaţie afectivă, evitând să profanaţi un mister. Energia fizică este azi la cote dintre cele mai ridicate.


Rac:

V-aţi putea face remarcat în plan profesional printr-un simţ aparte al înfruntării şi competiţiei, printr-o ambiţie feroce ori fierbinţi aspiraţii de pionierat. Vă displace probabil ca alţii să se amestece în treburile dumneavoastră, vă displac regulile de lucru impuse, vreţi maximă libertate de mişcare şi control. Poate că această atitudine nu deranjează dacă veţi şti să-i convingeţi pe alţii, prin iscusinţa vorbelor, că dreptatea e de partea dumneavoastră.


Leu:

Duminică, 23 martie 2014, vă aflaţi probabil într-o pasă energică şi de bună dispoziţie, vă simţiţi bine în mijlocul familiei şi al celor apropiaţi, respectaţi probabil reguli de convieţuire instituite de părinţi fără să ridicaţi prea multe obiecţii, fără să comentaţi. În amor pot interveni momente de tensiune şi neînţelegere, de plictis sau frustrare, poate fi vremea unor reglări de conturi, destul de energice şi de explozive.


Fecioară:

Este posibil să fiţi nevoit ca, din considerente pur profesionale cel mai probabil, să părăsiţi azi localitatea de baştină, domiciliul ori un spaţiu resimţit ca familiar şi sigur. V-ar putea cădea în responsabilitate, pe nepusă masă, o misiune, o delegaţie care presupune un efort financiar, dar şi unul fizic. În general, vă poate indispune şi irita, vă poate obosi orice solicitare de a vă deplasa undeva în afara casei.


Balanţă:

Astăzi, 23 martie 2014, este de aşteptat să nu renunţaţi să perseveraţi, să vă aduceţi visele la viaţă. Vă aflaţi probabil într-o stare de efervescenţă fizică, doriţi să vă faceţi remarcat şi să câştigaţi admiraţia celorlalţi. Acasă puteţi fi un sprijin de nădejde pentru ai dumneavoastră, puteţi triumfa în gospodărie cu îndemânări care vă surprind până şi pe voi. Aveţi parte de un triumf asupra dumneavoastră, vă îmblânziţi şi obţineţi controlul asupra unor sentimente năbădăioase.


Scorpion:

Ziua de azi ar putea să nu exceleze prin cine ştie ce acalmie şi armonie în sfera amoroasă. Pe fondul unor nemulţumiri deja existente, este posibil să aveţi un comportament vulcanic şi resentimentar, să doriţi să vă luaţi o revanşă şi să obţineţi o victorie, de-ar fi chiar şi prin mijloace mai puţin cinstite. Sau, extrem de pragmatic, aţi putea manipula fără scrupule sentimentele cuiva pentru a obţine un folos propriu.


Săgetător:

Cum v-aţi putea lovi azi de nişte vechi divergenţe de natură financiară, este posibil să constataţi că lucrurile nu mai pot continua aşa, că se impune o schimbare brutală dar eficientă. Păreţi suficient de energic şi motivat pentru a vă angaja într-o luptă, pentru a apăra o cauză comună, de familie foarte probabil. Puteţi pune ordine cât de cât şi în viaţa sentimentală, reînviind nişte momente romantice ori dând viaţă unor amintiri.


Capricorn:

Probabil că astăzi aveţi nişte lupte de dus în planul carierei. Vă simţiţi capabil de mari eroisme, puteţi da dovadă de determinare şi de o cruzime senină, aveţi de arătat şefilor că dispuneţi de înzestrări excepţionale, care merită apreciate şi remunerate. Totuşi, este de aşteptat să nu fiţi foarte tranşant sau brutal, să nu vă atacaţi colegii sub vreo formă, să găsiţi modalităţi mai blânde de a vă promova ca valoare.


Vărsător:

După o săptămână extrem de aglomerată, în care aţi avut parte de cele mai bune proiecte şi oportunităţi de afaceri, este timpul să vă relaxaţi şi să vă ocupaţi şi de viaţa sentimentală. Partenerul de cuplu a fost mai mult decât înţelegător în ultima perioadă, însă nu abuzaţi de sentimentele sale. Luaţi o pauză de la viaţa dumneavoastră aglomerată pentru o zi de recreare.


Peşti:

S-ar zice că puteţi supralicita azi răbdarea şi rezistenţa membrilor de familie, puteţi întinde destul de serios coarda, dornic să vedeţi până unde puteţi merge, care sunt de fapt limitele libertăţii dumneavoastră. Ca drept urmare, este posibil să izbucnească un conflict cu părinţii, sunt posibile crize emoţionale doar de dragul explorării, a experimentării trăirilor intense. Altfel, ziua ar putea veni cu mici câştiguri şi cadouri surpriză.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS