Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 22 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 22 martie 2014


Berbec:

Sâmbătă, 22 martie 2014, în viaţa personală este posibil să vreţi să preluaţi conducerea. Vreţi să puneţi ordine în treburile administrative la domiciliu, să achitaţi facturile restante, să vă înfrumuseţaţi casa după noi criterii estetice. Probabil că aveţi pretenţia ca toate lucrurile astea să se petreacă pe repede înainte, păreţi obsedat de viteza şi orice v-ar zădărnici împlinirea dorinţei vă înfurie şi vă dezlănţuie.


Taur:

Provocările imprudente, riscurile şi jocul amoros fără plasă de siguranţă ar putea avea urmări mai puţin plăcute azi. S-ar putea să aflaţi că, atunci când iubirea se petrece la temperaturi ridicate, incandescente, este foarte probabil să vă ardeţi, iar asta să doară. Tot sentimental, este necesar probabil să aflaţi că, deşi vă place să faceţi vânătoarea, urmărirea mai palpitantă, puteţi fi luat oricând la ţintă la rândul dumneavoastră.


Gemeni:

Astăzi, 22 martie 2014, aţi putea să experimentaţi o stare de perplexitate ori de exasperare într-o chestiune ce priveşte o sumă de bani. Sunt posibile şicane sau inflamări, este posibil să fiţi pe pragul de a exploda tocmai pentru că nu vă iese o strategie de câştig financiar. În relaţiile sentimentale v-aţi câştigat doza de libertate necesară, nu sunteţi pretenţios şi nu aveţi aşteptări exagerate.


Rac:

Ziua de azi poate sta sub semnul efervescenţei creatoare. Cum este de aşteptat ca fantezia, emoţia şi inspiraţia să lucreze în forţă, aproape impulsiv, în subteran, poate că n-ar fi rău să valorificaţi acest potenţial de sensibilitate extremă în plan artistic. Fie puteţi deveni dumneavoastră înşivă autor al unei opere de artă, fie beneficiarul unei manifestări artistice, de tip spectacol de divertisment, de teatru sau vernisaj de pictură.


Leu:

Sâmbătă, 22 martie 2014, puteţi fi destul de aprig, capricios şi greu de mulţumit în iubire. S-ar prea putea să fiţi interesat şi tentat să vă satisfaceţi anumite plăceri, să suferiţi dacă nu reuşiţi să vă împliniţi dorinţele imediat. Pe de altă parte, în relaţia cu cei din familie nu reuşiţi să vă abţineţi, să nu vă agitaţi şi să nu vă manifestaţi reactiv şi exploziv. Starea de sănătate este bună, care vă permite să vă implicaţi în munci solicitante.


Fecioară:

S-ar părea că discuţiile referitoare la un câştig financiar muncit sau la un profit sperat nu decurg cel mai paşnic şi eficient posibil. Este de aşteptat ca unele plăţi, stimulente băneşti să nu fie efectuate după aşteptări, în avans ori nici măcar la termen. Poate fi necesar să renunţaţi deocamdată la o serie de dorinţe sau ambiţii materiale şi să găsiţi mai degrabă satisfacţie în compensaţii de ordin sentimental, sufletesc.


Balanţă:

Astăzi, 22 martie 2014, aveţi toate şansele să probaţi teoria magnetică a dragostei, să fiţi martor la momentul în care se creează un fluid de atracţie faţă de cineva de s#x opus. Trăiţi probabil starea de exaltare şi de vibraţie, de fantezie şi magie în doi. În plus, este posibil să vă revină forţele fizice, să vă arătaţi stăpân pe dumneavoastră, extrem de optimist şi încrezător în ceea ce vreţi să faceţi.


Scorpion:

Atenţie, puteţi fi predispus să riscaţi prea mult pentru a obţine ceea ce vă doriţi din punct de vedere afectiv. Ca să fiţi mai aproape de cel pe care-l iubiţi, nu urmaţi - se pare - vreo strategie de seducţie, ci mizaţi pe spontaneitate, pe impuls şi improvizaţie, pe acţiuni negândite. Pe de altă parte, lucrurile pot decurge firesc dacă aveţi în plan investiţii, eficientizări şi achiziţionări de bunuri la domiciliu.


Săgetător:

Puteţi fi azi prea suspicios ca să încheiaţi un târg financiar. Puteţi avea tendinţa de a vă pierde în anchete şi investigaţii în privinţa unui partener de afaceri, să suspectaţi orice şi să vă îndoiţi de toate, blocând orice iniţiativă de a pune la bătaie bani sau bunuri. Vă puteţi satisface în schimb cu brio interesele de ordin afectiv, căci sunteţi entuziast şi aţi depăşit o posibilă stare de melancolie şi lirism exagerat.


Capricorn:

Este de aşteptat să vă confruntaţi cu o zi mai puţin agitată şi incomodă. Este posibil ca la serviciu cerinţele să fie mai puţin exigente şi de ambiţioase, ca termenele de executare să fie mai laxe, să încasaţi o sumă de bani fără să fiţi supus unei presiuni suplimentare. Unele şicane de sănătate ar putea să vă convingă totuşi să vă strecuraţi la relaxare, într-un mediu care va inspiră siguranţă şi protecţie.


Vărsător:

Puteţi fi pus într-o situaţie de penibil ori într-o ipostază incomodă în raport cu unul dintre părinţi, vă puteţi simţi excedat de o dorinţă exprimată de cineva din familie. În rest, vă arătaţi probabil un personaj destul de monden, care ţine să fie în rând cu lumea şi care caută nişte satisfacţii superioare într-o poveste de amor. Sunteţi optimist şi rezistent fizic, reuşiţi să vedeţi în colţuri ale existenţei unde alţii se împotmolesc.


Peşti:

Dispuneţi de mari calităţi oratorice, expresivitate şi forţă de exprimare. Este posibil ca un voluptuos simţ al umorul ori ironia fină să vă condimenteze discursul, să vă sporească vizibil carisma. Atitudinea relaxată şi deschisă, de totală disponibilitate, s-ar putea dovedi profitabilă în cazul în care vă preocupă consolidarea capitalului, a finanţelor proprii. Veţi profita probabil şi de faptul că vă aflaţi azi printre răsfăţaţii familiei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS