Horoscop Urania zilnic: joi, 20 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 20 martie 2014


Berbec:

Joi, 20 martie 2014, mai mult ca niciodată, aveţi curaj să vă luaţi viaţa în mâini şi să faceţi alegerile pe care vi le doriţi. Vă lăsaţi impulsionat de cei din jurul dumneavoastră şi ajungeţi să luaţi deciziile potrivite. Pe plan sentimental, veţi avea parte de mai multe altercaţii cu partenerul de cuplu. O discuţie serioasă şi matură vă poate ajuta să ajungeţi la un consens.


Taur:

Vă pregătiţi de o zi de muncă istovitoare. Dacă ajungeţi să vă impresionaţi partenerii de afaceri puteţi primi un proiect important, de pe urma căruia veţi avea numai beneficii. Un coleg de muncă vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele profesionale. Seara vă găseşte în compania partenerului de cuplu. După o zi plină de evenimente, pregătiţi-vă pentru o surpriză plăcută.


Gemeni:

Astăzi, 20 martie 2014, o discuţie importantă cu şeful vă poate schimba complet ziua. Fie vă pregătiţi pentru o schimbare de job, fie vi se oferă un nou proiect, important este să vă cunoaşteţi limitele şi să ştiţi când să vă opriţi. Dacă sunteţi în căutarea unui partener, acum este momentul să faceţi o nouă cucerire. Astrele vă oferă numeroase oportunităţi.


Rac:

Astăzi aveţi parte de mai multe schimbări profesionale. Alegerile pe care le faceţi vă pot influenţa viitorul. Mare atenţie, însă, la colegii de muncă, care vor face tot posibilul să vă pună beţe în roate. Înainte de a lua decizia finală, consultaţi-vă şi cu partenerul de cuplu. Sfaturile lui vă pot ajuta să vă găsiţi echilibrul în viaţa profesională.


Leu:

Joi, 20 martie 2014, începeţi ziua cu un conflict minor la locul de muncă. Este indicat să vă păstraţi calmul şi să vă stăpâniţi impulsurile nervoase. Trebuie să vă detaşaţi de situaţie pentru câteva momente astfel încât această mică ceartă să nu se transforme într-un adevărat scandal. Seara vă găseşte în compania prietenilor sau a celor dragi dumneavoastră.


Fecioara:

Viaţă sentimentală nu este pe drumul cel bun. Cel mai bine ar fi să vă dedicaţi această zi interacţiunii cu partenerul de cuplu. Dacă în relaţia dumneavoastră sunt probleme de comunicare, atunci acestea trebuie rezolvate de urgenţă. Pregătiţi-vă pentru o discuţie serioasă, în care să discutaţi toate problemele şi alegeţi cea mai bună variantă pentru amândoi.


Balanţa:

Astăzi, 20 martie 2014, evenimentele vor fi destul de copleşitoare pentru dumneavoastră. În ciuda pozitivismului, vă puteţi simţi nostalgic, trist şi plin de regret. Asiguraţi-vă că aveţi grijă de sănătatea dumneavoastră, aceasta este cea mai dificilă perioadă a anului pentru voi. În cazul în care vă gândiţi să faceţi schimbări pe plan profesional, vă recomand să aveţi răbdare. Nu este cea mai bună zi pentru un interviu sau cerere de mărire de salariu.


Scorpion:

Sunteţi atras de toate lucrurile interzise şi obscure. Există posibilitatea unei schimbări în viaţa de cuplu sau pe plan profesional. Este momentul să începeţi a lucra mai mult la viaţa socială. O discuţie neaşteptată cu o persoană importantă din viaţa dumneavoastră vă poate lăsa multe semne de întrebare referitoare la ceea ce vreţi să faceţi pe viitor.


Săgetător:

Nu lăsaţi pe mâine ce puteţi face astăzi. Vă aşteaptă o perioadă încărcată de proiecte noi, care vă vor aduce bonusuri pe măsură. După o discuţie cu şefii, programul vi se va schimba considerabil, însă orele peste program vor merita pe deplin la sfârşitul lunii. Este indicat ca astăzi să vă rezolvaţi toate problemele conflictuale cu partenerii de afaceri într-un mod cât mai delicat.


Capricorn:

Astăzi nu este chiar ziua dumneavoastră norocoasă. Vă veţi simţi neconfortabil la locul de muncă din cauza unor discuţii trecute cu colegii de birou. Încercaţi să luaţi lucrurile uşor, să lăsaţi timpul să treacă şi să nu vă supăraţi din cauza micilor conflicte care urmează să aibă loc. Acesta este momentul potrivit pentru a termina un proiect important.


Vărsător:

Astăzi vă pregătiţi să începeţi un proiect creativ, care are nevoie de toată atenţia dumneavoastră. În cazul în care vreţi să vă impresionaţi superiorii, puteţi cere ajutorul unui coleg de muncă cu o imaginaţie bogată. Atenţie la relaţia cu partenerul de cuplu, problemele din ultima perioadă nu îşi găsesc rezolvare decât după o discuţie serioasă şi sinceră.


Peşti:

Dorinţa de confort merge mână în mână cu lenea şi comoditatea. Trebuie să vă puneţi pe treabă şi să vă setaţi priorităţile dacă vreţi ca viitorul dumneavoastră să fie unul frumos. Încercaţi să vă focusaţi atenţia pe viaţa profesională, asiguraţi-vă că pe plan sentimental aveţi parte de înţelegerea şi susţinerea partenerului de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS