Horoscop Urania zilnic: miercuri, 19 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 19 martie 2014


Berbec:

Miercuri, 19 martie 2014, astrele s-au aliniat pentru ca dumneavoastră să aveţi parte de o zi cu adevărat specială. O schimbare majoră pe plan profesional pare a fi cel mai important eveniment al zilei. Fie că vă pregătiţi să începeţi un proiect care vă va aduce numeroase bonusuri, fie primiţi o ofertă de muncă de nerefuzat, încercaţi să vă includeţi şi partenerul de cuplu în decizia pe care urmează să o luaţi.


Taur:

Astăzi sunteţi cu capul în nori. Visaţi la o vacanţă şi cu greu reuşiţi să vă concentraţi la locul de muncă. Aveţi posibilitatea de a vă face remarcat în timpul unei şedinţe, aşa că cel mai bine ar fi să vă îndreptaţi energia către lucrurile cu adevărat importante. Relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun. Există semne clare care indică faptul că amândoi aveţi aceleaşi priorităţi în viaţă şi vă veţi rezolva problemele.


Gemeni:

Astăzi, 19 martie 2014, puteţi respira uşurat, majoritatea problemelor dumneavoastră îşi vor găsi rezolvare în viitorul apropiat. Trebuie doar să mai aveţi puţină răbdare şi să lăsaţi timpul să îşi joace cartea. Chiar şi aşa, numeroase conflicte cu persoane importante continuă să vă strice buna dispoziţie. Încercaţi să vă păstraţi cumpătul, să fiţi relaxat în discuţii şi să încercaţi să evitaţi orice confruntare directă.


Rac:

Dacă vreţi să faceţi o schimbare în viaţa dumneavoastră, trebuie să ştiţi că acesta este cel mai bun moment. 19 martie este o zi dedicată meditaţiei şi discuţiilor interioare, aşa că încercaţi să luaţi o decizie definitivă asupra viitorului dumneavoastră. Dacă aveţi nevoie de ajutor, partenerul de cuplu vă este alături. Împreună sunteţi mai puternici şi puteţi rezolva numeroase mistere ale vieţii voastre.


Leu:

Miercuri, 19 martie 2014, viaţa profesională este pe drumul cel bun. Numeroase schimbări par să vă aducă multe beneficii la locul de muncă. Pe plan sentimental, lucrurile nu stau deloc roz. Poate că vă lăsaţi încă ghidat de temerile şi fricile din trecut. Important este să vă setaţi priorităţile şi să luaţi o decizie definitivă. Viaţa dumneavoastră depinde de fericirea şi liniştea interioară.


Fecioară:

Încă de dimineaţă aveţi parte de veşti proaste. Un proiect important la care aţi lucrat numeroase zile este pe cale să fie amânat. Un coleg de muncă vă oferă sprijin şi vă ajută să vă impresionaţi şefii. După o zi obositoare la birou, seara vă găseşte în compania partenerului de cuplu. Evitaţi să vorbiţi despre subiecte importante sau să aduceţi vorba despre interdicţii şi limitări.


Balanţă:

Astăzi, 19 martie 2014, aveţi posibilitatea de a intra într-o altă lume. O persoană importantă pentru dumneavoastră vă face cunoştinţă cu oameni influenţi, care vă pot ajuta să vă schimbaţi viaţa. Visele dumneavoastră pot deveni realitate dacă ajungeţi să îi impresionaţi şi să le demonstraţi că aveţi nevoie de ajutorul lor. Acum este momentul să arătaţi de ce sunteţi capabil, înzestraţi-vă cu multă răbdare şi ambiţie.


Scorpion:

Viaţa sentimentală nu este tocmai cea pe care v-aţi dorit-o. Astăzi astrele sunt pregătite să vă ofere o nouă oportunitate pentru o relaţie viitoare. Trebuie să învăţaţi să interacţionaţi cu cei din jurul dumneavoastră, să deosebiţi minciunile de adevăr şi să lăsaţi inima să decidă în locul vostru. Spre seară aveţi parte de o surpriză plăcută, care vă poate schimba complet starea de dispoziţie.


Săgetător:

Aveţi parte de o zi agitată, cu numeroase conflicte la locul de muncă. Există posibilitatea unei altercaţii cu un coleg, însă încercaţi să vă păstraţi calmul şi să gândiţi raţional. Deciziile pe care urmează să le luaţi vă pot aduce schimbări neaşteptate în viaţa sentimentală. O discuţie importantă cu partenerul de cuplu poate grăbi lucrurile în relaţia voastră.


Capricorn:

După câteva zile agitate, este timpul să vă relaxaţi. Jobul vă ocupă foarte mult timp şi vă va distrage atenţia de la ceea ce vă doriţi cu adevărat. Asiguraţi-vă că v-aţi setat priorităţile în viaţă şi că ştiţi ce vreţi să faceţi pe termen lung. O discuţie cu o persoană apropiată, a cărei părere contează foarte mult pentru dumneavoastră, vă poate ajuta să faceţi alegerea corectă.


Vărsător:

Aceasta este o zi perfectă pentru Vărsători nu doar din punct de vedere intelectual, ci şi în ceea ce priveşte activitatea socială. Aveţi parte de discuţii importante, motivaţionale, care vă vor schimba felul de a gândi. Seara o puteţi petrece în compania partenerului de cuplu. Numeroase probleme are relaţiei îşi pot găsi rezolvare dacă învăţaţi arta compromisului.


Peşti:

Este o zi dificilă pentru dumneavoastră deoarece este momentul să vă faceţi ordine în gânduri şi să renunţaţi la relaţiile toxice, care vă ţin în spate şi nu vă lasă să evoluaţi. Va fi şi mai dificil să vă clarificaţi sentimentele. Visele din trecut şi ispitele vă pot ţine întreaga noapte ocupat. Alegeţi ceea ce este potrivit pentru dumneavoastră şi învăţaţi să iubiţi din nou.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS