Horoscop Urania zilnic: marţi, 18 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 18 martie 2014


Berbec:

Marţi, 18 martie 2014, apatia poate că îţi va aduce un soi de eliberare, dar adevărata libertate o vei găsi în altă parte. Ziua ocupă-te de serviciul tău iar noaptea las-o pentru hobby-uri. Chiar şi pentru puţin timp, este posibil să faci deosebirea.


Taur:

Planurile tale rămân aşa cum ai hotărât mai ales acum când ai văzut că ele se potrivesc în schema altcuiva. Fii amabil cu musafirii tăi! Profitul va fi al celui care ştie să asculte.


Gemeni:

Astăzi, 18 martie 2014, eşti mai degrabă un personaj care se mişcă mai încet într-o mulţime agitată decât un lider al celor care pierd. Jumătăţile de adevăr vor sluji mai bine scopurilor tale decât minciunile spuse cu nonşalanţă. Cunoaşte-i pe cei care folosesc tactici similare dar ajung la rezultate diferite de ale tale!


Rac:

Astăzi este una dintre acele zile comice în care vei vorbi de unul singur la serviciu sau în afara lui. Gura va vorbi fără tine. În cazul acesta vei fi surprins la fel de mult ca şi ceilalţi.


Leu:

Marţi, 18 martie 2014, nou veniţii poate că nu sunt persoane importante dar cu siguranţă sunt amuzanţi. Povestea altcuiva poate că va fi mai interesantă decât a ta. Cine ştie unde vor duce toate acestea! Nu renunţa la marile speranţe pe care le ai.


Fecioară:

A fi înconjurat de oameni care sunt de acord cu tine nu este acelaşi lucru cu luarea deciziilor. Cineva trebuie să dea startul. Chiar dacă rolul de lider ţi se potriveşte ar fi bine dacă ai acorda credit şi celorlalţi.


Balanţă:

Astăzi, 18 martie 2014, vechile amintiri vin şi pleacă. Visurile se hrănesc din ele însele şi ai o mulţime de lucruri la care să te gândeşti. Trezeşte-te şi începe să mergi. Înainte!


Scorpion:

Dacă s-a întâmplat înainte, există toate şansele să se repete din nou. Eşti un pic mai liniştit atunci când ştii la ce trebuie să te aştepţi. Te simţi plin de experienţă.


Săgetător:

Pune la cale o mică bătălie pe care ştii că o vei câştiga. Numai dacă te lupţi cu un prieten apropiat, cea mai bună strategie este abordarea psihologică. Un dicţionar bogat ţi-ar sugera o enciclopedie pentru subiectul tău.


Capricorn:

Poziţia Capricornului este evidentă - cât mai sus în top şi cu gândul să rămână acolo. Nu eşti o persoană din cale afară de încăpăţânată. Dar ai perfectă dreptate! Ceilalţi recunosc acest lucru şi plătesc tribut.


Vărsător:

Dacă îţi doreşti atenţie, caută un mod corect de a o obţine. Oamenii ocupaţi te vor înţelege atunci când vor vedea că te străduieşti. Nu abuza de cadouri dacă vrei să păstrezi raporturi bune cu cei care ţi le dau.


Peşti:

Numele ales ţi se potriveşte de minune. Drumul către glorie îl vei găsi dacă te asociezi. Fă-ţi un obicei din a ţine socoteala banilor cheltuiţi în cazul în care munca ta se va transforma în ceva scutit de taxe. Visele nu dor niciodată!_

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS