Horoscop Urania zilnic: miercuri, 12 martie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 12 martie 2014


Berbec:

Miercuri, 12 martie 2014, este o zi bună pentru începerea proiectelor, dar fii atent că şeful urmăreşte să le completeze cu scopuri personale. S-ar putea să ţi se pară acest aspect un lucru imposibil.


Taur:

Astăzi te simţi romantic, aşa că ar fi bine să-ţi faci planuri pentru diseară. Vei fi pus în postura de a face cuiva un serviciu care într-o zi îţi va răsplăti favoarea făcută.


Gemeni:

Astăzi, 12 martie 2014, este bine să-ţi faci cunoscute sentimentele romantice. Găseşte un mod aparte de a exprima ceea ce simţi şi gândurile tale vor fi apreciate.


Rac:

În mintea ta este o cină romantică în doi - chiar dacă este posibil sau nu. O vei planifica pentru un viitor apropiat şi acest lucru îţi va stârni emoţii puternice încă de pe acum.


Leu:

Miercuri, 12 martie 2014, este o zi numai bună pentru răspunsurile pe care vrei să le trimiţi. Ceilalţi te vor asculta, aşa că încearcă să comunici cât poţi de bine dacă vrei să ajungi la rezultatele dorite.


Fecioară:

Cei din jurul tău beneficiază poate de un lux pe care tu nu-l aprobi sau nu ţi-l poţi permite. Nu te îngrijora - dacă va veni vremea rea, tu va trebui să te adăposteşti doar pe tine.


Balanţă:

Astăzi, 12 martie 2014, cu siguranţă vrei să te răsfeţi - cumpărături de lux şi poate un nou obiect de îmbrăcăminte se vor adăuga garderobei tale. Le meriţi!


Scorpion:

Îţi doreşti să-ţi petreci ceva timp cu partenerul tău sau cu un prieten apropiat. Şeful tău nu va fi încântat în legătură cu acest aspect, dar te vei descurca - aminteşte-ţi să o rezolvi mai târziu.


Săgetător:

Prietenii sau partenerii vor juca un rol important în deciziile pe care le vei avea de luat astăzi. Poate că este vorba de nişte indecizii - dar acestea nu sunt neapărat un lucru rău.


Capricorn:

Atenţia ta se îndreaptă astăzi înspre carieră. Poate că aştepţi să începi un nou proiect, sau poate că ai nevoie să le închei pe cele vechi. Este posibil să găseşti pe cineva care să te asiste - foloseşte ajutorul lui.


Vărsător:

Vei învăţa ceva nou astăzi, ceva care ar putea să-ţi schimbe perspectiva asupra unui lucru în care ai crezut cu adevărat în trecut. Fii deschis noilor posibilităţi!


Peşti:

Probleme vor apărea în legătură cu resursele pe care trebuie să le împarţi cu un partener sau în ceea ce priveşte aspectele legale. Încearcă să nu te arăţi prea afectat şi acceptă orice ajutor care ţi se oferă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS