Horoscop Urania zilnic: marţi, 1 aprilie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 1 aprilie 2014


Berbec:

Marţi, 1 aprilie 2014, începeţi ziua cu multă energie şi mai optimist ca niciodată. Ştiţi că urmează o perioadă frumoasă pentru dumneavoastră din punct de vedere profesional, aşa că vă înarmaţi cu răbdare şi tenacitate. Viaţa sentimentală are nevoie de atenţie maximă. Astrele sunt de partea dumneavoastră şi vă sprijină în schimbările pe care vreţi să le faceţi. În cazul în care sunteţi singur, acesta este momentul să faceţi o cucerire.


Taur:

Aveţi parte de o zi agitată, destul de dificilă, cu schimbări neaşteptate în ceea ce priveşte ideile dumneavoastră de afaceri. Nu vă aşteptaţi ca lucrurile să fie simple deoarece totul se întâmplă foarte rapid şi de aceea trebuie să fiţi mai vigilent ca niciodată. O discuţie importantă cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să vă găsiţi liniştea şi pacea interioară.


Gemeni:

Astăzi, 1 aprilie 2014, începeţi ziua cu mult optimism şi vreţi să vă puneţi cât mai repede planurile în aplicare. Aveţi vise măreţe şi sunteţi convins că viaţa dumneavoastră se va schimba radical datorită acestor modificări. Din păcate, aceasta nu este cea mai bună zi pentru a face asemenea alegeri, ci pentru a medita şi a analiza situaţia în care sunteţi. În cazul în care aveţi planificate evenimente şi şedinţe importante, ar fi bine să vă ocupaţi de ele înainte de prânz.


Rac:

Ziua dumneavoastră decurge normal, fără schimbări majore pe plan profesional sau sentimental. O persoană apropiată dumneavoastră are nevoie de ajutor şi de aceea vă va cere sfatul pentru a rezolva problema. Stilul diplomat, calm şi temperat vă va ajuta să analizaţi toate oportunităţile, să puneţi în balanţă elementele pro şi contra şi să vă asiguraţi că găsiţi cea mai bună soluţie.


Leu:

Marţi, 1 aprilie 2014, dimineaţa începe cu o şedinţă neaşteptată şi destul de importantă la locul de muncă. Este indicat să vă asiguraţi că profitaţi de această situaţie pentru a demonstra superiorilor că sunteţi persoana potrivită pentru noile proiecte. Pe plan sentimental se anunţă numeroase schimbări. Viaţa amoroasă a fost lăsată pe plan secund în ultima perioadă.


Fecioară:

Vă bucuraţi de schimbări în bine pe plan profesional însă, din păcate, pe lângă toate beneficiile aduse, toate aceste modificări au şi numeroase dezavantaje. Din păcate pentru dumneavoastră, veţi avea o zi încărcată şi stresantă, cu numeroase şedinţe, discuţii aprinse şi conflicte minore. În cazul în care v-aţi făcut planuri pentru seară, ar fi bine să le anulaţi, rămâneţi câteva ore peste program.


Balanţă:

Astăzi, 1 aprilie 2014, este o zi perfectă pentru a interacţiona cu cei din jurul dumneavoastră. Încercaţi să fiţi mai optimist şi mai încrezător în forţele proprii. Este important să învăţaţi să lăsaţi de la dumneavoastră şi să cereţi ajutorul atunci când simţiţi că sunteţi în impas şi nu vă puteţi descurca în rezolvarea unei probleme. Discuţiile cu familia sau prietenii apropiaţi vă pot fi de mare ajutor în dezvoltarea psihologică.


Scorpion:

Vă simţiţi mai bine ca niciodată şi sunteţi dispus să vă duceţi la îndeplinire visele şi planurile de viitor. Din păcate, v-aţi ales cea mai nepotrivită zi pentru a vă schimba viaţa. Trebuie să învăţaţi să aveţi răbdare şi să lăsaţi timpul să decidă. Partenerul de cuplu vă va fi alături şi vă va încuraja. După o zi stresantă, seara vă găseşte în compania prietenilor apropiaţi.


Săgetător:

Aveţi parte de o zi dificilă, cu modificări majore în ceea ce priveşte viaţa profesională. Un conflict cu partenerul de muncă vă poate schimba buna dispoziţie. Pentru a rezolva această problemă, încercaţi să fiţi diplomat, să vă păstraţi calmul şi să nu exageraţi cu dramatismul. Pe plan sentimental, astrele vă pregătesc terenul pentru o nouă cucerire.


Capricorn:

Aveţi parte de o zi plină de surprize pe toate planurile. Primiţi un proiect important, ce vine la pachet cu un bonus pe măsură. Din păcate, vă pierdeţi în amănunte şi ajungeţi să cereţi ajutorul colegului de muncă. Viaţa sentimentală este pe drumul cel bun, o discuţie importantă cu partenerul de cuplu poate rezolva toată tensiunea din ultima perioadă.


Vărsător:

Un bonus neaşteptat va schimba complet ziua. Spre fericirea dumneavoastră, acesta rezolvă toate problemele financiare cu care v-aţi confruntat în ultima perioadă. Din cauza programului încărcat, ajungeţi să aveţi o discuţie neaşteptată cu persoanele la care ţineţi. Este momentul să găsiţi acel echilibru dintre viaţa socială şi carieră.


Peşti:

Aveţi parte de o zi dificilă, cu numeroase tulburări şi obstacole interioare, care vă ţin legat şi nu vă oferă posibilitatea de a trece peste probleme. În cazul în care aveţi nevoie de ajutor, prietenii apropiaţi vă pot fi aproape şi vă pot susţine necondiţionat. Trebuie să vă întăriţi încrederea în dumneavoastră şi să luptaţi pentru a merge mai departe. Soarele va răsări şi pe strada dumneavoastră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS