Horoscop Urania zilnic: joi, 20 februarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 20 februarie 2014


Berbec:

Joi, 20 februarie 2014, neînţelegerile cu unii membrii ai familiei îţi vor da accese de furie. Încearcă să ajungi la o înţelegere cu ei! Dacă eşti vinovat, este mai bine să-ţi recunoşti greşelile. Este momentul să fii sincer!


Taur:

Este timpul să te întâlneşti cu vechii prieteni! Natura ta jovială va aduce entuziasmul şi în rândul celorlalţi. Îţi vor face plăcere lucrurile neobişnuite. Caută-ţi noi hobby-uri!


Gemeni:

Astăzi, 20 februarie 2014, circumstanţe neobişnuite îţi vor crea probleme în privinţa aspectelor legale şi financiare. Vei ajunge greu la o înţelegere cu ceilalţi. Informaţiile false te pot înşela.


Rac:

Este timpul să lucrezi pe cont propriu! Poate că nu-ţi plac schimbările, dar este momentul mai mult ca niciodată să le faci. Vei fi surprins să constaţi cât de bine te simţi.


Leu:

Joi, 20 februarie 2014, relaţiile de iubire sunt la ordinea zilei. Vei atrage persoane diferite dar esenţialul este că vei avea de unde alege. Asigură-te că persoana pe care ai pus ochii nu este încă „legată”!


Fecioară:

Viaţa socială va cunoaşte un puternic impuls. Nu-ţi fie teamă să faci cunoştinţă ceva mai bine cu o persoană care se arată interesată. Dragostea la prima vedere nu poate să fie decât în interesul tău.


Balanţă:

Astăzi, 20 februarie 2014, decepţiile şi un comportament instabil în viaţa de familie te vor conduce la o explozie de nervi şi la discuţii aprinse. Nu lua partea nimănui!


Scorpion:

Vei fi în permanentă mişcare astăzi. Călătoriile te vor îndrepta spre noi domenii. Bucură-te de schimbare, aşteaptă-te la neprevăzut şi fii pregătit să-ţi foloseşti inteligenţa în contactele cu ceilalţi!


Săgetător:

Un schimb de locuinţă va fi doar în interesul tău. Dacă vei ştii să te foloseşti de şansele oferite vei face mulţi bani. Nu ezita să cumperi proprietăţi sau obiecte de artă! Valoarea investiţiilor va creşte cu siguranţă!


Capricorn:

Instabilitatea ta îţi va arunca partenerul în braţele altcuiva. Stai de vorbă cu cineva în care ai încredere şi care îţi poate da un sfat bun. Nu este timpul pentru ultimatumuri!


Vărsător:

Sunt mult prea multe oportunităţi la serviciu ca să îţi iei o pauză chiar dacă simţi nevoia. Amestecă afacerile cu plăcerea şi dă dovadă de creativitate în abordarea proiectelor.


Peşti:

Simţi nevoia să faci anumite lucruri doar pentru tine. Mai ieşi în oraş şi ocupă-te de acele hobby-uri care îţi fac plăcere. Trebuie să te eliberezi de stres! Dacă vei face o mică călătorie s-ar putea să-ţi faci şi noi prieteni.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS