Horoscop Urania zilnic: miercuri, 26 februarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 26 februarie 2014


Berbec:

Miercuri, 26 februarie 2014, gândeşte înainte de a vorbi! S-ar putea să constaţi că îţi eşti cel mai mare duşman. Atitudinea ta afectivă va fi fluctuantă în momentele în care vei încerca să ajungi la o înţelegere cu partenerul tău. Dacă eşti prea insistent s-ar putea să rămâi singur.


Taur:

Modul tău prudent şi practic de abordare a problemelor de serviciu îţi vor aduce răsplata din partea celor pentru care lucrezi. Poţi să profiţi de aceste venituri făcând investiţii.


Gemeni:

Astăzi, 26 februarie 2014, activităţile creative sau cele care implică persoanele tinere vor avea succes şi îţi vor aduce multă popularitate. Din agenda ta nu trebuie să lipsească călătoriile. Încearcă să fii împreună cu oamenii care au preocupări elevate.


Rac:

Emoţiile vor fi greu de controlat. Problemele cu partenerul tău te vor scoate din minţi. Incertitudinile care au apărut vor avea drept consecinţe, despărţirea.


Leu:

Miercuri, 26 februarie 2014, va trebui să faci faţă unei situaţii dezamăgitoare la locul de muncă. Nu-ţi pune toate cărţile pe masă. Dacă vrei să rămâi pe poziţie trebuie să deţii în permanenţă controlul. Nu-i lăsa pe ceilalţi să-ţi afle strategia.


Fecioară:

Discuţiile cu o femeie de la serviciu îţi vor lăsa un gust amar. Nu cheltui mai mult decât îţi poţi permite cu distracţiile încercând să-ţi îneci amarul. Dă atenţie detaliilor!


Balanţă:

Astăzi, 26 februarie 2014, vei reacţiona exagerat în privinţa situaţiilor care implică relaţiile tale. Se pare că ai parte de decepţii, fie că este vorba de ale tale sau ale partenerului tău.


Scorpion:

Implică-te în activităţi care se desfăşoară departe de ochii lumii. Vei putea fructifica o mulţime din ideile tale dacă ştii cum să-ţi faci planurile. Nu te încrede în ceilalţi. S-ar putea ca ei să încerce să profite de pe urma muncii tale.


Săgetător:

Este posibil să preiei o funcţie de conducere dacă asta îţi doreşti. Entuziasmul şi energia ta îi va inspira pe cei cu care stai de vorbă. Mergi mai departe!


Capricorn:

Nu intra în discuţii pe teme controversate cu colegii tăi sau cu cei pe care îi iubeşti. Cel mai bine este să faci lucrurile de unul singur şi să eviţi să intri în conflict cu ceilalţi. Păstrează doar pentru tine faptul că drumul ales de tine nu este singura soluţie.


Vărsător:

Te vei comporta ca un burete care strânge orice informaţie de oriunde. Spiritul tău de observaţie şi memoria te vor ajuta să ajungi acolo unde îţi doreşti.


Peşti:

Planurile nu vor decurge aşa cum sperai tu. Fii pregătit pentru o pierdere şi gata să suporţi ajustările necesare. Dacă va trebui să faci un compromis nu face mare caz din pricina asta. Abilitatea de adaptare va fi numai în avantajul tău.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS