Horoscop Urania zilnic: marţi, 25 februarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 25 februarie 2014


Berbec:

Marţi, 25 februarie 2014, se pare că nu ai scăpat de sentimentul că eşti singurul responsabil de situaţia ta financiară. Dacă ai senzaţia că partenerul sau jumătatea ta nu te ajută în această privinţă, este momentul să iei câteva decizii serioase şi să te ocupi într-adevăr singur de treaba asta.


Taur:

Dacă nu ai chef să stai de vorbă cu nimeni astăzi este poate momentul să îţi analizezi sentimentele şi modul cum abordezi relaţiile cu cei din jurul tău. De altfel oboseala este un semn clar că trebuie să te odihneşti şi să îţi găseşti timp pentru tine însuţi. De altfel ştii bine ca ulciorul nu merge de multe ori la apă.


Gemeni:

Astăzi, 25 februarie 2014, necazurile cu care te confrunţi te vor determina să îţi asumi noi responsabilităţi. Vei găsi că a venit momentul să îţi modifici rutina zilnică în aşa fel încât să ai posibilitatea de a profita de noile oportunităţi ce se vor ivi.


Rac:

Este posibil ca astăzi să te simţi pierdut, neputincios şi deprimat. Poţi evita toate acestea refuzând să te simţi implicat în orice ţi se întâmplă. Situaţia de acasă sau cu partenerii cât şi faptul că întâlnirile cu alţi oameni nu îţi produc nicio plăcere nu va face decât să îţi întărească aceste sentimente. Este clar că trebuie să te ocupi de tine. Mai ales dacă te simţi încolţit şi neiubit este momentul să îţi acorzi în special ţie mai mult timp.


Leu:

Marţi, 25 februarie 2014, întâlnirile de lucru, situaţia de la serviciu, sarcinile pe care le ai, încep să pară din ce în ce mai grele. Se pare că ai nevoie ca cineva să îţi scarpine grumazul leonin şi să aibă grijă de tine. Dacă ai senzaţia că nu eşti cuplat cu persoana perfectă este momentul să îţi stabileşti ordinea de priorităţi în viaţă. În orice caz nu este momentul să iei decizi sub presiune sau fiind obosit. Încearcă mai întâi să te odihneşti şi să îţi refaci energia.


Fecioară:

Se poate ca sarcinile de la serviciu să necesite o serie de călătorii în locuri ceva mai îndepărtate. Axează-ţi atenţia pe ce ai nevoie pentru a da rezultate maxime. Inventează o modalitate sigură prin care să îţi poţi pune în valoare calităţile. Fă tot ce este cu putinţă pentru a crea acea platformă profesională solidă de pe care să nu poţi fi clintit. Nu este momentul să îţi manifeşti vizibil dorinţa de promovare.


Balanţă:

Astăzi, 25 februarie 2014, se pare că ai nişte încurcături cu o proprietate, cu pământul sau cu nişte case. Simţi nevoia să poţi cheltui mai mult. Dacă nu eşti în stare să produci aceşti bani este momentul să iei o decizie în privinţa a cât şi pe ce trebuie să cheltuieşti mai întâi banii. Ca şi pentru alte zodii: evită să iei în această zi decizii finale. Nimic nu este hotărât definitiv, încă. Şi nu uita, te vei simţi mult mai bine după ce o să te odihneşti niţel.


Scorpion:

Proiectele tale sunt amânate şi prin urmare te simţi izolat sau singur. Ţi-ar face plăcere să te apuci de câteva lucruri interesante dar eşti blocat de cineva care ori este indisponibil, ori prea ocupat ca să te ajute. În orice caz nu te mulţumeşte faptul că te simţi controlat, dar dacă te vei ocupa de lucrurile rămase în urmă acasă, încet încet situaţia va reveni la normal şi pe drumul dorit de tine.


Săgetător:

În aceste momente întâlnirile cu alţi oameni ţi se vor părea plictisitoare. Eşti încă foarte îngrijorat în privinţa situaţiei tale financiare. În orice caz, nu este momentul ca aceste griji să îţi afecteze sănătatea şi să îţi sugă energiile. Prietenii nu par a-ţi fi de mare ajutor în aceste momente. Poate că ar fi momentul să dormi mai mult sau să termini cărţile începute cu atâta timp în urmă.


Capricorn:

Proiectele pe care le materializezi împreună cu cei din jurul tău îţi vor face ziua mult mai plăcută decât ai fi bănuit-o. În rest nu prea îţi stă mintea la întâlniri cu alţi oameni. Încearcă să rezolvi cât mai multe din sarcinile de serviciu, de acasă. Cu toate că ai senzaţia că este prea mult de lucru ca să îţi poţi permite să iei o pauză, acum chiar că este momentul să o faci şi să te mai distrezi şi tu un pic.


Vărsător:

Dacă ce se întâmplă la serviciu te nemulţumeşte, sau condiţiile de lucru de acolo nu ţi se par propice, ori te vei simţi neajutorat, ori pui osul la treabă şi rezolvi problema. Încearcă să te întrebi de ce anume ai nevoie ca lucrurile să meargă cum vrei tu şi nu este exclus să descoperi nu numai soluţia la această problemă ci şi nişte chestii mult mai mari. Nu este exclus ca în această zi să nu realizezi ce şi cum au nevoie cei din jurul tău.


Peşti:

Astăzi te cam complaci în nişte sentimente de neajutorare şi de regrete. Din acest motiv nu este cazul să iei hotărâri pripite referitoare la evoluţia unor proiecte ce ţi-ar putea aduce mai mulţi bani. Amabilitatea şi munca din greu ar putea fi cheia succeselor de mâine. Asta nu înseamnă că trebuie să le faci tu pe toate. Şi buna coordonare a lucrurilor poate fi răsplătită mai devreme sau mai târziu. Dacă prietenii se dau sau par ocupaţi nu regreta, poate este momentul să mergi şi pe alte poteci.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS