Horoscop Urania zilnic: vineri, 21 februarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 21 februarie 2014


Berbec:

Vineri, 21 februarie 2014, lucrurile par să se îndrepte. S-a întâmplat ceva care te-a copleşit şi acum eşti pregătit să faci orice ca să te împaci cu partenerul tău. Fii cinstit şi totul se va termina cu bine!


Taur:

Confruntările cu un partener vor căpăta proporţii nebănuite. Faci eforturi mari încercând să înfrumuseţezi mediul căruia îi aparţii. Ar fi bine să eviţi discuţiile fără rost.


Gemeni:

Astăzi, 21 februarie 2014, deschiderea ta în privinţa relaţiilor cu prietenii sau cu rudele te vor ajuta să stabileşti un parteneriat solid. Dacă vei fi în stare să oferi soluţii valabile superiorilor tăi vei obţine o poziţie avantajoasă.


Rac:

Nu împrumuta bani prietenilor sau membrilor de familie. Copiii vor încerca să se folosească de tine. Îndreaptă-ţi eforturile spre îmbunătăţirea propriei imagini şi mai puţin spre distracţie.


Leu:

Vineri, 21 februarie 2014, reacţia partenerului tău nu va fi aceea pe care o aştepţi. Relaţiile afective cu colegii vor da naştere la bârfe care îţi vor afecta oarecum poziţia.


Fecioară:

La ordinea zilei vor fi alergiile, durerile de cap şi alte mici mizerii. Nu te ambala degeaba dar fi atent atunci când umbli cu diferite echipamente sau vehicule. Dacă ai timp, fă o pauză.


Balanţă:

Astăzi, 21 februarie 2014, încearcă să faci o schimbare de locuinţă. O mutare ţi-ar putea îmbunătăţi viaţa afectivă. Noile prietenii se vor dovedi solide şi de lungă durată. Alătură-te unui grup care te-ar putea stimula intelectual.


Scorpion:

Cei pe care îi iubeşti s-ar putea dovedi nedemni de dragostea ta. Nu-ţi dărui inima cuiva care poate că nu se ridică la nivelul cerinţelor tale. Reevaluează-ţi situaţia şi motivaţiile.


Săgetător:

Simţi nevoia să-ţi satisfaci apetitul pentru aventură. În acest scop cele mai indicate sunt călătoriile. Contactele cu străinii vor fi în beneficiul tău. Poţi să-i influenţezi cu uşurinţă pe ceilalţi.


Capricorn:

Responsabilităţi neaşteptate vor interveni şi îţi vor strica planurile. Nu ezita să sari în ajutorul celor care au nevoie. Partenerul tău nu este interesat să colaboreze. Se pune problema: cât de solidă este această relaţie?


Vărsător:

Eşti gata să sari la bătaie cu oricine îţi iese în drum. Te-ai săturat să tot fi sacul de box al altcuiva. Poţi stabili noi parteneriate dacă eşti în situaţia de a pune condiţii.


Peşti:

Sănătatea ta este într-o stare precară deoarece nu-ţi pasă de acest aspect. Fii precaut când foloseşti diferite ustensile! Nu reacţiona exagerat atunci când este vorba de colegii de serviciu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS