Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 15 februarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 15 februarie 2014


Berbec:

Lasă ca viaţa să-şi urmeze cursul! Dacă vrei să-ţi atingi scopurile trebuie să-ţi foloseşti energia. Găsirea echilibrului în viaţă nu este un lucru tocmai uşor dacă te comporţi ca un învins.


Taur:

Încăpăţânarea ta te va împiedica să cunoşti lucruri noi şi interesante. Încearcă din răsputeri să vezi dincolo de aparenţe! Ai nevoie de deschidere, nu să te închizi într-o peşteră!


Gemeni:

Astăzi, 15 februarie 2014, nu te implica într-o relaţie cu cineva cu care lucrezi! Problemele cu angajaţii nu vor fi de natură să-ţi stârnească entuziasmul. Trebuie să te străduieşti mai mult!


Rac:

Dragostea la prima vedere nu este ceea ce pare. Nu te grăbi să te îndrăgosteşti, uitând de familie şi de prieteni! Încetineşte ritmul înainte de a face o greşeală!


Leu:

Sâmbătă, 15 februarie 2014, poţi să faci schimbări majore în cariera profesională. Şansele de a-ţi promova intenţiile te vor ajuta să-ţi atingi scopurile. Vorbeşte cu cei care îţi pot clarifica situaţia!


Fecioară:

Călătoriile te vor conduce spre ţelul căutat. Informaţiile pe care le-ai primit vor fi suficiente ca să te atragă într-un nou proiect. Urmează-ţi instinctul şi fă schimbările necesare!


Balanţă:

Astăzi, 15 februarie 2014, vei avea problemele cu urechile, nasul şi gâtul dacă nu ai grijă de tine aşa cum se cuvine! Tendinţele tale anxioase sunt cauza regresului financiar.


Scorpion:

Idealurile tale sunt nerealiste. Încearcă să fii corect cu partenerul tău! Cel mai bine ar fi să faci schimbări în ceea ce te priveşte decât să încerci să-i schimbi pe cei din jurul tău! Gelozia şi răzbunarea nu sunt un mod acceptabil de a rezolva lucrurile.


Săgetător:

Cineva cu care lucrezi încearcă să se folosească de tine. Fii precaut! Vrei să fii sigur că ţi se acordă încrederea pe care o meriţi.


Capricorn:

Viaţa socială va fi plină de succes dacă nu exagerezi. Nu ai nevoie de stimulante ca să te simţi bine.


Vărsător:

Neînţelegerile cu familia poate că o să-ţi o aducă stare de furie. Stăpâneşte-te şi fii liniştit dacă nu vrei să te pui într-o situaţie jenantă!


Peşti:

Şansa de a învăţa noi metode îţi va acorda un start mai bun faţă de colegii tăi. Vei stabili o relaţie ideală dacă vei fi pregătit să te întâlneşti cu oamenii!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS