Horoscop Urania zilnic: luni, 6 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 6 ianuarie 2014


Berbec:

Luni, 6 ianuarie 2014, este posibil ca viaţa ta socială să capete noi valenţe. Dacă activităţile pe care le ai te depăşesc trebuie să faci ceva. Nu-ţi poţi permite să-ţi epuizezi energia doar pentru a vedea pe cineva fericit. Dacă eşti dezamăgit de rezultatele unei anume discuţii vei fi tentat să cauţi soluţii pentru o alternativă.


Taur:

Fii atent la gesturile extravagante. Te simţi plin de entuziasm şi vei lăsa să-ţi curgă banii printre degete doar pentru a te simţi liber. Dacă aştepţi să faci rost de fonduri suplimentare vei avea probleme. Încearcă să eviţi plăţile care nu sunt urgente. Nu te lăsa dominat de sentimente negativiste şi ai încredere în propria persoană.


Gemeni:

Astăzi, 6 ianuarie 2014, aşteptai foarte mult de la o relaţie sentimentală şi momentan te simţi părăsit pentru că simţi că nu ţi se răspunde cu aceeaşi intensitate a sentimentelor. Poţi să faci ce vrei fără să te gândeşti cum se va întoarce la tine. Oricât de greu ţi-ar fi, aşteaptă-te să dai mai mult decât să primeşti. Dar în final tu alegi.


Rac:

Va trebui să te ciupeşti pentru a fi sigur că nu este un vis norocul care a dat peste tine. Poţi să sărbătoreşti situaţia analizându-ţi munca. Îţi plac provocările şi ştii exact cum să obţii răsplata pe care o vrei. Dacă plănuieşti să-ţi schimbi locuinţa şi realizezi că te va costa prea mult lasă pe mai târziu.


Leu:

Luni, 6 ianuarie 2014, prietenii şi întâlnirile cu ei îţi vor aduce momente de bucurie. Dacă aştepţi să fii invitat la vreun eveniment cultural este posibil să nu primeşti răspunsul dorit. Fii moderat în ceea ce priveşte viaţa mondenă. Asigură-te că dacă faci diverse achiziţii vei găsi şi un mijloc prin care să pui banii la loc. Trebuie să socoteşti orice în momentul de faţă.


Fecioară:

Partenerii par a nu avea grijă de propria persoană. Vei fi uşor dezamăgit dacă contai pe altcineva. Fă ceea ce poţi face fără să aştepţi vreun ajutor din partea cuiva. Un eveniment social s-ar putea să-ţi solicite întreaga atenţie. Propuneţi noi scopuri şi fă anumite compromisuri. Te vei descurca în orice problemă privind instituţiile de cultură, proprietăţi şi terenuri sau aspecte ecologice.


Balanţă:

Astăzi, 6 ianuarie 2014, nu te ocupa de probleme care implică străinătatea. Poate că ar fi bine să încerci să afli care este adevărul şi de ce ceilalţi îţi refuză cererile. Dacă iei lucrurile prea personal îţi vei pierde autoritatea acasă sau la serviciu. Membrii familiei poate că nu vor să recunoască tot ceea ce faci pentru ei.


Scorpion:

Probabil că vei fi supărat din cauza faptului că nu ţi se recunoaşte contribuţia financiară. Dacă plănuieşti să-ţi măreşti capitalul ar trebui să ceri mai mult decât ai nevoie şi să negociezi cu atenţie. Nu o lua prea personal. Evită să aştepţi ca altcineva să-ţi dea voie să faci ceea ce vrei. Dacă îţi cunoşti potenţialul şi scopurile nu va conta ce spun ceilalţi.


Săgetător:

Când cineva te părăseşte ai impresia că totul se năruieşte. Vei fi dezamăgit în legătură cu progresul financiar şi te vei complace într-o stare de autocompătimire. Dacă realizezi că situaţia financiară este identică cu starea ta afectivă ar fi bine să abordezi o altă perspectivă a lucrurilor.


Capricorn:

Te vei bucura alături de partenerul tău sau te vei scufunda într-un borcan cu melancolie. Va trebui să te decizi să-ţi asumi un rol în care nimeni să nu te combată. Vei fi puţin mai acid decât ar fi necesar. Foloseşte-ţi energia şi timpul cu atenţie. Fă eforturile necesare dar nu cheltui exagerat.


Vărsător:

Situaţia pe care ţi-o conferă proprietăţile îţi dă un sentiment de completă libertate. Ai un profund sentiment de responsabilitate care se manifestă exagerat uneori. Poate că acum nu ştii cum să rezolvi problema. Cere ajutor şi vei constata că un partener îşi va asuma rolul pe care îl ceri. Fii mulţumit cu provocările care te aşteaptă.


Peşti:

Îţi doreşti liniştea şi armonia cu orice preţ. Vei fi tentat să renunţi la poziţia ta doar pentru a evita un conflict dar trebuie să rămâi cu picioarele pe pământ. Starea sănătăţii te va ajuta să te simţi în formă. A venit timpul să-ţi revigorezi perspectiva.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS