Horoscop Urania zilnic: joi, 23 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 23 ianuarie 2014


Berbec:

Joi, 23 ianuarie 2014, ascultă sfaturile prietenilor care sunt de partea ta. Situaţia de la locul de muncă va fi cam agitată. Sugestiile venite din partea unor persoane cu multă intuiţie te vor ajuta să faci o alegere decisivă. Discuţiile se vor dovedi importante. Foloseşte-te de avantajul ultimei şanse ca să te îndepărtezi de plafonarea în care se găsesc ceilalţi iar tu să poţi apuca pe un alt drum.


Taur:

Ai un simţ special al timpurilor pe care le trăim. Să nu te surprindă dacă oamenii aflaţi la mare distanţă îţi vor răspunde cu condiţia să te fii adresat la modul cel mai direct. Nu îi poţi ajuta dar fii pregătit să te afirmi într-un alt mod. Latura financiară se va îmbunătăţi datorită eforturilor pe care le depui în vederea găsirii de noi metode şi tehnologii mai puţin folosite. Dacă scopul tău este să luminezi calea oamenilor, nu poţi pierde.


Gemeni:

Astăzi, 23 ianuarie 2014, vei avea parte de provocări ca niciodată până acum. Propuneţi noi scopuri, nu rata şansele care apar şi pune în aplicare noi proiecte care pot cunoaşte aprecierea cuvenită. Se pare că ai antena undeva în înaltul cerului şi asculţi muzica sferelor. Cheia este să-ţi asculţi vocea interioară. Te simţi neliniştit şi incapabil să stai pe loc. Lasă-te dus de val.


Rac:

Caută un partener care să-ţi fie prieten cu adevărat. Poţi să-ţi uneşti forţele cu cineva care să acţioneze ca un factor de stabilitate în domeniul tău de activitate. Nu ţi-ai dorit niciodată să-ţi împarţi viaţa cu un bătăuş, dar poate că te asociezi cu mulţi oameni care găsesc că este stimulantă dorinţa ta. Fă-ţi timp să discuţi cu cineva care are posibilitatea să finanţeze noile planuri.


Leu:

Joi, 23 ianuarie 2014, banii îţi alunecă printre degete atât de uşor. Asigură-te că ceea ce cheltuieşti în activităţile care implică parteneriatul îţi vor aduce beneficii pe termen lung. Nu este momentul să fii frivol sau extravagant. Concentrează-ţi atenţia asupra proiectelor şi a rutinei zilnice de la locul de muncă până la mijlocul lunii aprilie. Va trebui să suporţi toată greutatea deciziilor până atunci.


Fecioară:

Te simţi ca şi cum te-ar fi fulgerat. Dacă brusc te mişti ca şi cum ai fii băgat în priză, îndreaptă energia către domeniile care te vor face să te mişti repede. Impuneţi să mergi pe un alt drum şi riscă să renunţi la ceea ce te înnebunea până acum. Fii pregătit să ţi se recunoască meritele ca rezultat al activităţii. Bucură-te!


Balanţă:

Astăzi, 23 ianuarie 2014, şansele să pleci în călătorie apar în ultimul moment. Fii cu bagajele gata de drum şi ia-ţi ultimele notiţe. Dragostea şi domeniul creaţiei fac viaţa mai frumoasă şi mai agitată. Asigură-te că ai acordat atenţie ideilor noi care te pot conduce spre adevărate inovaţii. În aparenţă eşti acelaşi om, dar marile inspiraţii se ascund înlăuntrul minţii tale.


Scorpion:

Încarcă-te pentru a face faţă provocărilor de zi cu zi. Nu fugi tocmai când lucrurile devin din ce în ce mai grele. Nu face schimbări în stilul tău de viaţă prea devreme. Totuşi vei fi pregătit să găseşti un nou mod de a trăi şi vei aduna destui bani care să-ţi permită să alegi. Va trebui să petreci mai mult timp cu cei din jur şi cu asociaţii care te vor ajuta să strângi toate beneficiile datorate oportunităţilor şi în felul acesta îţi vor creşte veniturile.


Săgetător:

Partenerii tăi pot fi momentan puşi pe şotii şi oarecum nefolositori. Însărcinează pe altcineva cu obligaţiile lor şi fă schimbări în planurile pe care le aveai. Poate că vei stârni râsul dar experienţa îşi va spune cuvântul. S-ar putea să fii de-a dreptul catapultat pe scena socială. Gândeşte-te că fiecare trebuie să profite de şanse atunci când apar. Păstrează-ţi simţul umorului.


Capricorn:

O nouă sursă de venituri te va tenta să-ţi cheltuieşti banii în călătorii, aventuri sau în publicitate. Încearcă să găseşti noi căi de a explora noi teritorii şi să foloseşti experienţa într-o nouă slujbă. Vei descoperi noi metode şi tehnici unice care vor face ca rutina zilnică să devină mai suportabilă. Se pare că ai un fel de electricitate în braţe. Acordă atenţie ideilor inovatoare.


Vărsător:

Te afli în situaţia de a lua decizii în ceea ce privesc banii, domeniul creaţiei sau copiii. Poate încerci o lovitură norocoasă care să-ţi aducă noi surse de venit şi care să-ţi facă viaţa mai frumoasă. Dacă motivaţia este corectă planurile de petrecere au toate şansele să iasă bine. O acţiune de caritate va stârni emoţia în inimile tuturor.


Peşti:

Proiectele de parteneriat pot fi foarte importante în găsirea unei noi case sau a unui stil de viaţă. Ascultă-ţi instinctele în legătură cu schimbările pe care vrei să le faci. Până la mijlocul lunii aprilie atenţia ta va fi legată de proprietăţi. În acest timp fii atent la activitatea zilnică. Momentan nu eşti în stare să-ţi controlezi gândurile. Încearcă să acorzi atenţie ideilor care îţi trec prin cap.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS