Horoscop Urania zilnic: miercuri, 22 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 22 ianuarie 2014


Berbec:

Miercuri, 22 ianuarie 2014, dacă eşti deprimat, priveşte şi vezi cât de minunaţi sunt oamenii din jurul tău. Toată lumea te iubeşte. Şi mai ai şi norocul ca partenerul sau perechea ta să te stimeze şi să te iubească. Nu lăsa micile necazuri să îţi strice ziua. Vei primi banii pe care altcineva ţi-i datorează.


Taur:

De parcă nu îţi ajungea ce aveai de făcut, acum o să mai ai de rezolvat încă o serie de probleme. Întâlnirile şi discuţiile vor fi plictisitoare dar foarte importante din punct de vedere financiar. Este momentul să mergi pe drumuri nebătătorite. Ideile noi vor fi acelea care îţi vor face viaţa mai plăcută şi plină de înţelesuri.


Gemeni:

Astăzi, 22 ianuarie 2014, grijile financiare te pot împiedica să faci ce trebuie. Ascultă-ţi intuiţia şi mergi pe un drum nou. Ai energia necesară să găseşti soluţiile ce îţi vor aduce zile mai bune. Şi în special ceea ce îţi doreşti mai mult: banii. Dacă încerci, vei reuşi să convingi oamenii capabili să te ajute.


Rac:

Dacă stai puţin liniştit şi te gândeşti, vei găsi noi soluţii să faci bani. Ascultă ce îţi şopteşte Eul interior. Între timp încearcă să reduci cheltuielile de zi cu zi. Înfrânge-ţi tendinţa de a pune tot timpul degetul pe rană şi foloseşte-ţi şarmul şi amabilitatea când vorbeşti cu cei din jur.


Leu:

Miercuri, 22 ianuarie 2014, cu imaginaţia de care dai dovadă vei putea pune pe picioare câteva afaceri legate de proprietăţi. Ce faci acuma va declanşa evenimente cu multă greutate în viitor. Analizează toate posibilităţile. O asociere va fi mai mult decât binevenită. Studiază legislaţia pentru a-ţi pune în practică ideile.


Fecioară:

Acum lumea este la picioarele tale. Pune accentul pe acele demersuri ce îţi vor aduce o mai mare recunoaştere publică a calităţilor tale. Nu pierde timpul. S-ar putea să nu mai întâlneşti curând o zi în care să fii atât de inspirat.


Balanţă:

Astăzi, 22 ianuarie 2014, este momentul să îţi conduci afacerile din umbră. Situaţia este atât de favorabilă încât vei obţine tot ceea ce doreşti. Dacă există neînţelegeri cu partenerul sau perechea ta este bine să discuţi cât se poate de deschis cu ei şi vei câştiga. Totuşi nu încerca să te apuci de mai multe decât poţi să faci.


Scorpion:

Intuiţia ta va face ca această zi să nu fie una pierdută pentru tine şi pentru cei din jurul tău. Propune noi soluţii în ceea ce priveşte casa sau proprietăţile. Este posibil să îţi măreşti veniturile în mod considerabil. Te aşteaptă multe surprize în viaţa ta, aşa că fii pregătit.


Săgetător:

Urmează-ţi instinctele în domeniul financiar, dar nu acţiona fără să îţi faci un plan. Discuţiile şi întâlnirile cu alţi oameni îţi vor fi de ajutor în realizarea scopurilor tale. Nu uita că vorba dulce mult aduce iar între timp tu îţi faci treaba. Nu ezita să te sfătuieşti cu cei care decid în privinţa carierei tale.


Capricorn:

Eşti mai mult ca niciodată sensibil la dorinţele sau nevoile unui partener sau ale perechii tale. Din punct de vedere financiar eşti într-o perioadă fastă. Dacă îţi propui noi realizări ai grijă să îţi asiguri o rezervă, căci s-ar putea să nu poţi să realizezi chiar tot ceea ce vrei. Colegii sunt acum mai mult ca oricând dispuşi să te ajute.


Vărsător:

Cu toate că eşti stăpân pe situaţie este momentul să împarţi sarcinile cu un partener sau cu perechea ta. Numai împreună veţi realiza ceea ce ţi-ai propus. Astăzi eşti plin de idei noi şi poţi sesiza foarte bine care sunt punctele slabe ale planurilor voastre.


Peşti:

Doar în mintea ta se găsesc soluţiile pentru ziua de mâine. Fixează-ţi un scop şi discută realizarea lui cu un partener sau cu perechea ta. De la ei vei primi ajutor în realizarea celor mai neobişnuite idei. Ceea ce visezi va deveni realitate dacă pregăteşti terenul cum trebuie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS