Horoscop Urania zilnic: duminică, 19 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 19 ianuarie 2014


Berbec:

Duminică, 19 ianuarie 2014, ce vei spune va avea impact asupra unor oameni aflaţi la mare depărtare. Nu vorbi mult ci numai ce trebuie. Întâlnirile cu alţi oameni îţi vor aduce noi posibilităţi. Cere mai mult de la ei ca să ai de unde lăsa. Nu forţa lucrurile.


Taur:

Visurile tale se vor realiza mai repede decât crezi. Colaborarea cu partenerii sau colegii îţi va aduce mai mulţi bani. Nimic nu te poate opri să îi influenţezi în bine pe cei din jurul tău. Te aşteaptă realizări mari.


Gemeni:

Astăzi, 19 ianuarie 2014, reacţionezi probabil bine la stimuli, eşti rapid şi întreprinzător, fiind puţine şanse să laşi să-ţi scape printre degete o oportunitate de a face bani.


Rac:

Nu visezi, chiar este adevărat. Fantastice posibilităţi apar ca fiind legate de un nou loc de muncă. Vei ştii ce doresc cei din jur şi le vei putea da ce au nevoie. Bani sau premii se arată în calea ta.


Leu:

Duminică, 19 ianuarie 2014, aliază-te cu un partener sau cu perechea ta şi vei realiza mai mult. Puterea ta creatoare este cu mult mai mare decât îţi dai seama. Va trebui să rezolvi o serie de probleme cu autorităţile. Nu ezita căci şansa va trece pe lângă tine.


Fecioară:

Astăzi nu te întinde la vorbă. Ce vei propune va aduce rezultate uimitoare căci oamenii vor reacţiona prompt. Toate lucrurile se vor aşeza la locul lor. Vei mai urca o treaptă ierarhică.


Balanţă:

Astăzi, 19 ianuarie 2014, norocul tău va fi legat de planurile pe termen lung. Tot ce vei face va avea mare influenţă mult timp de acum încolo. Nu îţi arăta superioritatea în discuţiile cu cei din jur. Vei avea de semnat acte importante.


Scorpion:

Banii vor veni de la mare depărtare. Dacă vei fi capabil să îţi împarţi cunoştinţele cu cei din jur vei avea beneficii nebănuite. Ceea ce vei face sau vei spune va schimba vieţile multor oameni. Ai grijă cum îţi foloseşti această putere.


Săgetător:

Nu este exclus să fii cu nervii în pioneze, dar ce vei plănui azi va avea influenţă pe o perioadă îndelungată. Aliază-te cu un partener sau cu perechea ta ca să poţi să îţi pui în practică planurile. Încă nu este momentul să ieşi la scenă deschisă.


Capricorn:

Subconştientul este cea mai puternică armă a ta. Ceea ce gândeşti sau plănuieşti este mai puternic decât ceea ce faci. Această capacitate te va ridica deasupra tuturor. Aliază-te cu cei ce sunt receptivi la gândurile tale.


Vărsător:

Pune în evidenţă ce este drept şi echitabil. Vorbeşte-le celor din jur despre asta şi cere să se facă dreptate. Dacă îţi vei manifesta creativitatea în această direcţie, importante realizări financiare se vor împlini pentru tine.


Peşti:

Vei avea mici dezamăgiri la birou. Este momentul să ceri mai mult pentru a avea de unde să laşi. Acţiunile legate de proprietăţi promit a avea succes. Ascultă-ţi vocea interioară şi sfătuieşte-te cu cei din casă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS