Horoscop Urania zilnic: miercuri, 1 ianuarie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 1 ianuarie 2014


Berbec:

Ziua este, oricum, marcată de tensiuni şi, în jur, mai toată lumea este pe picior de război. Nu mai puneţi şi dvs gaz pe foc!


Taur:

Aveţi nevoie de mai mute informaţii pentru a lua o decizie privind o afacere sau o achiziţie importantă. Iar informaţiile vă parvin abia după Anul Nou!


Gemeni:

Astăzi, 1 ianuarie 2014, chiar dacă v-aţi dori să schimbaţi programul deja stabilit împreună cu prietenii şi partenerul, faceţi un efort şi nu le daţi celor din jur sărbătorile peste cap!


Rac:

Dacă mergeţi astăzi la serviciu, încercaţi să nu vă implicaţi nici în discuţii cu tentă de bârfă, nici în comentarii negative la adresa unor colegi!


Leu:

Miercuri, 1 ianuarie 2014, vreţi să fiţi gazda perfectă sau, dacă sunteţi invitat la un eveniment, oaspetele perfect. Iar asta vă reuşeşte din plin, fără prea mult efort.


Fecioară:

Şi astăzi sunteţi foarte chibzuit şi practic. Dacă mergeţi la cumpărături, bugetul familiei este pe mâini bune.


Balanţă:

Astăzi, 1 ianuarie 2014, va fi destul de greu să aplanaţi un conflict cu o persoană care vă calcă pe nervi de ceva timp. Mai bine evitaţi întâlnirea cu aceasta!


Scorpion:

Chiar dacă aţi primit multe invitaţii de la persoane care contează, nu trebuie să le onoraţi pe toate. E şi mâine o zi!


Săgetător:

S-ar putea ca partenerul să vină cu o propunere interesantă. Iar dvs nu aveţi nicio problemă în a vă schimba agenda.


Capricorn:

Astăzi şi mâine sunteţi adevărata vedetă a zodiacului pentru că în Capricorn sunt Soarele, Pluton, Venus şi Marte, iar de astăzi şi Luna.


Vărsător:

La serviciu, aveţi parte de o zi destul de tensionată şi provocatoare. Din fericire, vă regăsiţi liniştea diseară, în mijlocul familiei.


Peşti:

Azi sunteţi un fel de Moş Crăciun care încearcă să îndeplinească dorinţele celor dragi. Şi, în mare măsură, chiar reuşiţi!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS