Horoscop Urania zilnic: miercuri, 1 ianuarie 2014

 
Abonare prin e-mail la Horoscop Urania.org
Horoscop Urania azi - miercuri, 1 ianuarie 2014


Berbec:

Ziua este, oricum, marcată de tensiuni şi, în jur, mai toată lumea este pe picior de război. Nu mai puneţi şi dvs gaz pe foc!


Taur:

Aveţi nevoie de mai mute informaţii pentru a lua o decizie privind o afacere sau o achiziţie importantă. Iar informaţiile vă parvin abia după Anul Nou!


Gemeni:

Astăzi, 1 ianuarie 2014, chiar dacă v-aţi dori să schimbaţi programul deja stabilit împreună cu prietenii şi partenerul, faceţi un efort şi nu le daţi celor din jur sărbătorile peste cap!


Rac:

Dacă mergeţi astăzi la serviciu, încercaţi să nu vă implicaţi nici în discuţii cu tentă de bârfă, nici în comentarii negative la adresa unor colegi!


Leu:

Miercuri, 1 ianuarie 2014, vreţi să fiţi gazda perfectă sau, dacă sunteţi invitat la un eveniment, oaspetele perfect. Iar asta vă reuşeşte din plin, fără prea mult efort.


Fecioară:

Şi astăzi sunteţi foarte chibzuit şi practic. Dacă mergeţi la cumpărături, bugetul familiei este pe mâini bune.


Balanţă:

Astăzi, 1 ianuarie 2014, va fi destul de greu să aplanaţi un conflict cu o persoană care vă calcă pe nervi de ceva timp. Mai bine evitaţi întâlnirea cu aceasta!


Scorpion:

Chiar dacă aţi primit multe invitaţii de la persoane care contează, nu trebuie să le onoraţi pe toate. E şi mâine o zi!


Săgetător:

S-ar putea ca partenerul să vină cu o propunere interesantă. Iar dvs nu aveţi nicio problemă în a vă schimba agenda.


Capricorn:

Astăzi şi mâine sunteţi adevărata vedetă a zodiacului pentru că în Capricorn sunt Soarele, Pluton, Venus şi Marte, iar de astăzi şi Luna.


Vărsător:

La serviciu, aveţi parte de o zi destul de tensionată şi provocatoare. Din fericire, vă regăsiţi liniştea diseară, în mijlocul familiei.


Peşti:

Azi sunteţi un fel de Moş Crăciun care încearcă să îndeplinească dorinţele celor dragi. Şi, în mare măsură, chiar reuşiţi!


Trimite pe Facebook Trimite pe Twitter Abonare prin RSS la Horoscop Urania.org