Horoscop Urania zilnic: vineri, 1 noiembrie 2013

 
Horoscop Urania azi - vineri, 1 noiembrie 2013


Berbec:

Vineri, 1 noiembrie 2013, fierbi tot dar fii atent. Nu spune prea mult sau nu cheltui exagerat. Un vechi prieten te va ajuta să eviţi necazurile. Vei avea şansa să te revanşezi mai târziu.


Taur:

Astăzi, 1 noiembrie 2013, ţii ochii deschişi şi gura închisă. Vei avea încă multe de învăţat pentru a putea spune unde este puterea şi unde sunt banii. Odată ce ai aflat vei ştii ce să spui şi cui.


Gemeni:

Ai sfatul perfect pentru un cuplu de prieteni care nu vor să fie împreună. Poţi să te oferi dar mai bine lasă-i pe ei să vină la tine. Vor aprecia raţionamentul tău mai mult când vor realiza că au nevoie de el.


Rac:

Vei întâmpina rezistenţă dar nu abandona. Doar pentru că prima ta sugestie nu a fost acceptată nu înseamnă că trebuie să renunţi. Fă corecturile necesare şi cere mai mult. În final vei obţine un produs mai bun.


Leu:

Desigur, este multă mizerie de curăţat dar nu vei fi singur. Ai o echipă care să te ajute. Dacă nu o ai încă, formeaz-o. Ia oameni inteligenţi dar nu-i uita pe cei care au un spate tare.


Fecioară:

Ceri foarte multe de la ceilalţi dar cel mai mult ceri de tine. Încearcă să fii mai relaxat şi să-ţi oferi o mică bucurie astăzi. Un parfum, poate un bilet la teatru ţi-ar face viaţa mai frumoasă şi ai uita de grijile cotidiene.


Balanţă:

Astăzi, 1 noiembrie 2013, eşti pe punctul de a-ţi lua un angajament sentimental din nou. Petrece mai mult timp cu persona iubită şi fă-l să afle cât de mult ţii la el. Niciodată nu vei putea oferi destule dovezi.


Scorpion:

După program ar fi bine să te mai ocupi şi de altceva. Poate că ar fi bine să-ţi cunoşti colegii mai serios. Abilitatea de a atrage cu aerul tău misterios şi cu comentarii acide îţi va scoate în drum oameni interesanţi.


Săgetător:

Ar fi bine să practici un sport care implică competiţia şi provocarea. Simţi nevoia să joci tare de parcă ar trebui să înfrunţi lumea. Vei fi fericit când vei spune că ai câştigat.


Capricorn:

Vineri, 1 noiembrie 2013, din păcate nu vei fi bine primit acasă. Încearcă să nu te superi sau să faci comentarii în afara contextului. Va trebui să rămâi calm.


Vărsător:

Astăzi, 1 noiembrie 2013, ieşi împreună cu prietenii. Va trebui să începi să te gândeşti la acel cadou deosebit pe care trebuie să-l cumperi. Cumpărăturile vor fi distractive. Relaţia afectivă va lua o întorsătură ciudată.


Peşti:

Fă planuri speciale care să te ajute să-ţi păstrezi relaţia sentimentală. Te gândeşti la o ofertă romantică venită din partea cuiva cu care lucrezi. Nu te amăgi că partenerul tău nu va afla.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 31 octombrie 2013

 
Horoscop Urania azi - joi, 31 octombrie 2013


Berbec:

Joi, 31 octombrie 2013, vei înfrunta situaţii periculoase în timp ce vei călători în ţări străine. Asigură-te că hârtiile de drum şi hărţile de călătorie sunt în ordine. Nu te lăsa folosit de rudele mai în vârstă.


Taur:

Astăzi, 31 octombrie 2013, vei fi afectat de modul în care instituţia căreia îi aparţii încheie afaceri. La locul de muncă se va închega o nouă relaţie de iubire. Şarmul tău este captivant.


Gemeni:

Puţin timp petrecut în linişte te va ajuta să o iei de la început cu munca. Trebuie să foloseşti din energia nervoasă pe care ai lăsat-o în weekend.


Rac:

Ar fi bine să rezolvi corespondenţa până la amiază. Analizează direcţia prezentă şi reconsideră opţiunile profesionale. Educaţia poate fi unul dintre răspunsuri.


Leu:

Joi, 31 octombrie 2013, tendinţa ta de a dramatiza va fi uşor împovărătoare pentru partenerul tău. Încearcă să rami calm şi să asculţi reproşurile şi nevoia lui de schimbare. Va fi necesar un compromis.


Fecioară:

Modul practic de abordare a vieţii va fermeca pe cineva care te observă de mai mult timp. Asigură-l de interesul tău dacă vrei ca relaţia să progreseze.


Balanţă:

Astăzi, 31 octombrie 2013, fă efortul să avansezi la locul de muncă. Vei primi recunoaşterea muncii bine făcute. Trebuie să dai dovadă de mai multă disciplină pentru a-ţi controla obiceiurile proaste. Impune-ţi să munceşti de unul singur.


Scorpion:

Te vei distra pe cinste cu persoana iubită. Şarmul tău intelectual va cuceri şi îţi va aduce oportunităţi la care nici nu te aşteptai.


Săgetător:

Nu conta că vei primi ajutor de la cei alături de care trăieşti. Lucrurile se vor desfăşura haotic şi comportamentul membrilor familiei va fi ciudat. Ocupă-te de lucrurile necesare şi apoi fă ceea ce îţi place.


Capricorn:

Vei avea câştig de cauză dacă vei suna câţiva oameni care te pot ajuta să închei o afacere importantă pentru tine. Sensibilitatea ta va cuceri inima cuiva de care te-ai îndrăgostit.


Vărsător:

Îndreaptă-ţi eforturile către atingerea scopurilor propuse. Poţi stabili noi legături sentimentale chiar în cadrul unui contact în interes de afaceri. Atitudinea ta serioasă trebuie să se schimbe puţin. Ai nevoie de distracţie.


Peşti:

Trebuie să înveţi să spui nu dacă nu vrei să faci ceva anume. Întotdeauna i-ai pus pe ceilalţi pe primul loc dar acum a venit momentul să te gândeşti la tine.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 30 octombrie 2013

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 30 octombrie 2013


Berbec:

Miercuri, 30 octombrie 2013, vei constata că ceilalţi se învârt fără un scop precis sau te vei simţi împins de acţiunile celorlalţi dincolo de limitele tale. Relaxează-te pentru că totul se va face la timpul potrivit.


Taur:

Dacă nu vrei să te simţi frustrat în privinţa veniturilor este timpul să treci peste aceste momente. Ai vrea să-ţi urmezi propriile planuri dar dorinţa de a obţine fonduri va agrava situaţia. Va trebui să-ţi limitezi cheltuielile.


Gemeni:

Astăzi, 30 octombrie 2013, vei putea să te apuci de lucruri noi, dar pentru moment nu este necesar să ştie tot oraşul ce planuri ai. Umorul şi nevoia ta de noi provocări se vor materializa prin găsirea unor noi surse de venituri.


Rac:

Dacă simţi că mergi iar şi iar pe acelaşi drum, găseşte un mijloc prin care să produci material pentru ca oamenii să fie bine informaţi. Te simţi frustrat în privinţa serviciului tău.


Leu:

Chiar dacă eşti pregătit sau nu, te aşteaptă lucruri interesante într-un viitor apropiat. Ai încredere în aceste sentimente - fii sigur că ele vin direct din inima ta.


Fecioară:

Copiii au nevoie de atenţia ta. Abilitatea de a te adapta la grupuri de vârste diferite va fi în beneficiul tău. Ceilalţi îţi vor admira educaţia şi talentul creator.


Balanţă:

Astăzi, 30 octombrie 2013, te afli în apogeul forţelor tale. Un răspuns pozitiv te va inspira în schimbările pe care vrei să le faci. Poate că ceilalţi nu vor înţelege punctul de vedere mai puţin obişnuit dar îl vor aprecia.


Scorpion:

Luptătorul din tine va avea o criză de conştiinţă. De obicei te bucuri de avantaje nemeritate. Socoteala pentru cheltuielile de astăzi va ajunge la scadenţă mai înainte decât te aşteptai.


Săgetător:

Poate că partenerul tău nu-ţi spune tot adevărul. Chiar dacă pui o mulţime de întrebări tot nu vei reuşi să te faci înţeles. Va trebui să te împaci cu problemele personale.


Capricorn:

Simţi că nu primeşti respectul şi recunoaşterea pe care le meriţi, dar şi partenerul sau jumătatea ta simt acelaşi lucru. Încearcă să împarţi sarcinile de serviciu în mod egal şi aminteşte-ţi că preţul şi recunoaşterea trebuie plătit de ambele părţi.


Vărsător:

Astăzi, 30 octombrie 2013, nu te mai da cu capul de pereţi. Renunţă la acele proiecte care nu au nicio şansă. Pune-ţi ordine în hârtii şi fă schimbările necesare dacă vrei să te simţi mai bine.


Peşti:

Dacă vrei să fii sigur că vei avea destulă energie ai grijă de sănătatea ta şi adoptă o dietă corectă. Străinii mai rezervaţi sunt gata să devină prieteni foarte buni.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 29 octombrie 2013

 
Horoscop Urania azi - marţi, 29 octombrie 2013


Berbec:

În dimineaţa acestei zile poţi câştiga o sumă importantă de bani, de pe urma unui job part-time. De asemenea, o persoană mai în vârstă îţi oferă şansa de a te implica într-o nouă afacere. După-amiază faci planuri de viitor împreună cu persoana iubită.


Taur:

Astăzi eşti pe cale să treci într-o nouă etapă în viaţa socială şi cea amoroasă. Comunicarea, relaţiile cu persoane mai tinere şi călătoriile, sunt favorizate astăzi. Bazează-te pe intuiţie, dar ia în considerare şi sugestiile persoanei iubite!


Gemeni:

Ziua de astăzi este favorabilă începerii unor noi acţiuni şi efectuării unor planuri de viitor. După-amiază eşti tentată să cheltuieşti mai mult decât îţi poţi permite. Fii moderată şi cere sfatul unei persoane apropiate!


Rac:

Abilităţile de comunicare excelente te vor ajuta să te remarci astăzi. Poţi începe o nouă afacere, cu condiţia să fi terminat orice altă sarcină. Relaţiile cu familia sunt grozave. Nu lua decizii importante pe cont propriu!


Leu:

O persoană mai în vârstă cu care te întâlneşti astăzi, te va ajuta în afaceri, în curând. Câştigurile sunt foarte probabile, cu condiţia să eviţi orice speculaţie. După-amiază te concentrezi asupra îmbunatăţirii parteneriatelor.


Fecioară:

Un prieten te invită să i te alături într-o nouă afacere, care pare destul de promiţătoare. Evită să iei o decizie pripită! Cel mai indicat este să iei în considerare opinia partenerului de cuplu. O rudă mai în vârstă, îţi va oferi sfaturi bune.


Balanţă:

Momentul de astăzi îţi este favorabil în afaceri şi pe plan social. Te sfătuim să ai răbdare şi să nu forţezi norocul. În cursul serii, o veste bună îţi va schimba complet viaţa.


Scorpion:

Călătoria de afaceri în care pleci astăzi îţi va aduce schimbări semnificative în buget. O persoană cu experienţă va împărtăşi cu tine o parte din secretele sale de afaceri. Fii prudentă şi nu te grăbi cu deciziile!


Săgetător:

Ziua de astăzi este perfectă pentru a-ţi îmbunătăţi relaţiile cu ceilalţi. În dimineaţa acestei zile te vei întâlni cu o veche cunoştinţă. De asemenea, este un moment bun pentru a rezolva problemele emoţionale care te deranjează de ceva timp.


Capricorn:

Ziua de astăzi este grozavă pentru a face schimbări majore pe plan social şi în viaţa amoroasă. De asemenea, întâlnirile cu persoane importante şi consolidarea prieteniilor, sunt favorizate. Acceptarea iniţiativelor colegilor tăi se va dovedi a fi foarte benefică pentru toţi cei implicaţi.


Vărsător:

Partenerul de cuplu va reuşi să-ţi însenineze ziua, oferindu-ţi un cadou special. Prietenii te vor invita să vă petreceţi după-amiaza împreună. Cel mai important este că vei reuşi să rezolvi o problemă de parteneriat a unei persoane apropiate.


Peşti:

Astăzi ai ocazia de a face schimbări importante în viaţa ta. Este un moment bun pentru a încheia acorduri, iar investiţiile se vor dovedi a fi foarte profitabile. Evită speculaţiile de orice fel!

 

Horoscop Urania săptămânal: Berbec, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013

 
Horoscop Urania Berbec, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Berbec, săptămâna 27 octombrie - 2 noiembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Taur, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013

 
Horoscop Urania Taur, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Taur, săptămâna 27 octombrie - 2 noiembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Gemeni, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013

 
Horoscop Urania Gemeni, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Gemeni, săptămâna 27 octombrie - 2 noiembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Rac, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013

 
Horoscop Urania Rac, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Rac, săptămâna 27 octombrie - 2 noiembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Leu, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013

 
Horoscop Urania Leu, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Leu, săptămâna 27 octombrie - 2 noiembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Fecioară, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013

 
Horoscop Urania Fecioară, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Fecioară, săptămâna 27 octombrie - 2 noiembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Balanță, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013

 
Horoscop Urania Balanță, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Balanță, săptămâna 27 octombrie - 2 noiembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Scorpion, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013

 
Horoscop Urania Scorpion, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Scorpion, săptămâna 27 octombrie - 2 noiembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Săgetător, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013

 
Horoscop Urania Săgetător, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Săgetător, săptămâna 27 octombrie - 2 noiembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Capricorn, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013

 
Horoscop Urania Capricorn, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Capricorn, săptămâna 27 octombrie - 2 noiembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Vărsător, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013

 
Horoscop Urania Vărsător, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Vărsător, săptămâna 27 octombrie - 2 noiembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Pești, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013

 
Horoscop Urania Pești, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Pești, 27 octombrie - 2 noiembrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 28 octombrie 2013

 
Horoscop Urania azi - luni, 28 octombrie 2013


Berbec:

Eşti martor la o tranzacţie care nu merge chiar pe un făgaş normal şi vrei să te implici pentru a opri o nedreptate. Atenţia ta la detalii ar putea fi salvatoare pentru cei din jur, aşa că le spui ceea ce observi cu gândul că poate te vor asculta şi îşi vor reorienta investiţiile spre zone mai puţin periculoase.


Taur:

Cauţi de multă vreme o schimbare pe plan profesional şi acum se iveşte ocazia potrivită. Astrele sunt de partea ta, aşa că vei găsi un job care să te motiveze, desigur cu un mare sacrificiu: timpul liber. Apoi te vezi nevoit să împaci şi familia şi job-ul fapt care te epuizează fizic şi mental.


Gemeni:

Ai investit un pic de timp într-un proiect pe care îl vrei cât mai rapid gata şi mai ales de succes. Totuşi proiectele importante nu pot înflori din prima, tocmai de aceea ai face bine să îţi domoleşti pornirile impulsive. Şanse de reuşită sunt destule, acum mai trebuie doar un pic de răbdare.


Rac:

Gelozia pe care o afişezi în faţa partenerului de viaţă nu este chiar aducătoare de linişte şi armonie. De asemenea comunicarea deficitară cu partenerul de viaţă este o consecinţă a geloziei. Deschide o discuţie despre ceea ce simţi şi folosind tonul potrivit vei scăpa de orice dubiu cu privire la fidelitatea celui iubit.


Leu:

O greşeală din trecut iese la suprafaţă, chiar dacă tu credeai că este lipsită de importanţă şi nu poate avea efecte puternice. Situaţia poate fi foarte uşor remediată şi acum, dacă nu preferi să îţi găseşti scuze şi să o amâni la nesfârşit. Ar fi bine să iei decizii rapid cu cu multă responsabilitate dacă nu vrei ca reputaţia să îţi fie distrusă.


Fecioară:

Faci primii paşi într-un domeniu nou pentru tine şi imediat ce începi te şi împotmoleşti. Primul gând care îţi trece prin minte este că ar trebui să renunţi şi să încerci altceva. Înainte de a abandona un vis gândeşte-te la avantajele şi dezavantajele renunţării sub impulsul de moment.


Balanţă:

Pe plan familial se anunţă un eveniment deosebit care îţi umple sufletul de bucurie. Este momentul să te implici activ în organizarea petrecerii, fie doar şi cu sfaturi. Cei mai tineri sigur se vor bucura avându-te alături, iar tu te simţi în centrul atenţiei. Momente tensionate se anunţă doar la muncă, acestea fiind rezultatul unei neînţelegeri.


Scorpion:

Ţi se propune participarea la un eveniment care ştii că te-ar putea pune într-o lumină proastă, aşa că imediat găseşti scuza potrivită. Îi uimeşti pe cei din jur cu abilităţile tale şi cu puterea ta de a te sustrage activităţilor ce şi-ar putea pune în pericol reputaţia clădită cu greu.


Săgetător:

Te afli într-o situaţie delicată pe plan sentimental şi ceri ajutorul celor din jur, doar că sfaturile pe care le primeşti sunt mult prea superficiale pentru firea ta complicată. Vrei soluţii complexe la problemele tale, aparent complexe, de aceea în loc să pui rapid ceva în practică te pierzi în detalii.


Capricorn:

Simţi nevoia să râzi cu poftă, iar glumele prietenilor nu mai sunt aşa de amuzante sau cel puţin nu ţi se par ţie. Sesizezi schimbarea doar că nu ştii dacă tu eşti cel care s-a schimbat sau ei au evoluat separat de tine. Oricum ar fi nu te lăsa influenţat de starea de moment care este dominată de confuzie.


Vărsător:

Poate că în ultima vreme lucrurile nu au mers chiar foarte bine, dar astăzi exagerezi destul de mult. Un rol important în atitudinea ta îl are şi cearta cu persoana iubită, o dispută ivită ca de nicăieri. Scapă de atitudinea negativistă şi cu siguranţă vei vedea şi soluţii la problemele ce par fără sfârşit.


Peşti:

Ai motive serioase de îngrijorare, dar tu eşti mai idealist decât de obicei şi ai tendinţa să trăieşti într-o lume imaginară. Din păcate, lucrurile nu merg deloc cum ţi-ai dori şi atunci când te vei trezi la realitate nu îţi va plăcea cu siguranţă ceea ce vezi şi vei începe să te plângi altora pentru soarta injustă pe care o ai.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 27 octombrie 2013

 
Horoscop Urania azi - duminică, 27 octombrie 2013


Berbec:

De multe ori simţiţi că partenera vă duce cu zăhărelul, dar până acum nu aţi avut foarte mult timp să investigaţi problema în amănunt astfel că tentativa de a o surprinde cu adevărul scos la iveală se apropie acum de finalitate. Nu uitaţi însă că indiferent dacă bănuielile vă sunt sau nu confirmate de ceea ce veţi descoperi va trebui să găsiţi cea mai demnă şi respectabilă variantă de acţiune pentru a nu aluneca în tărâmul mlăştinos al reacţiilor necugetate, aşa că stabiliţi-vă dinainte planul pentru ambele rezultate posibile.


Taur:

Toate iubirile se opresc la punctul în care una din limitele impuse de voi este grav încălcată, după care urmează din partea voastră potopul. Chiar dacă aveţi dreptate, nu uitaţi că iertarea îşi are rostul ei indiferent de finalitatea unei relaţii, aşa că aveţi grijă ca în ambele cazuri să daţi dovadă în acelaşi timp de compasiune şi bunătate, indiferent de decizia finală.


Gemeni:

Acceptaţi cu greu nesupunerea din partea iubitei atunci când vine vorba de regulile de ordine interioară ale relaţiei pe care le-aţi stabilit acum ceva vreme, dar ei pare că nu-i pasă şi descoperiţi acum că a crezut că doar aţi glumit atunci când v-aţi necăjit ultima oară. Fiecare dintre noi este în acelaşi timp legat de concepţii diferite despre cum ar trebui să decurga iubirea iar procesul în care lucrurile se ajustează ieşind un nou set de reguli comun acceptat este foarte important aşa că insistaţi cu iubire până când reuşiţi să realizaţi acest lucru, pentru ca amândoi să fiţi mulţumiţi de rezultat.


Rac:

Este bine că o formă, o culoare, un miros îmbătător vă creează bucurie, dar nu uitaţi că în permanenţă e de preferat să existe un echilibru între toate astfel ca eventuale perioade mai provocatoare decât simpla desfătare a simţurilor pe care o trăiţi acum să nu vă ia prin surprindere.


Leu:

Atunci când aţi pornit revărsarea apelor asupra persoanei iubite pentru un motiv banal, aţi uitat de faptul că sunteţi puternic îndrăgostită astfel că, mai ales dacă aceasta are simţul evoluţiei unei situaţii potenţiale, veţi putea observa cum se autoreglează iubirea şi cum acea pornire instinctual-războinică se va transforma la o corectă „apăsare a butoanelor dragostei“ într-o revărsare de emoţii pozitive şi bunăstare.


Fecioară:

Fericirea dă pe dinafară în această perioadă pentru cei aflaţi în situaţia voastră amoroasă aşa că bucuraţi-vă de fiecare clipă petrecută alături de persoana iubită; rare sunt momentele în care puteţi spune nu altor probleme nesemnificative şi să vă concentraţi exclusiv pe înfloritoarea voastră poveste de amor. Şi în plus, dacă aveţi deja un trecut plin de amintiri frumoase, este momentul ideal să vă gândiţi la cum aţi putea face pasul următor.


Balanţă:

Utilul se îmbină cu plăcutul şi vă folosiţi în ascensiunea socială de fiecare oportunitate amoroasă fără să staţi prea mult pe gânduri. Reţineţi că oricât de abil aţi fi în aceste demersuri, de fiecare dată când răniţi din aceste ipostaze o persoană ce preferă sinceritatea totală în dauna amestecului acesteia cu latura speculativă a minţii noastre nu veţi face decât să vă creaţi vouă potenţialul de a păţi la fel în viitorul nu foarte îndepărtat.


Scorpion:

Nu mai suportaţi starea de confuzie a partenerei şi asta vă testează limitele răbdării, deşi sunteţi recunoscut pentru calmul de care daţi dovadă. Va trebui să găsiţi totuşi resursele necesare dacă vreţi să treceţi acest hop cu succes şi în acest sens cel mai bun loc de căutat este adâncul sentimentelor de iubire ce vă unesc, altfel plecând de la astfel de neînţelegeri se poate ajunge în scurt timp la decizii relaţionale ceva mai radicale.


Săgetător:

La inima voastră se ajunge greu, sau mai bine spus deabia când consideraţi voi că persona în cauză îndeplineşte toate cerinţele necesare, dar asta nu înseamnă că nu pot apărea surprize şi de cele mai multe ori o situaţie favorabilă inedită se poate manifesta prin faptul că simţiţi că vă este pusă în valoare personalitatea de către pretendentul în cauză. Ei bine asta înseamnă ca cineva să vă înţeleagă cu adevărat în timp ce vă şi iubeşte şi atunci puteţi da undă verde cu încredere relaţiei, mai ales dacă şi reciproca e valabilă.


Capricorn:

Atunci când observaţi o oportunitate de a găsi bunăstarea prin intermediul persoanei iubite, sunteţi tentată să mergeţi tot înainte cu impulsurile de acţiune chiar şi cu forţa până când reuşiţi să o convingeţi pe persoana iubită să vă facă pe plac. Disperarea nu ajută însă mai ales atunci când motivele nu ţin de cele mai pure sentimente de iubire, aşa că abordaţi problema ceva mai relaxat şi fără a căuta să vedeţi care sunt limitele de rezistenţă ale persoanei iubite cu orice preţ.


Vărsător:

Minunea în dragoste a putut avea loc datorită faptului că v-aţi pus în valoare toate atuurile şi tot curajul nebunesc de care a fost nevoie pentru a câştiga inima iubitei şi acum nu vă rămâne decât să vă bucuraţi de faptul că dorinţa voastră mai puternică a învins. Şi ce poate fi mai frumos decât sentimentul de împlinire personală dublat de faptul că dragostea învinge, aşa că acum puteţi găsi timp şi pentru a da un imbold celor din jur pentru ca acelaşi lucru să ajungă realitate şi în vieţile.


Peşti:

Mirajul lucrurilor temeinic făcute vă dă acelaşi imbold entuziast şi în relaţiile de dragoste, care se succed cu repeziciune în căutarea unei stabilităţi pe care să o consideraţi satisfăcătoare. Învăţaţi să acceptaţi fiecare interacţiune numai după ce v-aţi asigurat că aţi învăţat tot ceea ce era de învăţat.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 26 octombrie 2013

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 26 octombrie 2013


Berbec:

Sâmbătă, 26 octombrie 2013, dispui de idei originale, care merită puse în aplicare. Pentru a realiza ceea ce ţi-ai propus, trebuie să munceşti din greu şi să accepţi sprijinul prietenilor tăi. Relaţia cu partenerul de cuplu este grozavă.


Taur:

Astăzi, 26 octombrie 2013, reuşeşti să rezolvi o problemă amoroasă, astfel încât, relaţia cu persoana iubită va fi excelentă. Este un moment bun pentru a-ţi face proiecte de viitor şi pentru a crea legături cu persoane importante.


Gemeni:

Astăzi, 26 octombrie 2013, eşti capabil să te adaptezi la situaţii noi şi reuşeşti să iei decizii adecvate cu mare uşurinţă. Prin urmare, poţi aborda atât probleme familiale, cât şi de afaceri. Acordă mai multă atenţie persoanei iubite!


Rac:

Astăzi ai ocazia de a-ţi demonstra talentul şi creativitatea. Ascultă-ţi intuiţia! După-amiază te bucuri de compania familiei. Nu promite lucruri pe care nu le poţi îndeplini!


Leu:

Sâmbătă, 26 octombrie 2013, ai o zi foarte încărcată, cu multe probleme de rezolvat, atât acasă, cât şi la serviciu. Ideile pe care le ai sunt marcate de o notă de originalitate, lucru care îţi va fi util în activitatea profesională. Fii mai diplomat!


Fecioară:

Începi ziua cu dorinţa de a face câteva schimbări în viaţa ta amoroasă. Pe de altă parte, parteneriatele de afaceri sunt favorizate şi în plus, ai şansa de a întâlni persoane importante. Ţi se recomandă să eviţi speculaţiile.


Balanţă:

Momentul de astăzi este foarte potrivit pentru a face investiţii în afaceri, deoarece ai inspiraţia necesară unor alegeri corecte. De asemenea, poţi aborda cu succes probleme financiare dificile. După-amiază te bucuri de compania prietenilor la o petrecere. Pur şi simplu, fără să te gândeşti la nevoile tale, ele sunt satisfăcute.


Scorpion:

După o perioadă destul de dificilă pe plan sentimental şi social, astăzi te-ai întors în afaceri. Mai mult decât atât, vei avea ocazia de a te afirma pe plan profesional.


Săgetător:

Ziua de astăzi este favorabilă negocierilor şi comunicării. În dimineaţa acestei zile s-ar putea să pleci într-o călătorie în interesul familiei. În ciuda dificultăţilor cu care te confrunţi, vei reuşi să finalizezi o lucrare importantă în care ai investit timp şi bani.


Capricorn:

Astăzi vei reuşi, în cele din urmă, să rezolvi o problemă financiară pe care ai amânat-o de ceva timp. De asemenea, este un moment bun pentru afaceri şi pentru a finaliza alte activităţi. Respectă-ţi promisiunile!


Vărsător:

În prima parte a acestei zile vei intra în contact cu persoane importante care te-ar putea ajuta în afaceri. Eforturile tale din ultima perioadă de timp, vor începe să dea rezultate pe plan financiar. Prin urmare, parteneriatele se vor îmbunătăţi.


Peşti:

Astăzi, prietenii te invită într-o scurtă călătorie. Chiar dacă banii pot fi o problemă, te sfătuim să accepţi invitaţia. Meriţi să te relaxezi şi să te odihneşti mai mult.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 25 octombrie 2013

 
Horoscop Urania azi - vineri, 25 octombrie 2013


Berbec:

Vineri, 25 octombrie 2013, trebuie să ştii dacă sentimentul este reciproc înainte de a face prima mişcare în direcţia persoanei pe care o placi. Mare atenţie şi nu ignora nimic. Succese nesperate în domeniul financiar şi pe planul relaţiilor sentimentale se arată azi, după o perioadă de dezamăgiri. Te va putea descumpăni o schimbare bruscă a situaţiei financiare.


Taur:

Ţi se iveşte o nouă cale! Poţi cădea uşor victima neînţelegerilor de la serviciu cu precădere azi. Azi pot sosi banii mult aşteptaţi. Aflarea unei noi veşti va da totul peste cap, însă această călătorie va face mari schimbări în relaţiile dumneavoastre sentimentale.


Gemeni:

Emailul, telefonul, messengerul îţi sunt de folos, însă te pot şi epuiza. Moment bun pentru a dobândi o calificare, pentru a începe un curs nou sau pentru a-ţi schimba tehnica de lucru. Găsirea unui sens acestei confuzii minunate pe care o trăieşti e tot ce poţi face. Clipa în care vă veţi reîntâlni va avea loc mai curând decât te aştepţi.


Rac:

Trebuie să te gândeşti că oricine munceşte pentru bani şi faci orice pentru ea mai ales că acum e în joc o sumă considerabilă. Încheie legătura cu persoana care încearcă să-ţi facă viaţa dificilă. Bani este cuvântul de ordine azi. Simplitatea te va ajuta să depăşeşti mai multe obstacole.


Leu:

Jumătatea ta nu înţelege de ce eşti tot timpul ocupat. În loc să te enervezi, mai bine comunică-i şi explică-i de ce ai atât de mult de lucru. Criticile tale îţi pot provoca mari probleme, aşadar încearcă să arăţi mai multă bunăvoinţă, să fii cinstit, dar niciodată crud. Dacă problemele de sănătate continuă să te deranjeze, consultă acum un medic.


Fecioară:

Cât timp nu s-a ajuns pe un nivel stabil nu trebuie să te grăbeşti să judeci o anumită situaţie. Atenţie la echipamentele electrice când îţi focalizezi energia în proiectele casnice. Chiar dacă munceşti mult, ai un scop foarte bine definit pe care vrei să-l atingi cât mai repede. Când vei fi pus în situaţia de a discuta cu o astfel de persoană e bine să dai dovadă de tact.


Balanţă:

Fereşte-te de agresivitate, încearcă să-ţi păstrezi calmul în orice situaţie. Vei vibra într-un climat de fuziune emoţională cu partenerul tău. Ai grijă de dinţii tăi, ar fi bine să consulţi un medic stomatolog. Dacă nu ai un loc de muncă, vei avea posibilitatea să-ţi găseşti slujba care ţi se potriveşte. În schimb, dacă ai un loc de muncă stabil, îţi vor ieşi în cale diverse oportunităţi de promovare sau dezvoltare.


Scorpion:

În prima parte a zilei vei putea avea parte de suprize plăcute din partea celorlalţi, poate chiar bani şi beneficii materiale. Este posibil să câştigi un premiu la o tombolă. Organismul tău seamănă cu o baterie descărcată fiind într-o perioadă foarte sensibilă. Munca ta are şansa de a fi încununată în sfârşit datorită muncii tale care este apreciată şi respectată.


Săgetător:

Rezolvare este cuvântul de ordine azi. Te vei irosi în detalii fără sens, în caz contrar. Încearcă să anticipezi şi să iei măsurile care se impun pentru obstacole care pot să-ţi apară în cale. Chiar dacă uneori rutina poate fi un refugiu din calea incertitudinilor, astăzi nu este aşa.


Capricorn:

Adevărata dragoste nu este departe. În acest mod te poţi apropia de cei dragi, creând o atmosferă mult mai pozitivă. Nu te baza doar pe noroc şi gândeşte cu mare atenţie când cineva îţi promite luna de pe cer. Perioada mai grea prin care treci o vei depăşi în curând.


Vărsător:

Numai tu poţi face o schimbare în bine. Nu mai puteţi amâna problemele personale, de care vă tot feriţi. Toate greutăţile le vei depăşi datorită unui suflet apropiat. Vei putea vizita locuri ce îţi vor îmbogăţi bagajul de cunoştinţe şi experienţa personală în cazul în care vei avea acest privilegiu.


Peşti:

Ai probleme cu banii? Caută o metodă prin care să îţi măreşti veniturile, începându-ţi propria ta afacere sau valorificând timpul liber. Oricum, mintea îţi va sta numai la bani, dar te poţi baza pe experienţă pentru a găsi o nouă sursă de profit.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 24 octombrie 2013

 
Horoscop Urania azi - joi, 24 octombrie 2013


Berbec:

Joi, 24 octombrie 2013, poate fi una dintre acele zile când te afli într-un reconfortant echilibru cu partenerul de cuplu ori în care poţi cunoaşte consensul, pacea şi armonia într-o relaţie cu cineva de s#x opus. S-ar părea că-i dai celuilalt creditul cuvenit, admiraţia şi respectul pe care-l merită.


Taur:

Pe plan financiar, ai putea primi veşti bune, ai putea deveni ceva mai puternic. Însă, chiar dacă ţi se întâmplă să câştigi mai mult, nu fi prea mărinimos azi. Cei din jur nu sunt de încredere, vor să profite de tine şi vei ajunge să arunci banii inutil.


Gemeni:

Probabil că astăzi n-ai un tonus tocmai strălucit, nici un entuziasm şi-o energie de invidiat. Sunt posibile şi câteva nelinişti amoroase, crize de anxietate sau de posesivitate ori poţi cădea cu uşurinţă într-o ipostază ridicolă în faţa persoanei iubite. Pe de altă parte, în chestiunile gospodăreşti te poţi dovedi îndemânatic şi priceput, poţi avea iniţiative inspirate spre satisfacţia celor din familie.


Rac:

Astăzi, poţi avea o experienţă din care vei învăţa un lucru nou, esenţial. Fă un efort şi încearcă să fii mai înţelept. Ai grijă la persoanele invidioase pe succesul tău. Programează-ţi o întâlnire cu un vechi profesor sau mentor. Nu crede tot ceea ce-ţi spun cei din jurul tău. Nu vei şti cât timp vor face parte din viaţa ta.


Leu:

Capacitatea de a-ţi câştiga existenţa ar putea fi afectată astăzi. Eşti probabil extrem de preocupat să-ţi asiguri, cu orice preţ, un venit sau un câştig zilnic, chiar dacă poţi întâmpina piedici şi întârzieri. În chestiunile de ordin amoros, e de aşteptat ca totul să se înscrie într-un parcurs armonios, să revină la normalitate în cazul unor atacuri, certuri sau confruntări cu persoana iubită.


Fecioară:

Ai putea constata azi că relaţia cu persoanele apropiate nu mai funcţionează pe bază de complementaritate, că degeaba cauţi în ceilalţi ceea ce nu găseşti în tine. E de aşteptat să nu îţi poţi ţine sub control defectele, să îţi risipeşti energia în lupte şi confruntări interpersonale, să te deranjeze că nu ai putere asupra fiinţelor dragi. Un câştig financiar ori material te poate scoate din starea de agitaţie şi nemulţumire.


Balanţă:

Se prea poate să abandonezi azi orice preocupare pentru tine şi să dai întâietate şi atenţie celor apropiaţi, persoanei iubite. Simţi că e timpul să te dedici altora, în special părinţilor, să-i ajuţi şi să-i protejezi aşa cum au făcut-o şi ei la rândul lor. Poate fi vorba de un moment de reglaj afectiv şi emoţional, în care simţi nevoia să dai înapoi beneficii şi noroace primite, să răspunzi celui ce te-a ajutat odată.


Scorpion:

Poţi copleşi, voluntar sau nu, cu generozitatea ta, o persoană pe care încerci de ceva vreme să o impresionezi, însă, înainte de a oferi prea mult, caută să analizezi şi ceea ce primeşti înapoi. Simţi nevoia unei vacanţe sau a unei schimbări de scenariu, ceea ce ar putea duce foarte uşor la descoperirea propriilor nevoi din această perioadă şi a potenţialului de care dispui.


Săgetător:

Astăzi ai putea avea ocazia să trăieşti cu sentimentul că eşti prizonierul unor amintiri încă vii şi prezente, de care nu poţi scăpa. Nostalgic şi visător, te-ar putea copleşi trecutul care pare că nu vrea să dispară. Oricât de politicos şi cordial, prietenos te străduieşti să te comporţi, e posibil să nu-ţi iasă întocmai, să te manifeşti mai puţin calculat şi excesiv, fără să-ţi pese că i-ai putea răni pe ceilalţi.


Capricorn:

Te-ar putea cuprinde azi febra activităţii ori impulsul puternic de a-ţi rezolva toate restanţele, indiferent de natura lor. Faptul că poţi avea un bun control asupra propriului corp şi că ai se pare energie cât pentru o mie, îţi poate conferi o dârzenie ieşită din comun. Echipat corespunzător pentru luptă, nu capitulezi repede şi te arunci în competiţii. Se prognozează mici victorii în plan financiar.


Vărsător:

S-ar părea că bugetul personal stă cam în cumpănă azi. Poate că nu acumulezi nici pe departe veniturile prognozate, că nu reuşeşti să-ţi administrezi prudent şi eficient propria ogradă de bunuri şi valori. Mofturi şi toane diverse te pot aduce într-o situaţie financiară critică. Riscul de avarie financiară e mai mic în familie, între ai tăi, căci experienţa şi prudenţa lor mai temperează dintr-un eventual elan nesăbuit.


Peşti:

Dacă ţi se cere azi, în plan profesional, să faci o demonstraţie de forţă a atuurilor de care dispui, s-ar putea să nu găseşti cel mai potrivit mod de a te pune în valoare. Poate fi vorba de o anumită pudoare, de o neîncredere în forţele şi resursele de care dispui, de o indispoziţie temporară pentru fapte de vitejie şi cutezanţe profesionale. Dacă ţi se cer explicaţii, s-ar părea că ai toate argumentele şi justificările la îndemână.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 23 octombrie 2013

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 23 octombrie 2013


Berbec:

Miercuri, 23 octombrie 2013, vei înţelege lucruri care te-au frământat îndelung după ce vei privi totul cu alţi ochi. Totul va părea doar un vis urât în curând. Te poţi distra întâlnindu-te cu o veche cunoştinţă. Arată toate argumentele ce susţin decizia luată.


Taur:

Nu pune presiune pe cei din jurul tău, pentru că ai putea întâlni persoana greşită. Partenerul de viaţă te va surprinde cu un cadou şi vei primi o veste bună de la cei din familie! Silueta ta va avea de suferit dacă îţi pui la îndemână prea multe cutii cu ciocolată. Alegerile pe care le vei face vor avea consecinţe care se vor simţi mult timp de acum încolo.


Gemeni:

Măcar o parte din timp trebuie să ţi-o petreci împreună cu oameni împliniţi şi fericiţi. Se poate să apară discuţii aprinse cu cei din anturajul apropiat pe probleme de interes comun. Te-ar avantaja o posibilă aderare la o organizaţie de prestigiu. Pe plan profesional poţi concretiza un proiect gândit de ceva vreme sau poţi găsi un sponsor.


Rac:

O să ai nevoie de mult tact pentru a nu tulbura prea tare apele. Nu lăsa ca timpul să treacă pe lângă tine! Trebuie evitat dialogul în contradictoriu pe teme financiare. Celor din jur le va fi greu să ţină pasul cu tine pentru că astăzi ai o energie debordantă.


Leu:

În scurt timp vă veţi recupera cheltuielile, iar efortul vă va fi răsplătit din plin. Analizează cu atenţie proiectul la care te înhami. Evită să-ţi baţi capul cu lucruri neesenţiale în această zi.


Fecioară:

Nu mai poţi să te ascunzi după deget, trebuie să acţionezi! Pentru a putea să te dedici ocupaţiilor tale favorite vei rezolva rapid totul. Se va rezolva o problemă de familie care durează de prea mult timp. Azi se suprapun două direcţii în viaţa ta pe care nu ştii cum să le împaci.


Balanţă:

Succesul îţi va fi garantat datorită sprijinului colegilor tăi. Trebuie să ai răbdare şi vei vedea că totul se va rezolva cel puţin mulţumitor, cât de curând. A renunţa la tonele de ciocolată pe care le mănânci de obicei ţi se va părea mult mai uşor. Viaţa trebuie trăită, aşa că mergi mai departe.


Scorpion:

Poţi dezvolta proiecte în domeniul intelectual. Aspectul exterior este prioritar pentru tine în această zi şi-ţi vei dori să petreci cât mai mult timp cu cineva drag ţie. Nu te trata cu leacuri băbeşti dacă suspectezi o infecţie, ci du-te la doctor pentru că rişti o agravare a situaţiei. Atmosfera de lucru este stricată de anumite rivalităţi şi invidii.


Săgetător:

Analizează cu atenţie înainte să începi ceva nou. Ai să vezi că nu toată lumea priveşte lucrurile la fel ca şi tine. Prin vaccinare pot fi prevenite multe boli. Pentru că te grăbeşti, ai tendinţa să faci lucrurile de mântuială şi asta ţi-ar putea încurca multe.


Capricorn:

Viitorul îţi poate fi influenţat de prieteniile, legăturile şi parteneriatele pe care le formezi în prezent. Va trebui să acorzi mult timp unor îndatoriri presante, dar care nu-ţi fac multă plăcere. O recompensă de ordin financiar sau material va răsplăti toată conştiinciozitatea de care ai dat până acum dovadă la locul de muncă. Neavând control asupra a ceea ce se întâmplă modifică-ţi percepţia asupra lucrurilor.


Vărsător:

Nu e un moment prielnic pentru a cheltui bani. Nu merită să-ţi mai pierzi timpul să te gândeşti cum ai fi putut spune sau face un lucru altfel.


Peşti:

Fă tot posibilul să evaluezi lucrurile aşa cum sunt. În curând, lumea va fi martoră geniului tău indiferent de ceea ce se va întâmpla azi. Se poate să pierzi controlul asupra anumitor situaţii iar acest lucru te va face să te îngrijorezi. Când începi să crezi că nu vei mai ajunge la roadele visate şi răbdarea ta ajunge la punctul maxim, e foarte posibil să renunţi să mai continui ceva care nu ajunge încă nicăieri.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 22 octombrie 2013

 
Horoscop Urania azi - marţi, 22 octombrie 2013


Berbec:

Marţi, 22 octombrie 2013, îţi trebuie dovezi serioase pentru a credere ceea ce zic cei din jur pentru că în ultima vreme ai fost cam jucat pe degete. Cuvintele frumoase îţi par total neadevărate, drept urmare devii suspicios şi greu de impresionat din prima. Unora totuşi ar trebui să le acorzi prezumţia de nevinovăţie având în vedere că niciodată nu te-au minţit.


Taur:

A-i învinovăţi pe alţii pentru lipsa ta de viziune este o tactică destul de periculoasă pentru că cei din jur ştiu care este adevărul. Desigur că cei care nu cunosc situaţia foarte bine te vor compătimi. Maturitatea înseamnă să îţi asumi responsabilitatea faptelor tale, deci a accepta faptul că ai greşit.


Gemeni:

Nu comunici prea eficient cu o rudă care pare destul de aeriană. Îţi este greu să nu ridici tonul sau chiar să explici de câteva ori ceea ce nu înţelege pentru că îţi dă impresia că nu te ascultă. Ziua este una epuizantă din punct de vedere psihic şi ar fi bine să îţi rezervi câteva ore pentru tine.


Rac:

Priveşti în trecut şi încă mai suspini după o persoană pe care ai vrut-o, dar care nu te-a vrut sub nicio formă. Este momentul să mergi mai departe, fără fantomele unor iubiri neîmpărtăşite şi vei vedea că posibilitatea împlinirii romantice există la orice colţ dacă îţi dai voie să iubeşti.


Leu:

Încrederea în sine are şi ea rolul ei în unele contexte, însă ce este prea mult întotdeauna strică. Astfel astăzi ar fi bine să îţi limitezi pornirile în faţa unor persoane care evident îţi sunt superioare dintr-un anumit punct de vedere. În plus cu siguranţă ai ce învăţa de la ele, dacă laşi orgoliul deoparte.


Fecioară:

Dacă îţi canalizezi cum trebuie întreaga energie de care dispui poţi fi pe cale să dai naştere la o revoluţie profesională. Vrei să le insufli celor de la muncă ideea că pot mult mai mult decât dovedesc şi că vor obţine ceea ce merită dacă urmăresc cu atenţie obiectivele pe care şi le propun.


Balanţă:

Eşti un bun vorbitor în public, chiar dacă toată situaţia te ia prin surprindere şi eşti nevoit să improvizezi câteva fraze ad-hoc. Din fericire ai carisma cu tine, aşa că orice spui impresionează şi chiar uimeşte, deci primeşti aplauze la scenă deschisă. De acum înainte vei fi adesea căutat pentru talentul tău de orator, dar şi pentru viziunea deosebită asupra lucrurilor.


Scorpion:

Treci prea uşor cu vederea o greşeală a unui prieten, chiar dacă ea te-a afectat în mod direct. Nici nu vezi modul în care respectiva persoană îţi schimbă perspectiva asupra lucrurilor, la fel cum nu observi faptul că te-a îndepărtat de celelalte persoane din grupul tău.


Săgetător:

La orice argument adus de un coleg de muncă, tu găseşti contraargumentul perfect şi implicit devii o persoană greu de suportat în anturaj. Se prea poate să ai dreptate în ceea ce spui, însă fii mai puţin agresiv în exprimare dacă vrei să fii luat în serios de acei colegi care au un orgoliu nemăsurat.


Capricorn:

Chiar dacă nu eşti tipul omului gelos, astăzi s-ar putea să fii deosebit de posesiv cu persoana iubită. Te agiţi, pui interdicţii şi faci controale printre lucrurile personale ale celui iubit. Nu găseşti nimic suspect în timpul căutărilor tale, dar cel puţin te simţi un pic mai liniştit.


Vărsător:

Eşti nevoit să te confrunţi cu temerile tale astăzi şi te poţi simţi vulnerabil mai ales pe plan amoros. Te sperie gândul că ai putea fi rănit din nou şi aşa te fereşti de dragoste, ba chiar ai grijă să faci nişte comentarii răutăcioase la adresa celor care se află într-o relaţie, sperând că oricine plănuia să te invite la o întâlnire îşi va schimba total părerea.


Peşti:

De obicei eşti precaut cu finanţele şi nu achiziţionezi obiecte de care nu ai nevoie, dar astăzi nu îţi stă gândul la bani cât la a cumpăra ceva care să te înveselească. Problema este că eşti pe cale să achiziţionezi nişte obiecte extrem de scumpe şi inutile, care îţi vor subţia dramatic bugetul.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 21 octombrie 2013

 
Horoscop Urania azi - luni, 21 octombrie 2013


Berbec:

Iubirea ar putea fi azi un capitol extrem de sensibil. Încearcă să te ţii pe cât posibil sub observaţie şi să reţii orice undă subversivă, resentimentară ori răzbunătoare în raport cu persoana iubită. Scapă de meteahna geloziei nejustificate şi evită să-i vânezi celuilalt greşelile sau să-l loveşti sub centură. Poate fi necesar acum să înveţi a lămuri situaţia prin metode oneste, marcate de fair-play.


Taur:

Când vine vorba de bani, lucrurile pot curge mai greoi ori pot fi condiţionate de o presiune exterioară, probabil incomodă. Cu alte cuvinte, nu prea faci ce vrei cu finanţele proprii, te vezi probabil nevoit a le direcţiona spre nişte scopuri străine de voinţa ta. Cei din familie par a-ţi înţelege şi tolera orice acces de furie, orice reacţie impulsivă. În cazul unor rezerve de energie neconsumate plimbă-te, ieşi în aer liber!


Gemeni:

Astăzi e frumos că poţi obţine cam tot ce îţi propui în materie de finanţe şi avere personală. Îţi doreşti probabil mai mult decât de obicei să agoniseşti, să strângi nişte bunuri peste nevoile fireşti. Relaţiile cu cei din familie pot decurge mai armonios, încetaţi probabil să vă mai încrâncenaţi în dispute verbale şi discuţii contradictorii, ci dimpotrivă, reuşiţi să ajungeţi cu uşurinţă la un numitor comun.


Rac:

În privinţa banilor te simţi pus sub presiune: datoriile te înghesuie probabil de la spate, cheltuielile personale se pot dovedi mai mari decât ai anticipat, veniturile mai jos decât ai sperat. Te vezi nevoit să găseşti o soluţie genială de a ieşi din încurcătură, evitând să te împrumuţi o dată-n plus. Pe frontul afectiv-sentimental, ai destule atuuri la dispoziţie să ispiteşti, să atragi pe cineva care-ţi place.


Leu:

E posibil să treci astăzi, din punct de vedere afectiv, printr-o pasă fatalistă: poţi crede că destinul e undeva în afara ta, că nu-l poţi controla şi că trebuie să accepţi ceea ce ţi se întâmplă în viaţa sentimentală. Pe de altă parte te înţelegi cu cei dragi din puţine cuvinte, intuitiv şi empatic - puteţi pune la cale împreună şi nişte strategii profitabile financiar pentru întreg bugetul de familie.


Fecioară:

Răbdarea îţi va fi răsplătită în viitorul apropiat. Cu mâna ta îţi faci norocul. Te vei întoarce la vechile obiceiuri pentru că îţi va trece destul de repede. Lucrurile trebuie luate aşa cum sunt pentru că nu poţi controla totul.


Balanţă:

Este posibil să faci mai mult decât pare la prima vedere, dacă ştii să îţi valorifici calităţile. Până când vei putea să ai ultimul cuvânt trebuie să te menţii în expectativă. Lipsa de atenţie pentru cei din familie stârneşte supărare. Trebuie să vezi viaţa cu alţi ochi; vei înţelege că toate sunt trecătoare.


Scorpion:

Nu comenta şi acceptă critica celor din jur. Pe viitor fă în aşa fel încât să nu mai ai parte de ea. Rişti să pierzi foarte mult dacă te pripeşti să tragi concluzii. Analizează cu atenţie dacă merită. Pentru tine vei avea timp după ce îţi vei vedea familia fericită, pentru că ei sunt prioritari acum.


Săgetător:

S-ar zice că e probabil să-ţi dea târcoale azi un zbucium, o nelinişte sau o curiozitate accentuată ori o nevoie de înţelegere a evenimentelor din existenţa ta. Deşi eşti probabil mai apatic, te afli într-o dispoziţie filozofică, fiind posibil să ai parte de experienţa unei revelaţii pe deplin lămuritoare legată de sensul vieţii. E avantajat orice demers de a-ţi însuşi o limbă străină ori o idilă cu o persoană de altă cetăţenie.


Capricorn:

S-ar prea putea să fi depăşit deja orice blocaj raţional sau intuitiv unul dintre membrii familiei. Nu ţi se mai pare incomod probabil să faci confidenţe ori să-ţi dezvălui din gânduri, nu mai pui o distanţă între tine şi ceilalţi. E posibil ca faţă de părinţi să n-ai secrete, să manifeşti deschidere fără reticenţe. Altfel, ai un tonus bun, iar nişte idei bine cântărite îţi pot aduce un câştig financiar.


Vărsător:

Poate fi o zi care să curgă sub semnul inhibiţiei şi crispării. Vrei probabil să te simţi atât de mult în controlul propriei vieţi încât să ţii să aplici reguli şi regulamente aproape imposibile în viaţa privată, dar şi cea profesională. Cum poţi sancţiona drastic şi sever orice derapaj comportamental, relaţiile interpersonale se pot desfăşura exploziv şi sincopat. E posibil ca banii să vină greu şi să plece repede.


Peşti:

S-ar putea foarte bine ca azi să te resimţi după o perioadă de timp mai solicitantă, mai aglomerată şi gălăgioasă, cu consum ridicat de energie. Poţi însă evita confruntările şi dezbaterile epuizante în societate şi-n public, alegând să-ţi cultivi curiozităţile şi înzestrările mentale pe teren propriu, la domiciliu, în lumea mai promiţătoare şi sigură a cărţilor.

 

Horoscop Urania săptămânal: Berbec, 20-26 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Berbec, 20-26 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Berbec, săptămâna 20-26 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Taur, 20-26 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Taur, 20-26 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Taur, săptămâna 20-26 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Gemeni, 20-26 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Gemeni, 20-26 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Gemeni, săptămâna 20-26 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Rac, 20-26 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Rac, 20-26 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Rac, săptămâna 20-26 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Leu, 20-26 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Leu, 20-26 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Leu, săptămâna 20-26 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Fecioară, 20-26 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Fecioară, 20-26 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Fecioară, săptămâna 20-26 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Balanță, 20-26 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Balanță, 20-26 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Balanță, săptămâna 20-26 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Scorpion, 20-26 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Scorpion, 20-26 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Scorpion, săptămâna 20-26 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Săgetător, 20-26 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Săgetător, 20-26 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Săgetător, săptămâna 20-26 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Capricorn, 20-26 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Capricorn, 20-26 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Capricorn, săptămâna 20-26 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Vărsător, 20-26 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Vărsător, 20-26 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Vărsător, săptămâna 20-26 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Pești, 20-26 octombrie 2013

 
Horoscop Urania Pești, 20-26 octombrie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Pești, 20-26 octombrie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 20 octombrie 2013

 
Horoscop Urania azi - duminică, 20 octombrie 2013


Berbec:

Principala preocupare a zilei se poate numi azi iubire. Totul pare să stea sub semnul unor împliniri afective. Se pot drege conflicte şi neînţelegeri sentimentale lipsite de sens, pot surveni lămuriri constructive într-o relaţie de iubire afectată de zvonuri şi suspiciuni.


Taur:

În tot ceea ce vei face vei avea tendinţa să reacţionezi exagerat. Concentrează-te pe ceea ce ai mai bun de oferit, nu-i critica pe ceilalţi şi nu încerca să schimbi trecutul. Nu te mai gândi la lucruri neplăcute, încearcă să priveşti în viitor şi găseşte o soluţie problemelor cu care te confrunţi.


Gemeni:

O concluzie satisfăcătoare pentru un proiect îţi va oferi speranţe mari pentru viitor. Aranjează o întâlnire cu un potenţial partener de afaceri. E de aşteptat ca astăzi, persoana iubită să aibă convingeri în contradictoriu cu ale tale. Poate că relaţia voastră are nevoie de o pauză.


Rac:

Fii mândru de ceea ce ai. Nu lăsa pe nimeni să-ţi minimalizeze acţiunile sau să te facă să te simţi vinovat de ceva anume. Foloseşte-ţi calităţile şi punctele forte atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală ori pentru îmbunătăţirea situaţiei financiare.


Leu:

E destul de probabil să-ţi aperi interesele financiare cu destulă ferocitate şi furie, poate chiar violenţă verbală. E de aşteptat ca brutalitatea şi lipsa de diplomaţie să nu te ajute prea tare în negocieri şi dispute. Sunt slabe şanse să recuperezi azi sume de bani ce ţi se cuvin ori să faci achiziţii materiale la preţuri avantajoase. Afectiv, te îndrăgosteşti brusc, căci poţi vedea frumuseţe acolo unde toţi ceilalţi nu văd.


Fecioară:

O provocare sentimentală demnă de luat în seamă poate veni chiar astăzi, din partea unei persoane care a dispărut din viaţa ta la un moment dat. Bazează-ţi deciziile pe experienţele trecutului şi a simţului tău practic. Astfel, vei fi sigur că alegerile făcute de tine vor fi cele corecte şi te vor ajuta să îţi păstrezi liniştea. Analizează corect şi nu ceda tentaţiilor, fără a te asigura că-ţi va fi bine.


Balanţă:

Un sentiment trecător, dar intens, de frustrare te poate face să-ţi petreci ziua în depresie. Fereşte-te de deciziile luate în grabă şi proiectele prost pregătite. Noile relaţii te poate scoate din activităţile tale obişnuite şi îţi pot oferi posibilitatea de a exploata noi orizonturi. Dă dovadă de mai multă maturitate şi încetează să te bazezi tot timpul pe alţii.


Scorpion:

Împacă-te cu defectele tale, pentru că în ultima vreme te-ai simţit nesigur pe tine. În curând vei învăţa să le iubeşti. Trebuie să faci puţin efort şi să-ţi schimbi părerea despre cineva. Dacă serile te simţi singur, gândeşte-te să adopţi un animal de companie de la un adăpost care să-ţi ţină de urât.


Săgetător:

În weekend e indicat să încerci a te menaja mai mult, fizic dar şi psihic, să te odihneşti şi să recuperezi măcar o parte din energia pierdută. E posibil să te simţi destul de stins, epuizat şi apatic, lipsit de chef sau de o motivaţie serioasă pentru a realiza ceva de amploare. Ţi-ai putea petrece timpul în mijlocul naturii sau în orice mediu în care crezi că te-ai putea revigora.


Capricorn:

Nu trebuie să uiţi că un cuplu nu se poate baza doar pe o relaţie fizică. Trebuie să vezi lucrurile dintr-un punct nou de vedere, nu o lua pe căi bătute. Ar fi indicat să te mişti din loc şi să ieşi din starea de pasivitate care ar putea să te ispitească în prima parte a zilei.


Vărsător:

Fereşte-te de proiecte foarte riscante. Vei întâlni deseori dezamăgiri şi speranţe deşarte în drumul tău. Este posibil să te faci remarcat dacă reuşeşti să-ţi susţii coerent punctul de vedere. Este o perioadă în care îţi va fi mult mai uşor să te uiţi în oglindă şi să te vezi aşa cum eşti, nu aşa cum ai vrea să fii.


Peşti:

Norocul se apropie de tine, iar schimbările în parteneriate sunt benefice. O întâlnire emoţionantă te ajută să rezolvi unele probleme sufleteşti care te deranjau de ceva vreme. Dragostea este bine aspectată de astre, iar succesul pe plan financiar şi personal este aproape.