Horoscop Urania zilnic: marţi, 2 iulie 2013

 
Horoscop Urania azi - marţi, 2 iulie 2013
Berbec:

Marţi, 2 iulie 2013, s-ar zice că poţi fi departe de a fi ponderat, că îţi place să te împăunezi cu ceea ce ai sau cu câţi bani câştigi. Nu eşti însă la fel de strident în viaţa afectivă, unde nu ţii să-ţi asumi o identitate proprie, nu acţionezi în baza unui fond narcisist şi nu vrei să te disociezi de ceilalţi.
Taur:

Poate fi o zi în care să cauţi în iubire certitudini de nezdruncinat ori dovezi de necontestat. Probabil că eşti mai suspicios şi neliniştit, e posibil să simţi că totul merită verificat şi nu poţi fi sigur de nimic.
Gemeni:

O zi de revenire la normalitate în privinţa stării de sănătate. Reuşeşti să-ţi păstrezi sănătatea fizică şi nervoasă, indiferent de şicanele la care eşti supus. În viaţa sentimentală o faci pe enigmaticul şi te incită probabil necunoscutul, relaţiile afective greu de clarificat, dominate de mister.
Rac:

S-ar zice că poţi supralicita azi răbdarea şi rezistenţa membrilor de familie, poţi întinde destul de serios coarda, dornic să vezi până unde poţi merge, care sunt de fapt limitele libertăţii tale.
Leu:

În relaţiile de profundă implicare afectivă şi emoţională e de aşteptat să te arăţi sedus de o profundă legătură mentală cu ceilalţi. E adevărat probabil că ai nevoie de un partener de vorbe, de discuţii aprinse care-ţi creează o anumită stare de spirit.
Fecioară:

Probabil că astăzi ai nişte lupte de dus în planul carierei. Te simţi capabil de mari eroisme, poţi da dovadă de determinare şi de o cruzime senină, ai de arătat şefilor că dispui de înzestrări excepţionale, care merită apreciate şi remunerate.
Balanţă:

Astăzi, 2 iulie 2013, atenţie la duşmanii ascunşi şi la sănătate. Revizuieşte-ţi unele convingeri, credinţe, filozofia de viaţă. Schimbă-ţi modul în care priveşti lucrurile.
Scorpion:

Ziua de azi ar putea să nu exceleze prin cine ştie ce acalmie şi armonie în sfera amoroasă. Pe fondul unor nemulţumiri deja existente, e posibil să ai un comportament vulcanic şi resentimentar, să doreşti să-ţi iei o revanşă şi să obţii o victorie, de-ar fi chiar şi prin mijloace mai puţin cinstite.
Săgetător:

Marţi, 2 iulie 2013, te poţi bucura de un dar neaşteptat din partea unei persoane apropiate. Evită consultaţiile şi analizele medicale. Ar fi indicat să te retragi în locuri liniştite şi să dormi mai mult.
Capricorn:

E posibil să fii nevoit ca, din considerente pur profesionale cel mai probabil, să părăseşti azi localitatea de baştină, domiciliul ori un spaţiu resimţit ca familiar şi sigur. Ţi-ar putea cădea în responsabilitate, pe nepusă masă, o misiune, o delegaţie care presupune un efort financiar, dar şi unul fizic.
Vărsător:

Se poate spune că azi ai toate şansele să pui ordine în frică, să-ţi educi teama îndrăznind. Starea fizică poate fi una excepţională, creându-ţi toate condiţiile necesare pentru a te manifesta în forţă şi fără reticenţe.
Peşti:

Te-ai putea face remarcat în plan profesional printr-un simţ aparte al înfruntării şi competiţiei, printr-o ambiţie feroce ori fierbinţi aspiraţii de pionierat. Îţi displace probabil că alţii să se amestece în treburile tale, îţi displac regulile de lucru impuse, vrei maximă libertate de mişcare şi control.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 1 iulie 2013

 
Horoscop Urania azi - luni, 1 iulie 2013
Berbec:

Luni, 1 iulie 2013, te simţi nesigur şi asta ar putea să îţi înceţoşeze mintea şi să te facă să nu iei deciziile potrivite, mai ales pe plan profesional. Este cazul să te organizezi mai bine, să faci ordine în hârtii, să scapi de problemele care nu sunt ale tale şi să îţi oxigenezi viaţa.
Taur:

Nu alerga după cineva care nu întruneşte standardele stabilite de tine. Eşti, poate, prea tânăr pentru a te mulţumi cu puţin. Mai caută. Investeşte mai mult în educaţia ta. În proiectele personale, s-ar putea să fii tentat să rezolvi totul înainte de termen, dar timpul tău nu a sosit încă. Dacă ai probleme cu greutatea, începe o cură scurtă cu cereale şi, de asemenea, regulile de igienă alimentară îţi pot fi de ajutor.
Gemeni:

Astăzi, 1 iulie 2013, trebuie să te dedici celor pe care îi iubeşti. Totul va depinde de modul în care trăieşti alături de cei dragi, în cazul în care predomină armonia şi agresivitatea este interzisă în relaţiile voastre, atunci lucrurile vor merge bine.
Rac:

Ceea ce înveţi azi te va ajuta în viitor. Uită-te mai bine la tine – ai calităţi sau talente de care nu ştii să profiţi. Nu-ţi pune singur bariere. Ieşi din rutină şi vei observa ce poţi face.
Leu:

Tu ai cheia propriului tău viitor. Poţi alege să lupţi pe cont propriu pentru atenţie şi succes, sau poţi alege să fii un jucător de echipă, deschis la sugestii şi gata oricând să dai un sfat bun. Mai multe ai de câştigat mergând pe cea de-a doua variantă.
Fecioară:

Disensiunile din cuplu nu înseamnă un capăt de ţară. Dacă ai chef de ceartă, nu merge prea departe, încearcă să nu uiţi că uneori cearta are meritul de a îţi da să guşti savoarea împăcării. Celibatarele sunt în formă pe planul cuceririlor.
Balanţă:

Luni, 1 iulie 2013, sunt posibile turbulenţe în sectorul financiar. Fie nu pricepi la timp ce nevoi ai, risipeşti banii în cu totul alte direcţii, secundare, fie eşti asaltat de cheltuieli neprevăzute, în mare parte datorate celor apropiaţi.
Scorpion:

Astăzi, 1 iulie 2013, ţine-ţi gura şi încearcă să nu trăncăneşti despre afacerile tale. E cineva care nu e de acord cu felul tău de a vedea lucrurile şi cu care te vei certa dacă nu îţi vezi de treabă. Ajută-i pe cei care au nevoie şi vei câştiga respect.
Săgetător:

Azi pari hotărât să exteriorizezi ceea ce simţi fără niciun fel de reţinere, fără teama că ceilalţi vor folosi momentele tale de sinceritate emoţională în favoarea lor. Poate fi vorba de unele mărturisiri, de confidenţe sentimentale care s-au cam lăsat aşteptate, dar care, odată eliberate, pot întări punţile de comunicare din cuplu.
Capricorn:

O neînţelegere îţi poate strica întreaga zi. De aceea, încearcă să cauţi compromisul şi pacea, nu cearta sau scandalul. Concentrează-te asupra căminului, acolo îţi va fi cel mai uşor să te simţi bine. Planurile romantice pentru voi doi sunt obligatorii în programul zilei.
Vărsător:

Astrele îţi tulbură ziua, ai o sensibilitate mult peste limitele normale. Trebuie să lupţi cu tine, să încerci să nu te laşi dus de val. Ia decizii doar în deplină cunoştinţă de cauză. Iar dacă te simţi vinovat pentru ceva, ai grijă cum încerci să repari situaţia: două rele nu fac una bună!
Peşti:

După ce ţi-ai exprimat clar intenţiile, îţi va fi mult mai uşor să mergi înainte. O schimbare de lifestyle îţi va prinde bine şi îţi va deschide orizonturi noi. Ai grijă de sănătate, încearcă să faci mişcare şi să eviţi excesele de orice fel.

 

Horoscop Urania săptămânal: Berbec, 30 iunie - 6 iulie 2013

 
Horoscop Urania Berbec, 30 iunie - 6 iulie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Berbec, săptămâna 30 iunie - 6 iulie 2013.

Se menţin, ba chiar se intensifică, toate semnificaţiile astrologice legate de familie, educaţie, părinţi, patrimoniu familial sau avere personală. Se întrevăd riscuri în a pierde sau a înstrăina în pagubă o serie de bunuri personale. Ideile şi soluţiile pentru care optează un nativ din Berbec nu sunt cele indicate, sunt hazardate, exagerate pentru că ele operează pe un fond afectiv răscolit (spaima de viitor, ananghie financiară care distorsionează logica, percepţiile subiective deformate)...

 

Horoscop Urania săptămânal: Taur, 30 iunie - 6 iulie 2013

 
Horoscop Urania Taur, 30 iunie - 6 iulie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Taur, săptămâna 30 iunie - 6 iulie 2013.

Pentru aceşti nativi, destul de bună este poziţia planetei Venus care le permite să trăiască o perioadă favorabilă pentru a-şi petrece timpul acasă sau într-o casă de vacanţă ce aparţine familiei. Alţii îşi pot reamenaja casa sau se pot muta într-o locuinţă nouă...

 

Horoscop Urania săptămânal: Gemeni, 30 iunie - 6 iulie 2013

 
Horoscop Urania Gemeni, 30 iunie - 6 iulie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Gemeni, săptămâna 30 iunie - 6 iulie 2013.

Bani! Banii? Banii... Cam aşa poate fi ilustrată viaţa de fiecare zi a celor născuţi în semnul Gemenilor care au brusc, de nişte zile, probleme speciale cu banii în toate ipostazele: fie la nivelul preocupărilor interioare, al frământărilor provocate de decizia pe care trebuie să o ia, fie la nivelul evenimentelor care se îndreaptă spre ei fără putinţa de a le amâna sau ignora...

 

Horoscop Urania săptămânal: Rac, 30 iunie - 6 iulie 2013

 
Horoscop Urania Rac, 30 iunie - 6 iulie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Rac, săptămâna 30 iunie - 6 iulie 2013.

Iată că, uneori, nu este suficientă prezenţa Soarelui în zodia natală pentru ca lucrurile să se rezolve. Racii primesc putere şi energie de la Soare şi de la Jupiter. Acesta din urmă acţionează şi ca un protector faţă de situaţiile care ar putea degenera, agravând un tablou clinic sau amplificând criza sufletească în care se află de mai mult timp: tranzitele acestei săptămâni le acutizează percepţiile, le tulbură, printr-o sensibilitate hipertrofiată, rezonanţă afectivă a tuturor elementelor de viaţă personală...

 

Horoscop Urania săptămânal: Leu, 30 iunie - 6 iulie 2013

 
Horoscop Urania Leu, 30 iunie - 6 iulie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Leu, săptămâna 30 iunie - 6 iulie 2013.

Acest semn zodiacal are o mică deschidere astrală convenabilă din perspectiva planetei Venus care le va tranzita semnul zodiacal în săptămânile următoare. De aici, o previzibilă stare de bine, de calm, de împlinire: sunt posibile bucurii care provin de la evenimente ce-i privesc personal sau care ţin de o armonie interioară ce reflectă o stare de sănătate bună ori în curs de ameliorare...

 

Horoscop Urania săptămânal: Fecioară, 30 iunie - 6 iulie 2013

 
Horoscop Urania Fecioară, 30 iunie - 6 iulie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Fecioară, săptămâna 30 iunie - 6 iulie 2013.

Prima veste bună ar fi legată de o serie de transformări discrete, greu de identificat care se produc în organism. Ele vădesc o vindecare, o atenuare a suferinţei sau chiar o reabilitare organică. Alteori însă, părăsind chestiunea sănătăţii, mai ales la nivelul bolilor lungi şi/sau cronice ori pe fond genetic, acest tranzit permite un noroc care se manifestă discret, şanse valorificate într-un fel „tainic”, poate chiar în secret, posibilitatea de a izbândi într-o luptă surdă cu un duşman ce nu-şi arată chipul şi care lucrează prin interpuşi; mai sunt posibile informaţii care vin pe căi particulare, avertismente care operează la timp, astfel că nativul îşi va lua toate măsurile de siguranţă...

 

Horoscop Urania săptămânal: Balanță, 30 iunie - 6 iulie 2013

 
Horoscop Urania Balanță, 30 iunie - 6 iulie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Balanță, săptămâna 30 iunie - 6 iulie 2013.

Semn cardinal, Balanța închide prin Soarele natal un pătrat mistic alcătuit din planetele în tranzit prin celelalte trei semne cardinale (Uranus în Berbec, Jupiter, Mercur, Soare, Jupiter în Rac şi Pluton în Capricorn). În felul acesta, sunt activate din greu casele I, IV, VII şi X care produc evenimente în funcţie de vârstă şi de context social. Unii pot cunoaşte restrângeri de activitate sau se pot confrunta cu neputinţa de a face faţă unor situaţii de mare gravitate sau complexitate...

 

Horoscop Urania săptămânal: Scorpion, 30 iunie - 6 iulie 2013

 
Horoscop Urania Scorpion, 30 iunie - 6 iulie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Scorpion, săptămâna 30 iunie - 6 iulie 2013.

Scorpionii trec printr-un moment astral care se va repeta de-a lungul lunii iulie şi care se va menţine în linii generale, la aceleaşi grade, cu aceleaşi planete dispuse în două rânduri de trigoane regale care îi provoacă pe aceşti nativi la maximum. Sunt şi influxuri bune sunt şi altele dificile sau chiar potenţial periculoase. Pe fiecare dintre acestea, Scorpionii le pot activa sau chiar accentua în măsura în care şi harta lor natală rezonează sau nu cu tranzitele săptămânii pe care o analizăm...

 

Horoscop Urania săptămânal: Săgetător, 30 iunie - 6 iulie 2013

 
Horoscop Urania Săgetător, 30 iunie - 6 iulie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Săgetător, săptămâna 30 iunie - 6 iulie 2013.

Zilele de 5 şi 6 iulie aduc veşti şi schimbări de peisaj în casa a VII-a. Se pot stabili o serie de relaţii interumane noi, profitabile pe termen scurt. Întâlniri utile, situaţii care pot fi exploatate în avantajul acestor nativi. O stare de bine, de încredere, de optimism, de speranţă este posibilă prin efortul astral conjugat al planetelor Marte şi Lună. Sunt două zile în care se pot semna contracte, se pot negocia sau rediscuta o serie de aspecte de muncă şi de participare la o activitate lucrativă...

 

Horoscop Urania săptămânal: Capricorn, 30 iunie - 6 iulie 2013

 
Horoscop Urania Capricorn, 30 iunie - 6 iulie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Capricorn, săptămâna 30 iunie - 6 iulie 2013.

Capricornul, primeşte din plin, „în piept”, tot ceea ce se petrece din punct de vedere astral pe casa lor a VII-a, cea locuită de zodia Racului şi tranzitată în prezent de trei planete cu rol major în existenţa personală. Această casă este cea care dă greul vieţii lor de fiecare zi...

 

Horoscop Urania săptămânal: Vărsător, 30 iunie - 6 iulie 2013

 
Horoscop Urania Vărsător, 30 iunie - 6 iulie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Vărsător, săptămâna 30 iunie - 6 iulie 2013.

Nu este cea mai bună ipostază astrală pentru cei care s-au născut în zodia Vărsătorului mai întâi pentru că acest exces al elementului „Apă” nu le prieşte nativilor. Ei trăiesc un sentiment, metaforic vorbind, de inundare. Sunt inundaţi de valurile amintirilor, de întoarcerile cu gândul la oameni şi fapte din copilăria sau tinereţea lor...

 

Horoscop Urania săptămânal: Pești, 30 iunie - 6 iulie 2013

 
Horoscop Urania Pești, 30 iunie - 6 iulie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Pești, 30 iunie - 6 iulie 2013.

Cel mai bizar context astral şi cea mai bizară reacţie din ansamblul semnelor zodiacale le revine Peştilor. Nativii care aparţin acestui semn pot avea două reacţii fundamental opuse, cum este şi structura lor: cei tineri şi puternici pot să fie copleşiţi de valurile cu semnificaţii multiple ce provin de la Rac şi Scorpion, iar cei mai slabi, fără experienţă, fără curaj, dar deloc paradoxal din punct de vedere astrologic, găsesc o forţă interioară şi dezvolta o determinare uimitoare care le permite de-a dreptul să renască...

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 30 iunie 2013

 
Horoscop Urania azi - duminică, 30 iunie 2013
Berbec:

Duminică, 30 iunie 2013, poţi descoperi că te-ai iluzionat asupra unei sume de bani, că socoteala din târg nu se potriveşte cu cea de acasă, că ai lipsuri mari în gestiune şi n-ai nici cea mai vagă idee despre cum le-ai putea acoperi.
Taur:

E de aşteptat ca azi să întâmpini unele dificultăţi în chestiuni ce presupun colaborare şi parteneriat. S-ar putea să te simţi în cuplu într-o poziţie de putere, de răspundere şi autoritate personală, pe care însă probabil că nu o administrezi corespunzător.
Gemeni:

Astăzi, 30 iunie 2013, nu complica lucrurile şi vei avea mult succes. Metodele verificate deja sunt cele care trebuie aplicate şi azi. Ţi se cer bani? Oferă sfaturi. Cu dragostea stai bine.
Rac:

Astăzi, 30 iunie 2013, poate fi necesar să renunţi la un puternic ataşament emoţional întreţinut faţă de părinţi. Poţi primi aluzii fine sau, dimpotrivă, să fii criticat agresiv pe motiv că nu ţi-ai obţinut un statut autonom, o independenţă financiară.
Leu:

Duminică, 30 iunie 2013, ai putea să-ţi manifeşti cu predilecţie latura compasivă, iertătoare şi protectoare, căci crezi în natura bună a oamenilor: pur şi simplu nu-i poţi vedea pe ceilalţi inumani, cruzi şi plini de dispreţ.
Fecioară:

S-ar zice că ziua de azi vine cu un avertisment la capitolul emoţional. Ar putea exista riscul să cam exagerezi cu toanele şi capriciile, iar controlul lor să necesite un consum considerabil de atenţie şi energie.
Balanţă:

Oricâtă voinţă şi perseverenţă ai arăta astăzi în demersurile legate de bani, nu prea se încheagă nimic de amploare în cele din urmă. Pare să fie nevoie de ceva mai mult decât de o logică raţională, rece, ca să-ţi adjudeci un câştig financiar: de viziune, de intuiţie.
Scorpion:

Atenţie, poţi fi predispus să rişti prea mult pentru a obţine ceea ce-ţi doreşti din punct de vedere afectiv. Ca să fii mai aproape de cel pe care-l iubeşti, nu urmezi - se pare - vreo strategie de seducţie, ci mizezi pe spontaneitate, pe impuls şi improvizaţie, pe acţiuni negândite.
Săgetător:

S-ar prea putea ca azi, în virtutea unor vulnerabilităţi sufleteşti mai accentuate, să-i iriţi pe cei dragi ţie cu un soi de ataşament şi fidelitate sufocantă. Orice obiecţie poate capăta în viziunea ta proporţii apocaliptice, orice sugestie poate fi ridicată la rangul de critică severă.
Capricorn:

S-ar părea că discuţiile referitoare la un câştig financiar muncit sau la un profit sperat nu decurg cel mai paşnic şi eficient posibil. E de aşteptat ca unele plăţi, stimulente băneşti să nu fie efectuate după aşteptări, în avans ori nici măcar la termen.
Vărsător:

Probabil că azi îţi dă de furcă o oarecare nelinişte afectivă. S-ar prea putea că deducţiile tale intuitive să fi dat greş, să realizezi că te-ai înşelat într-o anumită privinţă legat de cel în care ai investit sentimente.
Peşti:

Ziua de azi poate sta sub semnul efervescenţei creatoare. Cum este de aşteptat ca fantezia, emoţia şi inspiraţia să lucreze în forţă, aproape impulsiv, în subteran, poate că n-ar fi rău să valorifici acest potenţial de sensibilitate extremă în plan artistic.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 29 iunie 2013

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 29 iunie 2013
Berbec:

Sâmbătă, 29 iunie 2013, poţi descoperi că fondurile de care dispui sunt insuficiente pentru câte necesităţi de maximă prioritate ai. Cum probabil este destul de dificil să-ţi împarţi puţinul şi lipsurile, se poate pune problema unui împrumut sau a solicitării unui ajutor de urgenţă.
Taur:

Astăzi, 29 iunie 2013, simţi nevoia să te implici mai mult în diverse evenimente sociale. Întotdeauna ţi-a lipsit timpul liber, în general eşti o persoană foarte ocupată. O aventură se poate transforma într-o relaţie de dragoste serioasă. Încearcă să afli cât mai rapid dacă sentimentele sunt reciproce.
Gemeni:

Sâmbătă, 29 iunie 2013, nu te apuca să faci schimbări riscante, care ar putea să îţi prejudicieze statusul social sau reputaţia profesională. Când ai de luat o decizie, încearcă să priveşti lucrurile din toate cele trei perspective: trecut, prezent şi viitor.
Rac:

Atâta vreme cât nu te enervezi, ca să faci sau să spui lucruri regretabile, vei reuşi să mergi înainte şi să găseşti liniştea. Nimeni nu trebuie să-ţi dea ordine şi să-ţi spună cum să-ţi trăieşti viaţa. Numai cei la fel de ingenioşi ca şi tine te vor înţelege cu adevărat.
Leu:

Astăzi, 29 iunie 2013, încearcă să atingi perfecţiunea. Acurateţea, rapiditatea şi calitatea sunt necesare în tot ceea ce faci. Felul în care ştii să selectezi informaţiile te ajută să îţi sporeşti veniturile.
Fecioară:

Într-o zi ca cea de azi ar putea fi testată trăinicia unei relaţii cu cineva din familie. Gata cu competiţiile şi rivalităţile dintre voi, e momentul să înţelegeţi ce va aduce aproape unul de celălalt şi ce nu mai funcţionează.
Balanţă:

S-ar zice că azi e total compromisă ideea de îmbogăţire. Poţi pierde bani acolo unde te aştepţi cel mai puţin, poţi fi escrocat de indivizi cu aparenţa cea mai onestă.
Scorpion:

Să nu te mire dacă azi ţi se spune că nu investeşti suficient în beneficiul persoanei iubite, că ţii doar pentru tine ceea ce deţii sufleteşte. Şi totuşi, cum intuiţia şi sentimentalismul se situează la cote ridicate, îţi poţi lua emoţiile şi visele în serios, fără a abandona discernământul, raţiunea.
Săgetător:

În plan profesional, nu te implica în certurile dintre colegi. Un proiect de voluntariat îţi va consuma mai mult timp decât te-ai aşteptat. Nu te surmena, trebuie să-ţi păstrezi timp şi pentru a te relaxa. Eforturile tale creative vor fi în sfârşit remarcate. Dacă pierzi în greutate în mod inexplicabil, consultă un medic.
Capricorn:

Poate fi o zi în care banii se câştigă greu, o zi în care poţi deveni îngrijorat de simţi că agoniseala materială şi pricopseala îţi sunt puse în pericol. Poţi cheltui nesăbuit şi impulsiv sume de bani de care te-ai fi putut folosi pentru necesităţi imediate de bază, iar orice târg, orice schimb ţi-ai propune să faci, s-ar putea încheia în defavoarea ta.
Vărsător:

Se pot ivi la orizont ceva turbulenţe de ordin sentimental. Poate că ţi se va cere să întorci persoanei iubite serviciile ori sacrificiile făcute, lucru pentru care nu afişezi probabil nici chef, nici disponibilitate.
Peşti:

Ai la dispoziţie o zi liberă, te poţi întâlni cu oamenii pe care vrei să-i cunoşti mai bine. Astăzi este vorba despre ceilalţi, nu despre tine. Evită discuţiile despre propria persoană, altfel rişti să fii dezamăgit.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 28 iunie 2013

 
Horoscop Urania azi - vineri, 28 iunie 2013
Berbec:

Găseşti de cuviinţă că după multe încercări eşuate de a relaţiona cu o persoană să faci tu primul pas spre încheierea conflictelor. Îi prezinţi toate intenţiile tale şi eşti cât de sincer poţi. Din păcate arată în continuare suspiciune şi nu te tratează foarte cald. Ai răbdare relaţiile nu se repară cât ai bate din palme.
Taur:

Există o anume intensitate în aerul zilei, încât eşti tentat să te sustragi discret din anumite conversaţii sau evenimente. Lucrurile pot lua o întorsătură poate prea intimă şi inconfortabilă. Ceilalţi par să-şi dorească să atingă subiecte, pe care tu încerci să le eviţi. Nu te supăra şi nu strânge frustrări: alege dacă vrei să rezolvi acele puncte sensibile astăzi sau mai târziu.
Gemeni:

Invidia colegilor de muncă îţi dă de gândit pentru că mulţi dintre ei se arătau prietenoşi când de fapt erau invidioşi pe tine. Îţi pierzi foarte uşor cumpătul astăzi şi spui unora din familie nişte cuvinte extrem de dureroase, pentru care sigur va trebui să ceri iertare imediat ce îţi vei reveni în fire.
Rac:

Vineri, 28 iunie 2013, te detaşezi complet de problemele familiei, nu pentru că nu ai fi interesat de ele, ci pentru că ai destule probleme la locul de muncă şi simţi că nu le poţi duce pe toate. Relaxează-te în această după-amiază când eşti invitat la o ieşire în oraş alături de nişte prieteni dornici să te înveselească şi să te încurajeze.
Leu:

Flexibilitatea ta va fi pusă la încercare. S-ar putea să fii nevoit să te răsuceşti şi să te răzgândeşti pentru a te sincroniza cu ziua aceasta. Vei descoperi că dacă te laşi purtat de val şi nu te opui forţei astrelor, vei ieşi învingător. Nu te lăsa intimidat de intensitatea sentimentelor celorlalţi. Vei găsi putere în tine şi detaşare să iei deciziile corecte.
Fecioară:

Astăzi, 28 iunie 2013, dă la o parte orice şi pe oricine nu are legătură cu scopurile tale în viaţă. Alege calea comunicării, căci discuţiile de astăzi îţi vor aduce ceea ce îţi doreşti. Însă, nu exagera în nicio privinţă, altfel cineva pe care ţi-l doreşti în echipa ta va începe să aibă dubii. Persoana care va fi pusă astfel în discuţie va fi chiar persoana ta, dar şi capacităţile tale de a face ceea ce spui.
Balanţă:

Vineri, 28 iunie 2013, faci lucrurile în repezeală pentru că ziua ţi se pare că are prea puţine ore pentru tine. Dormi puţin şi rău, te trezeşti nervos şi îţi verşi nervii pe oricine îţi iese în cale. Relaţiile cu autorităţile sunt de asemenea într-un moment tensionat şi ai face bine să nu spui lucruri impulsive în momentele importante.
Scorpion:

Astrele favorizează relaţiile de lungă durată, deci nu ai niciun motiv să nu te apropii de o persoană care îţi place. Lăsă deoparte emoţiile şi teama, preia iniţiativa şi vei vedea că îţi va fi apreciat curajul. Faci impresie bună şi la locul de muncă unde vii cu idei geniale.
Săgetător:

Cei din jur ţin cu orice preţ să te facă să te simţi mult inferior. Vorbesc în prezenţa ta despre vacanţele petrecute în străinătate şi despre relaţiile fericite, forţându-te să vorbeşti şi tu despre viaţa ta. Păstrează-ţi diplomaţia şi nu le da apă la moară oferindu-le detalii.
Capricorn:

Ai judecat greşit o persoană din anturaj şi astăzi îţi dai seama de acest lucru abia în momentul în care îţi expune părerea despre lume şi viaţă. Aveţi viziuni similare şi chiar multe hobby-uri comune, deci eşti pe cale să dezvolţi o nouă prietenie. Ai mare grijă la bunurile personale în locurile aglomerate.
Vărsător:

Gândeşte-te mai mult la sănătatea ta, organizează-te în aşa fel încât să fii mai puţin stresat, mai relaxat şi să profiţi de plăcerile vieţii. Vei fi înconjurat şi vei primi suportul moral din partea celor apropiaţi. Dă dovadă de tact, nu încerca să forţezi oamenii şi lucrurile. Este o zi excelentă să-ţi legalizezi relaţia sentimentală.
Peşti:

Dintr-odată, emoţiile tale sunt mult mai intense. Observi cu uşurinţă că oamenii din jurul tău par pe marginea prăpastiei şi reacţionează extrem în orice situaţie. Este pur şi simplu una dintre acele zile în care totul este făcut cu pasiune. Dacă ai de făcut ceva care să implice treabă de detectiv, atunci asta este ziua care îţi va aduce satisfacţie. Încearcă doar să nu te implici în nicio dispută. Orice bătălie este predispusă eşecului.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 27 iunie 2013

 
Horoscop Urania azi - joi, 27 iunie 2013
Berbec:

Joi, 27 iunie 2013, trebuie să decizi în ce fel vrei să continui un proiect pe plan profesional. Încearcă să îţi dai seama ce îţi doreşti tu cu adevărat, nu ce ţi s-a spus că ar trebui să-ţi doreşti.
Taur:

Astăzi, 27 iunie 2013, înainte de a judeca pe cineva, încearcă să te pui în pielea acelui om. Poate că nu a avut întotdeauna de ales, poate că unele greşeli sunt aceleaşi pe care le faci şi tu.
Gemeni:

Joi, 27 iunie 2013, ai posibilitatea de a înţelege cu adevărat ce se întâmplă, de a privi viaţa la un nivel mai amplu. Rezolvarea unor probleme îţi va părea ridicol de simplă!
Rac:

Astăzi, 27 iunie 2013, pot veni beneficii şi favoruri, când te aştepţi mai puţin. Pe seară, ocupă-te de treburile domestice şi ai grijă la nevoile familiei.
Leu:

Joi, 27 iunie 2013, un pic de gimnastică sau o plimbare în aer liber poate avea efecte nebănuite asupra stării tale psihice!
Fecioară:

Astăzi, 27 iunie 2013, încearcă să eviţi conflictele şi renunţă să despici firul în patru. Ai încredere în capacitatea ta de a găsi soluţiile cele mai bune şi a te descurca în orice condiţii.
Balanţă:

Joi, 27 iunie 2013, pe plan amoros, astrele au pus la cale o surpriză plăcută pentru tine. Important este ca şi tu să îţi deschizi sufletul şi să laşi deoparte restul problemelor.
Scorpion:

Astăzi, 27 iunie 2013, pe plan casnic pot apărea probleme. Dacă nu eşti dispus să faci nişte compromisuri, aşteaptă-te la tensiuni între tine şi cei alături de care locuieşti.
Săgetător:

Joi, 27 iunie 2013, rezistă tentaţiei de a tăcea din gură doar pentru că nu vrei să superi pe nimeni. Trebuie să spui ce ai de spus, iar dacă nu vrei să superi, atunci fii diplomat.
Capricorn:

Astăzi, 27 iunie 2013, ai o bună putere de concentrare, care te ajută să rezolvi repede şi bine treburile curente. Ce trebuie să faci tu este să îţi păstrezi optimismul şi buna dispoziţie.
Vărsător:

Joi, 27 iunie 2013, chiar dacă ideile tale nu par geniale la prima vedere, nu este un motiv de a nu le împărtăşi şi cu ceilalţi. Dacă ceilalţi vor fi reticenţi, acest lucru va fi din cauză că ei nu înţeleg ce spui şi nu pentru că ei consideră că tu greşeşti.
Peşti:

Astăzi, 27 iunie 2013, ajutându-i pe ceilalţi, te ajuţi pe tine. Nu aştepta să ţi se ceară sprijin, oferă-l celor care simţi că au nevoie.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 26 iunie 2013

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 26 iunie 2013
Berbec:

Miercuri, 26 iunie 2013, reuşeşti să mobilizezi resursele familiei în direcţia dorită de tine. O zi cu spor, eficientă şi rezultate foarte bune la locul de muncă.
Taur:

Astăzi, 26 iunie 2013, s-ar putea să suferi pur şi simplu din cauza unor afirmaţii. E de preferat să fii ceva mai deschis în a accepta şi punctele de vedere ale celorlalţi.
Gemeni:

Miercuri, 26 iunie 2013, s-ar putea să fii nevoit să renunţi la anumite planuri. Ai tendinţa să-ţi verşi toate nemulţumirile în familie, ceea ce duce la neînţelegeri.
Rac:

Astăzi, 26 iunie 2013, s-ar putea să simţi nevoia să-ţi iei zborul. Tinzi să fii critic şi combativ, fii ceva mai flexibil.
Leu:

Miercuri, 26 iunie 2013, principiile după care funcţionai sunt puse acum la îndoială. Ziua de miercuri poate aduce şi beneficii materiale, dar şi pierderi.
Fecioară:

Astăzi, 26 iunie 2013, e posibil să te simţi stânjenit sau nepotrivit, în anumite situaţii. Aminteşte-ţi să te relaxezi din când în când şi să nu te mai ei aşa tare în serios.
Balanţă:

Miercuri, 26 iunie 2013, s-ar putea să ţi se pună pata pe partenerul de viaţă. Tinzi să te frămânţi pentru tot felul de lucruri, unele existând numai în imaginaţia ta.
Scorpion:

Astăzi, 26 iunie 2013, contextul astral indică ipostaze cu care nu ai prea avut tangenţă până acum. Simţi nevoia să-ţi întâlneşti prietenii, să le împărtăşeşti ce simţi.
Săgetător:

Miercuri, 26 iunie 2013, ar trebui să ai mare grijă la sănătate. Visele şi dorinţele tale capătă o nouă formă şi sunt privite cu mai multă încredere, în următoarea perioadă.
Capricorn:

Astăzi, 26 iunie 2013, partenerul de viaţă are nevoie de atenţia şi devotamentul tău. Cea mai mare parte din zi este ocupată cu demersuri juridice sau revizuiri contractuale.
Vărsător:

Miercuri, 26 iunie 2013, relaţiile de familie sunt destul de tulburate. Evită deciziile impulsive şi fii atent la noi oportunităţi parteneriale şi de colaborare.
Peşti:

Astăzi, 26 iunie 2013, stârneşti foarte uşor reacţii de antipatie. Miercuri pot apărea ciocniri emoţionale şi conflicte în relaţia conjugală.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 25 iunie 2013

 
Horoscop Urania azi - marţi, 25 iunie 2013
Berbec:

Marţi, 25 iunie 2013, reuşeşti să te bucuri pentru orice gest sau cuvânt frumos pe care-l primeşti. Este o perioadă optimă să îţi întăreşti poziţia şi statutul prin decizii ferme şi hotărâri bazate pe experienţă.
Taur:

Astăzi, 25 iunie 2013, contextul astral aduce trăiri şi emoţii intense. Eşti în căutarea unor transformări de mentalitate care să îţi poată oferi un confort spiritual.
Gemeni:

Marţi, 25 iunie 2013, eşti vorbăreţ din cale-afară, dar asta sigur nu e o noutate pentru Gemeni. Susţinerea în procesul tău de reevaluare îţi vine din partea unui bărbat din familie.
Rac:

Astăzi, 25 iunie 2013, s-ar putea să ajungă la tine nişte informaţii neoficiale despre posibilitatea unui câştig. Este un moment optim să vezi cât de mari sunt aşteptările tale de la celălalt.
Leu:

Marţi, 25 iunie 2013, ar trebui să te simţi în elementul tău. Astazi, poţi observa că domeniul profesional este cel care a avut un aport deosebit în modul în care vezi viaţa.
Fecioară:

Astăzi, 25 iunie 2013, unele suspiciuni în plan afectiv s-ar putea să nu-ţi dea pace. De asemeni poţi vedea cât de multe lucruri bune ai învăţat chiar şi de la presupuşii prieteni buni.
Balanţă:

Marţi, 25 iunie 2013, s-ar putea să vorbeşti mult despre o călătorie în străinătate şi să faci planuri de vacanţă. E foarte posibil să îţi doreşti să iei o pauză de societate.
Scorpion:

Astăzi, 25 iunie 2013, prioritară pentru tine, este afirmarea profesională. Ai putea să resimţi o sete acută de cunoaştere, dar un tip de cunoaştere aplicată.
Săgetător:

Marţi, 25 iunie 2013, ai tendinţa să-ţi impui punctul de vedere şi uneori ai senzaţia că deţii adevărul absolut. Ai sentimente confuze legate de cine eşti şi ce vrei.
Capricorn:

Astăzi, 25 iunie 2013, vei avea un câştig de pe urma relaţiei cu cineva apropiat. Te afli într-o stare de izolare emoţională din care încerci să afli cine eşti în special din prisma relaţiilor de parteneriat.
Vărsător:

Marţi, 25 iunie 2013, îţi deschizi inima, îţi împărtăşeşti sentimentele. Nu este târziu să începi o cură de detoxifiere atât a organismului cât şi a sufletului.
Peşti:

Astăzi, 25 iunie 2013, te axezi în mod special pe muncă. Nu este exclus să începi să conştientizezi că ai manipulat foarte mult, că ai sabotat şi jucat necinstit...

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 24 iunie 2013

 
Horoscop Urania azi - luni, 24 iunie 2013
Berbec:

Luni, 24 iunie 2013, tinzi să îţi îndrepţi atenţia spre interior pentru că te simţi obosit şi doreşti să-ţi conservi energia. Te afli într-un moment în care eşti nevoit să schimbi sau să transformi ceva.
Taur:

Astăzi, 24 iunie 2013, poţi lega noi prietenii sau poţi cunoaşte oameni speciali. Ziua de luni este foarte frumoasă sub aspectul comunicării şi relaţiilor în general.
Gemeni:

Luni, 24 iunie 2013, nişte veşti pozitive de la un colaborator, un partener de afaceri sau un şef, te surprind în mod plăcut. Este bine să eviţi să dai bani cu împrumut.
Rac:

Astăzi, 24 iunie 2013, eşti ajutat de inspiraţie şi originalitate. Nu este exclus să fii nevoit să renunţi la un vechi loc de muncă pentru a te apuca de ceva cu totul nou.
Leu:

Luni, 24 iunie 2013, ai tendinţa să te întorci în trecut şi să te hrăneşti cu amintiri. Poţi avea o atitudine mai caldă şi mai tolerantă faţă de copii.
Fecioară:

Astăzi, 24 iunie 2013, eşti intuitiv, simţi oportunităţile, dar mai ales, simţi care sunt oamenii pe care poţi conta. Ţi se cere să te laşi surprins de viaţă şi de miracolele ei.
Balanţă:

Luni, 24 iunie 2013, un partener sau un colaborator te poate recomanda unei persoane cu putere de decizie. Eşti provocat să accepţi o funcţie care acceptă o responsabilitate ridicată.
Scorpion:

Astăzi, 24 iunie 2013, situaţiile de viaţă care apar te provoacă să schimbi convingeri. Renunţă la principiile vechi şi înlocuieşte-le cu altele noi.
Săgetător:

Luni, 24 iunie 2013, există şansa unor câştiguri financiare neaşteptate. Îţi doreşti să găseşti soluţii legate şi de un parteneriat de lungă durată care te limitează.
Capricorn:

Astăzi, 24 iunie 2013, simţi că a venit vremea să faci o selecţie mai riguroasă a oamenilor din preajmă. Poţi descoperi în ce constă rigiditatea ta şi ideile preconcepute sau tiparele după care funcţionezi.
Vărsător:

Luni, 24 iunie 2013, nu este exclus să apară o nouă propunere de colaborare. Este momentul să îţi schimbi mentalitatea faţă de bani şi faţă de potenţialul tău.
Peşti:

Astăzi, 24 iunie 2013, te poţi bucura de satisfacţii venite din partea propriilor copii. Este o zi a gesturilor de iubire şi a declaraţiilor originale făcute persoanei dragi.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 23 iunie 2013

 
Horoscop Urania azi - duminică, 23 iunie 2013
Berbec:

Duminică, 23 iunie 2013, relaţiile ţi se vor solidifica, ajutându-te să îţi stabilizezi mai ales alianţele profesionale. Fii atent ce mănânci şi pe unde calci!
Taur:

Astăzi, 23 iunie 2013, este una din acele zilele în care faci ceea ce îţi place. Dialogurile cu cineva drag sau plimbările prin locurile natale îţi pot aduce linişte.
Gemeni:

Duminică, 23 iunie 2013, ai atât şansa cât şi tendinţa de a cheltui peste măsură. Dozează-ţi eforturile şi întoarce-ţi privirea şi eforturile doar către treburile tale.
Rac:

Astăzi, 23 iunie 2013, s-ar putea ca această zi să fie una dintre cele în care vei simţi lipsa unei persoane iubite. Există conflicte ascunse bine de ochii tăi la serviciu.
Leu:

Duminică, 23 iunie 2013, fă ceea ce ai de făcut, mai ales treburile legate de serviciu. Ai putea fi tentat să îi provoci pe ceilalţi la dialoguri aprinse sau explicaţii.
Fecioară:

Astăzi, 23 iunie 2013, încearcă să elimini orice fel de ocazie care poate degenera într-un conflict. Gândurile îţi zboară către diverse laturi ale vieţii, laturi în care apar tot felul de nemulţumiri.
Balanţă:

Duminică, 23 iunie 2013, implică-te în îmbunătăţirea casei în care locuieşti. Se recomandă multă prudenţă şi discreţie vizavi de ceilalţi.
Scorpion:

Astăzi, 23 iunie 2013, este foarte uşor să comunici cu ceilalţi. Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii sunt umbrite şi ascund multe neplăceri.
Săgetător:

Duminică, 23 iunie 2013, în cazul în care ai datorii, este un moment propice pentru a-ţi găsi o strategie obiectivă de a le achita. Evită dialogurile cu specialiştii în dezvoltare personală sau cu profesorii.
Capricorn:

Astăzi, 23 iunie 2013, eşti în măsură să provoci o impresie deosebită celorlalţi. Te poţi gândi la afaceri, împrumuturi bancare sau investiţii.
Vărsător:

Duminică, 23 iunie 2013, încearcă să petreci mai mult timp cu tine însuţi şi încarcă-ţi bateriile. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv.
Peşti:

Astăzi, 23 iunie 2013, evită împrumuturile de ordin financiar. Plimbă-te în aer liber, mănâncă mai multe fructe şi legume şi dormi suficient.

 

Horoscop Urania săptămânal: Berbec, 23-29 iunie 2013

 
Horoscop Urania Berbec, 23-29 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Berbec, săptămâna 23-29 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Taur, 23-29 iunie 2013

 
Horoscop Urania Taur, 23-29 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Taur, săptămâna 23-29 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Gemeni, 23-29 iunie 2013

 
Horoscop Urania Gemeni, 23-29 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Gemeni, săptămâna 23-29 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Rac, 23-29 iunie 2013

 
Horoscop Urania Rac, 23-29 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Rac, săptămâna 23-29 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Leu, 23-29 iunie 2013

 
Horoscop Urania Leu, 23-29 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Leu, săptămâna 23-29 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Fecioară, 23-29 iunie 2013

 
Horoscop Urania Fecioară, 23-29 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Fecioară, săptămâna 23-29 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Balanță, 23-29 iunie 2013

 
Horoscop Urania Balanță, 23-29 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Balanță, săptămâna 23-29 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Scorpion, 23-29 iunie 2013

 
Horoscop Urania Scorpion, 23-29 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Scorpion, săptămâna 23-29 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Săgetător, 23-29 iunie 2013

 
Horoscop Urania Săgetător, 23-29 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Săgetător, săptămâna 23-29 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Capricorn, 23-29 iunie 2013

 
Horoscop Urania Capricorn, 23-29 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Capricorn, săptămâna 23-29 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Vărsător, 23-29 iunie 2013

 
Horoscop Urania Vărsător, 23-29 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Vărsător, săptămâna 23-29 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Pești, 23-29 iunie 2013

 
Horoscop Urania Pești, 23-29 iunie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Pești, 23-29 iunie 2013.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 22 iunie 2013

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 22 iunie 2013
Berbec:

Sâmbătă, 22 iunie 2013, dacă apar tensiuni în jurul tău, încearcă să nu te laşi afectat. Unii nativi îşi programează astăzi vacanţa, alţii au parte de succes şi strălucire.
Taur:

Astăzi, 22 iunie 2013, ai sentimentul că nu poţi conta pe promisiunile care ţi se fac. E posibil să ai ceva de sărbătorit împreună cu cei dragi, să primeşti o veste bună legată de locuinţă.
Gemeni:

Sâmbătă, 22 iunie 2013, confuzia şi nemulţumirile pot fi prezente. Ascultă-ţi intuiţia mai ales atunci când ţi se fac propuneri şi promisiuni.
Rac:

Astăzi, 22 iunie 2013, nu prea ţi-e clară direcţia în care te îndrepţi şi nici nu ştii cam ce ai vrea să faci în continuare. E posibil ca întâlnirea sau conversaţia cu un prieten să te inspire.
Leu:

Sâmbătă, 22 iunie 2013, e indicat să te detaşezi de tot ce se întâmplă în exterior. E posibil să ai senzaţia că accesul la o serie de resurse exterioare îţi este restricţionat.
Fecioară:

Astăzi, 22 iunie 2013, tinzi să fii foarte sensibil la stimulii exteriori. Primeşti confirmări ale alegerilor făcute în ce priveşte cariera.
Balanţă:

Sâmbătă, 22 iunie 2013, nu prea ai chef de treabă şi, prin urmare, inventezi tot felul de scuze pentru a fugi de unele responsabilităţi. Ai susţinerea unor oameni de calitate.
Scorpion:

Astăzi, 22 iunie 2013, e posibil să te simţi singur, neînţeles sau lipsit de inspiraţie. Ziua de astăzi îţi poate aduce satisfacţii de natură profesională.
Săgetător:

Sâmbătă, 22 iunie 2013, contextul astral aduce multe emoţii, stres, confuzie şi temeri. Este o zi potrivită pentru a-ţi hrăni visele.
Capricorn:

Astăzi, 22 iunie 2013, semnarea oricărui contract ar trebui amânată. Fie primeşti un dar, fie ai acces la tot felul de câştiguri facile.
Vărsător:

Sâmbătă, 22 iunie 2013, stai departe de investiţii semnificative, de decizii importante. Te bucuri de succes, admiraţie, apreciere.
Peşti:

Astăzi, 22 iunie 2013, te poţi simţi foarte uşor lezat de orice observaţie venită din exterior. Fii atent la tot ce se întâmplă în jur şi fii gata să foloseşti fiecare oportunitate.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 21 iunie 2013

 
Horoscop Urania azi - vineri, 21 iunie 2013
Berbec:

Vineri, 21 iunie 2013, încearcă să observi tot ce se întâmplă, fără să judeci şi să pui etichete. E destul de dificilă cooperarea cu membrii familiei, care tind să se opună ideilor tale.
Taur:

Astăzi, 21 iunie 2013, se pot regla nişte conturi la locul de muncă şi se pot lămuri neînţelegeri. Poţi corecta nişte greşeli strecurate într-un document.
Gemeni:

Vineri, 21 iunie 2013, canalizarea energiei în direcţii constructive este esenţială. Situaţia ta materială se poate îmbunătăţi, aşa că fii atent la oportunităţi.
Rac:

Astăzi, 21 iunie 2013, aspectele sunt bune, ceea ce înseamnă că în următoarea perioadă, e important să laşi lucrurile să se întâmple. E momentul să te concentrezi pe resursele interioare şi să le pui în slujba intereselor tale.
Leu:

Vineri, 21 iunie 2013, e bine să fii mai atent la mesajele subtile, la emoţii. E timpul să te întorci la tine, după o perioadă plină şi solicitantă din multe puncte de vedere.
Fecioară:

Astăzi, 21 iunie 2013, ai parte de recunoaştere şi gesturi frumoase din partea celor din jur. Te poţi bucura de rezultate binemeritate în urma implicării şi muncii din ultimele luni.
Balanţă:

Vineri, 21 iunie 2013, e momentul să te ocupi de clarificarea statutului tău. Acum începe perioadă de vârf a anului, sub aspectul carierei, puterii şi statutului social.
Scorpion:

Astăzi, 21 iunie 2013, ia-ţi câteva momente de linişte, ascultă-ţi inima şi du-te încotro te îndreaptă ea. Începe să-ţi fie clar drumul care este potrivit pe care să mergi.
Săgetător:

Vineri, 21 iunie 2013, vei beneficia de o serie de favoruri de la oamenii din preajmă. Lucrurile se derulează cu mai multă uşurinţă iar resursele materiale sunt mai uşor de gestionat şi de găsit.
Capricorn:

Astăzi, 21 iunie 2013, schimbările nu se opresc, mai ales în ce priveşte locul de muncă. Această perioadă îţi poate aduce recunoaştere, expunere publică şi apreciere.
Vărsător:

Vineri, 21 iunie 2013, relaţia afectivă se poate aşeza pe noi coordonate, de data acesta tu fiind cel care pune condiţiile. Te dedici muncii, profesiei şi proiectelor demarate deja.
Peşti:

Astăzi, 21 iunie 2013, nu uita de tine şi de nevoile tale, altfel rişti să-ţi consumi toată energia îndreptând întreaga atenţie în exterior. Este o perioadă de înflorire a unor proiecte, de ieşire la rampă.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 20 iunie 2013

 
Horoscop Urania azi - joi, 20 iunie 2013
Berbec:

Joi, 20 iunie 2013, sănătatea devine vulnerabilă pe segmentele picioarelor. Relaţiile de familie pot fi tensionate, însă e un moment bun pentru a lămuri neînţelegeri din trecut.
Taur:

Astăzi, 20 iunie 2013, poţi afla informaţii interesante despre unii colaboratori. E posibil ca astăzi să ai multe drumuri de făcut, mesaje de transmis sau lucruri de discutat şi negociat.
Gemeni:

Joi, 20 iunie 2013, activităţile culturale îţi pot oferi momente minunate. Astăzi totul pare să se învârtă în jurul banilor.
Rac:

Astăzi, 20 iunie 2013, dorinţa de rafinare sufletească va fi la cote înalte. Poţi identifica nişte ataşamente şi temeri, legate de planul profesional şi de parteneriate.
Leu:

Joi, 20 iunie 2013, detaşează-te de forfota vieţii, plimbă-te în aer liber sau stai la o şuetă cu cei dragi. Contextul astral de astăzi te poate arunca într-un soi de melancolie.
Fecioară:

Astăzi, 20 iunie 2013, organismul tău are nevoie de odihnă. Dependenţa de anumite persoane din anturajul apropiat, devine foarte evidentă.
Balanţă:

Joi, 20 iunie 2013, selectează-ţi priorităţile, pentru că sănătatea este destul de vulnerabilă. Intuiţia te va ghida în direcţia potrivită, iar experienţele vor deveni o sursă de învăţare şi creştere.
Scorpion:

Astăzi, 20 iunie 2013, creativitatea va fi punctul tău forte. Uitându-te cu atenţie la ce ai acum în viaţa ta, s-ar putea să realizezi că eşti exact în locul şi momentul potrivit.
Săgetător:

Joi, 20 iunie 2013, te poţi gândi la parcurgerea unor cursuri de scurtă durată. E posibil ai un puternic sentiment de insecuritate şi să trăieşti intens o serie de frici mai vechi.
Capricorn:

Astăzi, 20 iunie 2013, dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de treburile prioritare. Eşti extrem de sensibil la stimulii exteriori, la remarcile celor din jur şi la reacţiile sau atitudinea lor.
Vărsător:

Joi, 20 iunie 2013, dorinţa de a te ocupa de tot şi toate te poate epuiza destul de mult. E bine să acorzi mai multă atenţie alimentaţiei şi odihnei.
Peşti:

Astăzi, 20 iunie 2013, stările tale de spirit fluctuează destul de mult. Fii gata să te deschizi, mai ales dacă te simţi vulnerabil şi primeşte afecţiunea celor dispuşi să ţi-o ofere.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 19 iunie 2013

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 19 iunie 2013
Berbec:

Miercuri, 19 iunie 2013, toată lumea are un motiv de nemulţumire. Începi să acoperi nişte lacune care ţin de cunoaştere şi studii.
Taur:

Astăzi, 19 iunie 2013, ai putea bate palma cu cineva, ai putea încheia o înţelegere, o tranzacţie. Această zi este potrivită pentru a face un bilanţ în ce priveşte zona financiară.
Gemeni:

Miercuri, 19 iunie 2013, e bine să transmiţi mesaje, dar învaţă să mai şi asculţi! Proiecte noi se arată la orizont, aşa că fii gata să le dai curs.
Rac:

Astăzi, 19 iunie 2013, polemicile cu partenerul de viaţă îţi pot pune capac. Este momentul să te uiţi cu atenţie în interiorul tău şi să vindeci, iertând, orice resentiment.
Leu:

Miercuri, 19 iunie 2013, parcă nu mai pui suflet în ceea ce priveşte activitatea profesională, laşi lucrurile să meargă în ritmul lor. Astăzi se pot lega noi relaţii, chiar prietenii de bun augur.
Fecioară:

Astăzi, 19 iunie 2013, e bine să dăruieşti mai mult, să fii generos şi să faci surprize celor dragi. Este o zi care anunţă un nou început, dar care presupune renunţări şi reconfigurări.
Balanţă:

Miercuri, 19 iunie 2013, faptul că ţi se cere părerea îţi poate alimenta orgoliul, aşa că nu-ţi exagera propria importanţă! Este posibil să identifici câteva lucruri în viaţa ta, la care e necesar să renunţi.
Scorpion:

Astăzi, 19 iunie 2013, aspecte din trecut pot ieşi la suprafaţă. Este un moment de profunde revelaţii, transformări interioare şi căutări ezoterice.
Săgetător:

Miercuri, 19 iunie 2013, mişcarea îţi face bine, prin urmare ar trebui să o practici cu încredere. Astăzi ai parte de recunoaştere, socializare efervescentă, cooperare inteligentă.
Capricorn:

Astăzi, 19 iunie 2013, e posibil să laşi impresia generală că te joci cu toată lumea. Nu e exclus ca astăzi să faci nişte alegeri inspirate, care să-ţi dea o direcţie nouă vieţii tale.
Vărsător:

Miercuri, 19 iunie 2013, eşti creativ, original şi te afirmi, ieşi în faţă. E timpul pentru a demara un proiect, chiar dacă încă nu dispui de toate resursele necesare.
Peşti:

Astăzi, 19 iunie 2013, vei fi bântuit de procese de conştiinţă, de remuşcări. Nu este exclus să iei nişte hotărâri importante în ce priveşte familia.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 18 iunie 2013

 
Horoscop Urania azi - marţi, 18 iunie 2013
Berbec:

Marţi, 18 iunie 2013, sună-ţi prietenii şi ieşi în oraş, socializează, petrece. Astăzi poţi da la pace cu o persoană din anturaj sau din familie.
Taur:

Astăzi, 18 iunie 2013, atenţie mare la orgoliu, pentru că rişti să pozezi în cineva care le ştie pe toate. Pot apărea surse de bani suplimentare, aşa că fii pe fază!
Gemeni:

Marţi, 18 iunie 2013, eşti pus în situaţia de a transmite informaţii de pe o poziţie de autoritate. Ai tendinţa să promiţi mai mult decât poţi face şi să începi o grămadă de lucruri odată.
Rac:

Astăzi, 18 iunie 2013, poţi avea senzaţia că totul e volatil, că nu poţi palpa nimic din ce se întâmplă. Anumite colaborări sau asocieri pot înceta să existe.
Leu:

Marţi, 18 iunie 2013, lipsa ta de atitudine se dovedeşte a fi salvatoare pentru toată lumea. O zi cu experienţe frumoase, mai ales sub aspect social şi public.
Fecioară:

Astăzi, 18 iunie 2013, e bine să ai grijă de sănătatea ta, mai ales că în ultima vreme ai fost supus la suficient stres. Contextul astral de astăzi promite conjuncturi favorabile în zona carierei.
Balanţă:

Marţi, 18 iunie 2013, tu eşti foarte serios şi hotărât, dar dorinţa ta de independenţă nu trebuie să sfideze binele comun. Astăzi te gândeşti mult la viitor, la vacanţă sau la proiecte.
Scorpion:

Astăzi, 18 iunie 2013, e bine să te pregăteşti să faci legătura între evenimente pe care până acum nu prea ţi le explicai. Eşti nevoit să înveţi să primeşti, fără suspiciuni.
Săgetător:

Marţi, 18 iunie 2013, corespondezi intens, aşa că încarcă bateria telefonului! Atenţie la tendinţa de a fugi de responsabilităţi şi de a te pierde în iluzii şi teorii.
Capricorn:

Astăzi, 18 iunie 2013, s-ar putea să nu poţi să te abţii de la a face nişte afirmaţii maliţioase. Tot ce poţi face, este să accepţi totul aşa cum vine, să te adaptezi la schimbări.
Vărsător:

Marţi, 18 iunie 2013, e posibil să te confrunţi cu o lipsă de reacţie, să rămâi fără replică. Ai chef să faci tot ce nu ţi-ai dat voie până acum.
Peşti:

Astăzi, 18 iunie 2013, te frămânţi din aproape orice şi dai naştere la false dileme. Astăzi e posibil ca un prieten să-ţi solicite sprijinul financiar.