Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 7 decembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 7 decembrie 2013


Berbec:

Sâmbătă, 7 decembrie 2013, poate că nu ştii ce-ar trebui să faci în continuare, dar o discuţie deschisă cu partenerul tău te va ajuta să vezi lucrurile dintr-o nouă perspectivă. Va trebui să ai mai multă încredere în calităţile tale profesionale, pentru a reuşi să rezolvi noile sarcini. Cei din jurul tău te vor admira mai mult pentru atitudinea ta.


Taur:

Va trebui să-i acorzi mai multă atenţie partenerului tău, pentru că şi el are nevoie de tine. Încearcă să te detaşezi de problemele pe care le ai la locul de muncă. S-ar putea să ai o zi aglomerată, dar nu trebuie să-ţi pierzi calmul. Trebuie să ceri ajutorul colegilor tăi, pentru a putea obţine rezultatele profesionale scontate.


Gemeni:

Astăzi, 7 decembrie 2013, trebuie să scapi de stresul cotidian, iar pentru a reuşi acest lucru ai putea să petreci o seară relaxantă în compania partenerului tău. Fă-i o surpriză romantică. Poate că relaţia ta profesională cu şeful tău nu este grozavă, dar ai putea să o îmbunătăţeşti considerabil, dacă ai reuşi să eviţi discuţiile în contradictoriu cu el.


Rac:

Astăzi s-ar putea să ai nevoie de sfaturile colegilor tăi de serviciu. Trebuie să ai mai multă încredere în calităţile lor profesionale. Lucrul în echipă te va ajuta mult. Spre seară, ai putea să-ţi surprinzi plăcut partenerul. Cumpără-i un mic cadou sau pregăteşte-i ceva bun acasă. Fii sigură că te va aprecia mai mult pentru efortul depus.


Leu:

Pragmatismul acerb, eficientizarea treburilor zilnice şi organizarea vieţii domestice pot atinge cote alarmant de stricte. Poţi avea cerinţe clare ca cei apropiaţi să urmeze reguli şi înţelegeri prestabilite, cu sancţiuni destul de aspre în caz contrar. Pe cât de incapabil poţi fi să ai o legătură relaxată cu membrii familiei, pe atât de popular şi carismatic te poţi arăta în carieră, trăgând foloasele necesare de pe urma succesului.


Fecioară:

Trebui să eviţi discuţiile aprinse cu partenerul de cuplu. Nu vei reuşi să rezolvi absolut nimic, dacă vei provoca o ceartă între voi doi. Poate că în ultima vreme ai fost destul de ocupată, dar astăzi va trebui să acorzi mai multă atenţie problemelor de la serviciu, pentru că se pare că ai amânat câteva lucruri.


Balanţă:

Astăzi, 7 decembrie 2013, dacă ai de rezolvat o anumită problemă şi nu reuşeşti, ai putea să-i ceri ajutorul partenerului tău. S-ar putea caă sfaturile sale să te ajute foarte mult. Vei avea nevoie de sfaturile colegilor tăi de la serviciu, pe care n-ar trebui să-i eviţi. Va fi de ajuns să le ceri ajutorul, iar ei vor fi bucuroşi să te susţină.


Scorpion:

Partenerul tău te admira foarte mult pentru energia ta debordantă, iar spre seară cei din jurul tău te vor admira pentru ţinuta ta. Fii sigură pe tine şi totul va fi bine. Eşti hotărâtă să-ţi ajuţi o colegă de birou cu care te înţelegi foarte bine. Totuşi, trebuie să ai grijă şi de responsabilităţile tale profesionale pentru astăzi.


Săgetător:

Sâmbătă, 7 decembrie 2013, poţi provoca stricăciuni datorită îndemânării tale care lasă de dorit. Te-ar avantaja o posibilă aderare la o organizaţie de prestigiu. Echilibrul trebuie păstrat. Problemele financiare vă pot face să vă certaţi cu partenerul de viaţă încă de dimineaţă.


Capricorn:

Poate că nu ştii ce-ar trebui să faci în continuare, dar o discuţie deschisă cu partenerul tău te va ajuta să vezi lucrurile dintr-o nouă perspectivă. Va trebui să ai mai multă încredere în calităţile tale profesionale, pentru a reuşi să rezolvi noile sarcini. Cei din jurul tău te vor admira mai mult pentru atitudinea ta.


Vărsător:

Astăzi, 7 decembrie 2013, în ceea ce priveşte relaţia ta sentimentală, n-ar trebui să iei decizii pripite. Fii mai relaxată şi vorbeşte deschis cu partenerul tău. Totul va fi bine pentru amândoi. Vei avea nevoie de ajutorul colegilor tăi astăzi. Trebui să colaborezi cu ei, pentru a putea reuşi să duceţi la bun sfârşit proiectul de lucru actual.


Peşti:

Ai foarte multe lucruri de făcut şi n-ai timp să rezolvi toate problemele. Totuşi, trebuie să le faci faţă, pentru că ai putea avea o surpriză plăcută spre seară. Eşti foarte deschisă oricărei idei profesionale, chiar dacă nu-ţi place cum eşti abordată. Ar fi o idee excelentă să ceri ajutorul unei colege cu care te înţelegi bine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS