Horoscop Urania zilnic: miercuri, 4 decembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 4 decembrie 2013


Berbec:

Miercuri, 4 decembrie 2013, vei avea un rol decisiv în luarea unor decizii la locul de muncă. Se pare că vor fi necesare câteva schimbări într-un timp foarte scurt, iar părerea ta va conta enorm. Câţiva colegi de muncă vor fi geloşi pe modul în care tu vei comunica cu şefii, însă nu trebuie să le dai atenţie. Urmăreşte-ţi interesele şi vei vedea că totul va fi bine.


Taur:

Rezultatele pe care ţi le doreşti se lasă aşteptate. Nu este cazul să te alarmezi şi să începi să faci tot felul de acuzaţii la adresa unor persoane cu care nu ai foarte mare contact. Indicat ar fi să încerci să te detaşezi puţin de stresul de peste zi. Încearcă să planifici câteva ieşiri în oraş cu prietenii, te vei simţi mult mai bine.


Gemeni:

Astăzi, 4 decembrie 2013, ai toate calităţile necesare pentru a conduce o acţiune, însă se pare că în ultima perioadă de timp îţi lipseşte încrederea în propriile forţe. Ar fi cazul să încerci să iei o pauză de la orice activitate şi să planifici o ieşire în afara oraşului, măcar pentru 2-3 zile, alături de persoana iubită. În mod sigur te vei simţi mult mai bine la întoarcere.


Rac:

Astăzi vei avea un rol decisiv în luarea unei decizii la locul de muncă; acest lucru te va face să te simţi mult mai bine şi te va pune într-o lumină favorabilă în faţa anumitor colegi. Cu toate astea, evită să faci exces de zel, altfel vei stârni câteva conflicte. În ceea ce priveşte familia va fi necesar ca până la sfârşitul zilei să iei o decizie în privinţa unei probleme mai vechi.


Leu:

Miercuri, 4 decembrie 2013, poţi fi o fire mai contemplativă, poţi să simţi că duci o viaţă în care eşti mai degrabă spectator şi nu actor. Nu-ţi place să intervii în mersul lucrurilor, nu vrei să-ţi croieşti benevol drum de unul singur, preferi să te laşi dus de împrejurări. Din punct de vedere financiar, poţi avea tendinţa de a epata şi impresiona, de a afişa un tip de huzur şi belşug personal care să nu corespundă realităţii.


Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii vei avea parte de câteva momente ceva mai neplăcute şi va fi necesar să încerci să nu te pierzi cu firea. Însă, vei avea toate şansele să intri în legătură cu anumite persoane influenţe, care te pot ajuta cu unele informaţii sau sfaturi. Spre după-amiază este posibil să primeşti o invitaţie în oraş; nu te grăbi să o refuzi.


Balanţă:

Astăzi, 4 decembrie 2013, chiar dacă nu îţi va face plăcere va trebui să acorzi mult timp unor îndatoriri presante. Câteva minute de relaxare sau o plimbare prin parc te vor ajuta să priveşti viitorul cu mai multă seninătate şi să elimini stresul pentru că exagerezi prea mult. Vei simţi nevoia să te retragi pentru puţină recreere şi datorită faptului că relaţiile de familie sunt destul de tensionate.


Scorpion:

Mai multă atenţie familiei şi prietenilor! Pentru cei din jur perfecţionismul poate să devină obositor. Gândeşte mai mult înainte de a acţiona, în primul rând la membrii familiei voastre, pe care încercaţi să-i educaţi conform principiilor voastre.


Săgetător:

Miercuri, 4 decembrie 2013, o persoană aşteaptă cu sufletul la gură câteva veşti de la tine, însă se pare că tu ai alte preocupări în momentul de faţă. Chiar dacă îţi faci tot felul de griji minore şi îţi place să te lungeşti la tot felul de discuţii, doar pentru a te asigura că nu ai motive pentru care să-ţi faci griji, ar fi cazul să începi să revii la treburi mai serioase, altfel vei avea de pierdut.


Capricorn:

Te grăbeşti să tragi anumite concluzii în privinţa unor persoane din jurul tău, iar acest lucru nu va duce la nimic bun. Cel mai bine ar fi să încerci să te axezi asupra acelor activităţi care te interesează în mod direct şi să-i laşi pe ceilalţi să-şi vadă de treburile lor. În cele din urmă tu vei fi persoana cea mai câştigată. Spre după-amiază este posibil să primeşti câteva informaţii care îţi vor fi de folos.


Vărsător:

Astăzi s-ar putea să fii cam înverşunat, duşmănos când e vorba de a-ţi apăra bunurile proprii. Cum poţi avea obsesia că cineva atentează la siguranţa ta materială ori pe aceea că, orice ai face, mergi în pierdere, probabil nu eşti foarte generos. În iubire nu eşti apt pentru mărturisiri prea sincere, de-a dreptul scandaloase, preferi să treci sub tăcere ce te deranjează în relaţia de cuplu. Sănătatea poate fi punctul forte al zilei.


Peşti:

Se aşteaptă o veste de la tine, dar se pare că tu nu te grăbeşti deloc să duci vorba mai departe. Mai degrabă te preocupă acele activităţi sau lucruri care ţin strict de tine, cum ar fi acea ieşire la munte la care visai de ceva vreme. Totuşi, evită să faci cheltuieli foarte mari, vei avea nevoie de ceva bani în perioada imediat următoare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS