Horoscop Urania zilnic: miercuri, 25 decembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 25 decembrie 2013


Berbec:

Miercuri, 25 decembrie 2013, prietenii îţi vor face ziua specială. O situaţie ivită pe neaşteptate îţi va da posibilitatea de a-ţi exprima ideile. Nimic altceva nu te-ar fi putut face să te simţi mai bine. În timpul discuţiilor vei fi sclipitor datorită instinctului care te ajută mereu.


Taur:

Te simţi trist şi porţi povara unor tensiuni sentimentale. Este posibil să fii afectat de o neînţelegere, dar la fel de posibil este ca acest lucru să nu însemne nimic. Fii tolerant dar prudent şi întotdeauna să ai un plan. Va fi o perioadă scurtă în care îţi va merge mai greu dar după aceea va începe spectacolul.


Gemeni:

Astăzi, 25 decembrie 2013, mici erori şi autocorectarea te vor împiedica să comiţi mari greşeli. Eşti sociabil, hotărât şi departe de toate acele lucruri care te-au măcinat în ultimul timp. Fii gazdă unei petreceri în mijlocul săptămânii.


Rac:

Te afli în apogeul forţelor tale. Poate că ceilalţi nu vor înţelege punctul de vedere mai puţin obişnuit dar îl vor aprecia. Un răspuns pozitiv te va inspira în schimbările pe care vrei să le faci. Dacă nu se complică lucrurile, totul va fi distractiv.


Leu:

Miercuri, 25 decembrie 2013, indicaţiile venite din partea unei persoane nervoase te vor irita, dar nu e cazul să dai prea multă importanţă. Nu te angaja fără un contract scris. Cu cât trece timpul cu atât scad şansele tale. Chiar dacă crezi că este un lucru pe care îl poţi face oricând, s-ar putea să pierzi pariul.


Fecioară:

A venit timpul să-ţi urmezi ideile pe care până acum le-ai păstrat doar pentru tine. Cu un mic avertisment: chiar dacă crezi că te-ai gândit destul de mult, vei constata că ai de făcut schimbări. Socoteala pentru cheltuielile de astăzi va ajunge la scadenţă mai înainte decât te aşteptai.


Balanţă:

Astăzi, 25 decembrie 2013, oamenii pot fi foarte solicitanţi, mai ales cei pe care îi iubeşti. Vei trece pe primul plan un proiect mai puţin important. Analizele de astăzi îţi vor da în curând motive de satisfacţie. Toate dovezile sunt de partea ta.


Scorpion:

Te simţi subapreciat în ceea ce priveşte munca. Un scurtcircuit sufletesc neaşteptat îţi va crea o mulţime de probleme. Aparenţele contează enorm pentru cei care suferă de superficialitate sau sunt prea grăbiţi.


Săgetător:

Încearcă să-ţi cunoşti anturajul chiar dacă nu eşti responsabil pentru ceea ce se întâmplă cu ei. Alege-ţi cuvintele cu atenţie atunci când discuţi subiecte dificile. Luna îţi crează dorinţa de a pune capăt comportamentului agresiv al cuiva.


Capricorn:

Nu te lăsa prins pe picior greşit. Va trebui să sapi adânc dacă vrei să afli tot adevărul. Vei putea obţine mai mult dacă te vei concentra asupra carierei. Va trebui să te limitezi la responsabilităţile pe care le ai. Nu cheltui mai mult decât îţi poţi permite cu distracţiile şi luxul. Planifică-ţi bugetul.


Vărsător:

Ar fi bine să petreci mai mult timp împreună cu partenerul tău. Călătoriile, viaţa socială sau o seară în doi vă vor apropia. Ia legătura cu organizaţiile în cadrul cărora poţi să cunoşti oameni importanţi. Nu lăsa pe nimeni să te critice pe nedrept. Nu renunţa la idealurile tale.


Peşti:

Recuperează o datorie. Te va ajuta să achiziţionezi ceva ce-ţi doreai pentru casă. Ar fi bine ca măcar să ştii ce cauţi chiar dacă nu-ţi poţi permite. Va fi o perioadă scurtă în care îţi va merge mai greu dar după aceea va începe spectacolul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS