Horoscop Urania zilnic: luni, 23 decembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 23 decembrie 2013


Berbec:

Luni, 23 decembrie 2013, toţi prietenii se adună în jurul tău datorită inventivităţii tale. Vei foarte inspirat de un partener sau de jumătatea ta care are puteri vindecătoare şi este iluminat. Vei primi cu plăcere tot ce este nou şi palpitant. Te afli în postura de a putea furniza informaţiile dorite de o serie de persoane de pe tărâmuri îndepărtate. Este momentul să te dedici muncii în acele domenii care îţi vor aduce mai mulţi bani. Îi influenţezi puternic pe cei din jurul tău.


Taur:

Ai posibilitatea de a atrage importante surse de bani sau relaţii pentru o serie de lucrări importante numai dacă te vei conecta realmente la sursa ta interioară de putere. Vei obţine maximum de rezultate în acele domenii în care poţi să îţi manifeşti dorinţa de a face bine oamenilor. Poţi să le dai acestora mai mult decât bucata zilnică de pâine, poţi să le dai suflet. Urmează-ţi instinctele şi lasă natura să îşi urmeze cursul. Trebuie să îţi învingi teama de riscuri şi să ieşi la rampă.


Gemeni:

Astăzi, 23 decembrie 2013, dispui de o capacitate specială de a face o persoană, un partener sau pe cineva important să împartă cu tine greutăţile muncii. Ai încredere în atracţia magnetică, emoţională, pe care o difuzezi în jurul tău şi ajută-te de ea pentru a-ţi mări veniturile. Potenţialul tău va fi enorm în aceste zile dacă şti să profiţi de acest avantaj. Vei fi încântat de orice propunere de călătorie sau excursie. Propune-ţi noi ţinte şi caută modalităţile de a-ţi exprima entuziasmul şi bucuria ce te cuprinde acum.


Rac:

Posibilitatea de a te asocia cu cineva important este legată de mândria ta. Trebuie să te ridici mai întâi în ochii tăi ca să poţi atrage pe cineva care te va face foarte mândru. A avea în viaţa ta o persoană căreia îi porţi un mare respect va contribui major la modul cum te priveşti pe tine însuţi. Bazează-te pe steaua ta norocoasă pentru că îţi va oferi o mulţime de posibilităţi de a lucra în locuri unde vei putea câştiga mult mai mulţi bani. Ar trebui să fii pregătit să munceşti într-un loc ce îţi va oferi mult mai multă libertate de acţiune şi independenţă. Se întrevede un nou mod de viaţă.


Leu:

Acordă atenţie instinctelor tale. Trebuie doar să sapi puţin în subconştientul tău pentru a descoperii modul de aţi manifesta capacitatea, chiar genialitatea. S-ar putea să sărbătoreşti o nouă posibilitate de a te face cunoscut şi de a ţi se recunoaşte meritele. Ai încredere căci partenerul sau jumătatea ta te vor ajuta în ceea ce priveşte o serie de negocieri, relaţii diplomatice sau situaţii în care vei descoperi ceea ce este drept şi echitabil pentru voi toţi. Ai grijă să iei legătura şi cu vechii prieteni.


Fecioară:

Posibilităţi noi pot apare peste noapte. Ceva interesant de lucru va apare pe neaşteptate. Ai încredere în capacităţile tale artistice pentru a reuşi din punct de vedere financiar. Lucrează cu ceea ce îţi oferă ţie mult mai multă energie decât celorlalţi oameni. Fii pregătit să ieşi la rampă şi să zbori ca o pasăre în înaltul cerului. Va trebui să faci eforturi serioase pentru a dezlănţui aceste evenimente.


Balanţă:

Ai nevoie de mai multe plăceri în viaţa ta, întrucât vei avea parte de întâlniri ce îţi vor permite să îţi manifeşti creativitatea. Noi venituri ţi-ar putea apare în drum din senin. Acum eşti pregătit să apuci pe alt drum şi să profiţi de oportunităţi pe care alţii le vor ignora. Punctul tău forte va fi să îţi arăţi diplomaţia, sociabilitatea şi amabilitatea. Se prevăd o serie de evenimente culturale interesante la care vei participa.


Scorpion:

Urmează-ţi instinctele şi vei avea parte o viaţă de familie cât se poate de interesantă. Ai nevoie de un mediu cât se poate de încărcat cu energie şi care îţi va stimula inspiraţia. Se prevede o asociere neaşteptată şi plină de satisfacţii sentimentale. S-ar putea să te îndrăgosteşti sau să atragi în viaţa ta o persoană specială care vrea să împartă cu tine clipele plăcute ale vieţii. Lasă iubirea şi plăcerea să pătrundă în viaţa ta. Puţină discreţie este importantă acum.


Săgetător:

Trebuie să fii pregătit să te înhami la o serie de lucrări care îţi vor cere timp şi atenţie. Dacă te vei concentra asupra problemelor ce trebuiesc rezolvate azi vei construi securitatea financiară de care ai nevoie. Fi gata să îţi iei angajamente importante. O asociere sau un parteneriat puternic este de aşteptat dar pentru moment trebuie să te preocupi în special de securitatea ta financiară. Multe ore de muncă grea pot fi necesare, dar tu poţi să o faci!


Capricorn:

În sfârşit eşti călare pe situaţie, arată-ţi calităţile de lider şi fii tu cel care ia deciziile. Vor apare o serie de oportunităţi excepţionale împreună cu noi proiecte şi posibilităţi de creaţie. Acum ai posibilitatea de a acţiona ca un catalizator pentru cei din jur care au nevoie de încurajări pentru a da tot ce este mai bun în ei. Ai o puternică forţă de a influenţa vieţile oamenilor. Foloseşte-te de această calitate şi ieşi în evidenţă.


Vărsător:

Te vei simţi bine ca rezultat al unui nou mediu, vieţii de acasă şi schimbărilor pe care le-ai făcut. Ai nevoie de un loc de muncă agitat, unde activitatea te va împiedica să fii neliniştit şi plictisit. Cu toate că eşti foarte ocupat cu munca, aceasta îţi face plăcere. Dacă ţi se spune să o laşi mai încet cu lucrul, asigură-i ca totul este în ordine şi vezi-ţi de treaba ta. Acum ai posibilitatea să cunoşti oameni importanţi şi carismatici.


Peşti:

Ca urmare a abilităţii tale de a te afla la locul potrivit, în momentul potrivit, poţi avea parte de o dezvoltare interesantă a evenimentelor din jurul tău. Ai încredere în intuiţiile tale chiar dacă ceea ce prevezi se va realiza într-un interval mai îndelungat. Dacă te concentrezi pe posibilităţile de promovare vei avea parte de evenimente cât se poate de plăcute. Este momentul să cauţi oamenii ce sunt de acord cu planurile şi ideile tale şi care te vor susţine în ceea ce vrei să faci.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS