Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 23 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 23 noiembrie 2013


Berbec:

Dacă participi la activitatea unei organizaţii sau asociaţii ai şanse să întâlneşti un partener romantic. Poţi surprinde pe cineva care este interesată de tine cu inteligenţa şi şarmul agresiv.


Taur:

Poţi face schimbări la imaginea ta care vor fi apreciate. Încearcă să nu fii prea aspru cu partenerul tău. Călătoriile de afaceri vor fi avantajoase.


Gemeni:

Vei obţine recunoaşterea pentru munca pe care o faci. Abilitatea ta de a te înţelege cu ceilalţi te va ajuta să obţii sprijinul de care ai nevoie. Îţi va fi uşor să înveţi.


Rac:

Nu te vei înţelege cu o persoană mai tânără. Încearcă să înţelegi şi punctul ei de vedere. Discută problema cu calm şi inteligenţă. Dacă ţi-ai asumat riscuri este posibil să ai probleme financiare.


Leu:

Sâmbătă, 23 noiembrie 2013, schimbările din casă vor fi alarmante de la început. Concentrează-te asupra muncii tale şi fă bani. Poţi face o schimbare de carieră care va fi prosperă.


Fecioară:

Ideile tale poate că sunt prea progresiste pentru acest timp. Nu insista; continuă să le dezvolţi. Îmbină plăcutul cu utilul.


Balanţă:

Astăzi, 23 noiembrie 2013, un mare progres vei face dacă vei renunţa la acele obiceiuri proaste pe care le ai de câţiva ani. Îmbunătăţirea imaginii proprii trebuie să te preocupe.


Scorpion:

Nu le da voie celorlalţi să profite de tine. Nu le poţi face pe toate singur. Vei fii extrem de sentimental şi dacă vei fi împins de ceilalţi vei eşua.


Săgetător:

Sâmbătă, 23 noiembrie 2013, vei învăţa foarte mult dacă îi vei asculta pe cei care sunt mai în vârstă şi au mai multă experienţă. Călătoriile îţi vor deschide uşile şi îţi vor aduce noi aventuri.


Capricorn:

Nu face donaţii mari din dorinţa de a-i impresiona pe ceilalţi. Atmosfera ciudată de acasă va fi greu de suportat. Încearcă să ai răbdare şi abţine-te să judeci lucrurile.


Vărsător:

Astăzi, 23 noiembrie 2013, şarmul tău va atrage cu siguranţă o persoană de s#x opus. Te pricepi la oameni, intuieşti cam ce vor atunci când intri în contact cu ei. Dar ceea ce cauţi tu este provocarea intelectuală.


Peşti:

Vei avea coşmaruri. Ai fost supus unui stres puternic şi eşti îngrijorat din cauza unui membru mai în vârstă din familie. A venit timpul să rezolvi problema.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS