Horoscop Urania zilnic: vineri, 15 noiembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 15 noiembrie 2013


Berbec:

Ai şansa de a te stabiliza, prin recuperarea unor bunuri sau a unor sume de bani. Eşti foarte curios şi ai tendinţa chiar de a invada spaţiul celorlalţi, doar pentru a-ţi satisface curiozitatea.


Taur:

Este o zi bună pentru semnarea unor documente. Renunţă la impulsivitate, fii deschis şi foloseşte-ţi constructiv sinceritatea.


Gemeni:

E posibil să renunţi la nişte capricii şi plăceri personale, pentru a investi în lucruri cu adevărat utile. Revizuieşte-ţi modul de a comunica!


Rac:

Este o zi axată pe sentimente şi emoţii. Hrăneşte-te cât mai sănătos şi ai grijă de sănătate. Ar fi bine să dedici această zi activităţilor creative.


Leu:

Vineri, 15 noiembrie 2013, familia poate avea un rol major în recăpătarea şi menţinerea echilibrului. Cineva din anturaj este cu ochii pe tine şi are tendinţa de a te judeca.


Fecioară:

Nu-ţi asuma o serie de probleme care nu te privesc. Ai putea trăi sentimentul că locuinţa nu este suficient de spaţioasă ca să cuprindă întreaga familie.


Balanţă:

Astăzi, 15 noiembrie 2013, dacă reuşeşti să renunţi la frică rezultatele profesionale vor fi excelente şi se vor reflecta şi în buzunar. Poţi sări de la un subiect la altul fără a duce nici unul la bun sfârşit.


Scorpion:

Ziua este excelentă pentru a te concentra asupra unui vis de-al tău. Pot apărea unele cheltuieli neprevăzute legate de taxe, impozite...


Săgetător:

Vineri, 15 noiembrie 2013, prioritatea ta sunt banii. Eşti centrat pe propriile-ţi nevoi şi convingeri de la care cu greu te abaţi.


Capricorn:

Primeşti recunoaştere, eşti apreciat. Deleagă din atribuţiile tale către colegi sau subordonaţi, acolo unde este cazul.


Vărsător:

Astăzi, 15 noiembrie 2013, oportunităţile de care beneficiezi sunt în strânsă legătură cu cariera. Te remarci prin cuvintele iscusite şi creative.


Peşti:

Aspectele astrale de astăzi îţi întăresc gustul pentru putere sau pentru evoluţie pe scara socială. Fii gata să-ţi manifeşti iubirea şi faţă de oamenii dragi din viaţa ta.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS