Horoscop Urania zilnic: duminică, 6 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 6 octombrie 2013


Berbec:

Azi vei şti, la nivel instinctiv, de ce au nevoie cei din jur, chiar înainte ca aceştia să apuce să deschidă gura şi să spună ceva. Datorită acestui „talent“ de azi ai tendinţa de a fi cumva intruziv în vieţile celorlalţi, iar unele persoane ar putea să nu vadă cu ochi buni demersurile tale. Cel mai bine ar fi să aştepţi să ţi se ceară ajutorul înainte a-l acorda efectiv.


Taur:

Astăzi, 6 octombrie 2013, îţi va fi foarte uşor să îţi stabileşti clar priorităţile, să te ocupi întâi de acele sarcini ce nu suportă amânare şi să laşi pe mai târziu acele chestiuni mai puţin importante. Ai putea chiar să îţi delegi unele activităţi, chiar dacă preferi să deţii mereu controlul.


Gemeni:

Începând de acum, timp de câteva săptămâni, vei avea oportunitatea unică, fie de a revitaliza relaţia actuală şi de a o duce la un nivel superior, fie de a face loc în viaţa ta unei noi iubiri. Ideal ar fi să încerci să îţi stabileşti cu atenţie priorităţile şi să te achiţi de anumite sarcini şi responsabilităţi, astfel încât programul tău să fie cât mai liber, ca să poţi petrece suficient timp cu persoana iubită.


Rac:

Să cazi în „butoiul cu melancolie“ şi să rememorezi amintiri frumoase din trecut a devenit o obişnuinţă pentru tine în ultimul timp. Însă nu rezolvi nimic aşa! Deja ai trecut în revistă de câteva ori greşelile pe care le-ai făcut şi ţi-ai învăţat lecţiile. Ar trebui ca acum să îţi concentrezi atenţia asupra prezentului şi viitorului.


Leu:

Cu toate că îţi place să crezi că ştii cel mai bine de ce anume ai nevoie în viaţa ta şi ce te face fericit cu adevărat, nu trebuie să ignori faptul că fericirea de unul singur nu este o fericire autentică. Suntem fiinţe sociale şi avem nevoie de alţi oameni în vieţile noastre pentru a ne simţi cu adevărat fericiţi şi împliniţi.


Fecioară:

Trebuie să iei o decizie în ceea ce priveşte latura financiară a vieţii tale şi felul în care vrei să faci bani. Poate că trebuie să te decizi asupra unui loc de muncă sau asupra unei colaborări. Din păcate nu ai suficient de multe informaţii şi ar fi indicat să mai aştepţi câteva zile înainte să faci o alegere fermă.


Balanţă:

Astăzi, 6 octombrie 2013, trebuie să găseşti cea mai bună metodă de a-ţi pune ideile în practică. Nu este suficient numai să vrei să faci asta, ci trebuie să depui anumite eforturi în această direcţie. Este momentul să te rupi de trecut şi să păşeşti într-o nouă etapă a vieţii tale. Însă înainte de a face această mutare, trebuie să stabileşti exact ceea ce îţi doreşti!


Scorpion:

Cu toate că de obicei ştii să păstrezi un secret, mai ales când vine vorba de taine care nu te privesc în mod direct, azi eşti pe cale să comiţi o indiscreţie. Vei împărtăşi unei anumite persoane toate informaţiile pe care le deţii, în speranţa că acest demers va accentua gradul de intimitate dintre voi.


Săgetător:

Duminică, 6 octombrie 2013, te deranjează atitudinea anumitor persoane şi ai tendinţa de a deveni impulsiv în gesturi şi vorbe. Cel mai bine ar fi dacă ţi-ai aloca suficient timp pentru a discuta cu acele persoane şi a afla care este de fapt problema lor şi ce le motivează să se comporte astfel. Discuţiile te pot ajuta să afli mai multe răspunsuri decât ai putea afla dacă ai iniţia o ceartă.


Capricorn:

Eşti mai ambiţios ca niciodată şi deşi te mândreşti cu realizările obţinute până acum, eşti foarte motivat şi vrei să faci şi mai multe. Însă înainte de a iniţia un nou proiect, mai bine te-ai asigura că ai terminat orice altceva ce aveai de făcut. Nu îţi asuma şi mai multe responsabilităţi înainte de a analiza obiectiv situaţia în care te afli.


Vărsător:

Nevoia ta constantă de libertate şi independenţă ar putea genera azi discuţii aprinse cu partenerul de viaţă şi este posibil chiar să intervină o ruptură între voi. Ai tendinţa de a-ţi neglija viaţa personală şi de a te axa prea mult pe viaţa profesională şi nevoia ta de a cunoaşte şi a învăţa cât mai multe lucruri noi.


Peşti:

Ai acum ocazia să faci anumite schimbări în viaţa ta sentimentală. Este posibil să întâlneşti o persoană specială de care te vei îndrăgosti la prima vedere. Încearcă totuşi să nu grăbeşti lucrurile şi lasă să treacă măcar puţin timp înainte de a-ţi mărturisi sentimentele. Aşteaptă să cunoşti mai bine acea persoană înainte de a decide dacă este sau nu potrivită pentru tine.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS