Horoscop Urania zilnic: vineri, 4 octombrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 4 octombrie 2013


Berbec:

Vineri, 4 octombrie 2013, oricine va încerca să îţi pună beţe în roate sau să stea în calea ta spre succes, va avea parte de o mare surpriză, căci va avea de-a face cu o faţă a ta pe care nu mulţi au avut ocazia să o vadă, căci te vei erija într-un adevărat luptător. Te-ai săturat de persoane care stau şi te judecă sau încearcă să te schimbe.


Taur:

Astăzi, 4 octombrie 2013, vei avea o zi foarte încărcată, însă vei reuşi să găseşti energia şi motivaţia de a duce totul la bun sfârşit. Chiar dacă situaţia ta materială nu este tocmai bună zilele acestea, acest fapt nu te împiedică să munceşti şi să speri că lucrurile se vor aranja şi rezultatele eforturilor tale se vor vedea cât mai curând.


Gemeni:

Astăzi, 4 octombrie 2013, vei încerca să discuţi cu mai multe persoane şi să le împărtăşeşti care sunt viziunile tale şi valorile după care te ghidezi. Din păcate, vei avea parte de frustrarea de a constata că acele lucruri care sunt foarte importante pentru tine, cântăresc foarte puţin în ochii interlocutorilor tăi. Nu trebuie să laşi acest fapt să îţi influenţeze modul pozitiv de gândire.


Rac:

Îţi va fi dificil să faci anumite alegeri în ceea ce priveşte viaţa ta personală, căci există o gamă foarte largă de posibilităţi, care par a fi, cel puţin la prima vedere, foarte încântătoare şi atractive. Însă trebuie să te înarmezi cu răbdare şi să analizezi fiecare opţiune în parte, căci este momentul să iei anumite decizii clare. Nu mai poţi continua aşa!


Leu:

Va fi o zi foarte solicitantă şi este posibil chiar să trebuiască să depui şi ceva muncă fizică. Încearcă totuşi să nu îţi supraestimezi puterea şi abilităţile fizice, căci ai putea să te confrunţi cu probleme de sănătate. Este admirabil că vrei să îi ajuţi pe cei din jur, însă poate că este mai bine să te limitezi doar la sfaturi.


Fecioară:

Nu vrei să laşi nimic de la tine, mai ales dacă cineva încearcă să îţi pună la îndoială abilităţile de a rezolva anumite probleme sau îţi sugerează o altă alternativă. Nu trebuie să uiţi că scopul tău final este să rezolvi ceea ce ţi-ai propus şi că nu se pune problema cine are dreptate şi cine nu! Întotdeauna există mai multe modalităţi de a face unul şi acelaşi lucru!


Balanţă:

Pentru tine, relaţiile şi iubirea se împletesc într-o reţea foarte complexă de emoţii şi se pare că va ieşi la iveală partea ta întunecată. Din păcate, obligaţiile şi responsabilităţile zilnice te vor împiedica azi să îţi clarifici sentimentele şi să dezlegi anumite mistere. Încearcă să te detaşezi emoţional de tot ce este în jurul tău şi urmăreşte-ţi ţelurile personale.


Scorpion:

Trebuie să fii foarte atent la ceea ce spui şi la modul cum reacţionezi azi, căci ai tendinţa de a te lăsa ghidat de impulsul de moment, iar ulterior ai putea regreta ceea ce ai făcut sau ai zis. Trebuie să spui ceea ce simţi sau ceea ce te deranjează, însă diplomaţia te va ajuta să faci acest lucru fără a agrava o situaţie şi aşa tensionată.


Săgetător:

Vineri, 4 octombrie 2013, este posibil să pleci într-o călătorie în interes profesional, care se va solda cu un real succes şi îţi va aduce beneficii multiple pe termen lung. Trebuie însă să te înarmezi cu multă răbdare, căci sunt posibile anumite discuţii contradictorii cu un coleg de muncă sau chiar cu şeful.


Capricorn:

Ai multe de spus şi de împărtăşit cu ceilalţi şi nu trebuie să îi permiţi nimănui să te împiedice să faci acest lucru. Este momentul să îi faci pe cei din jur să te asculte! Însă fii foarte atent la felul în care vorbeşti şi mai ales la tonul pe care îl foloseşti. Un mesaj poate fi alterat de o atitudine necorespunzătoare!


Vărsător:

Situaţia ta pare că se îmbunătăţeşte pe zi ce trece şi se văd în sfârşit rezultatele eforturilor pe care le-ai depus în ultima perioadă. Cu toate acestea, mai ai încă multe aspecte de pus la punct şi multe detalii de finalizat. Săptămânile următoare vor aduce schimbări şi mai mari în viaţa ta, aşa că acum este momentul să te asiguri că nu laşi nimic neterminat.


Peşti:

Dragostea nu este un lucru simplu, iar ziua de azi îţi va confirma că uneori lucrurile pot fi şi mai complicate decât ţi-ai fi putut tu imagina. Este posibil să ai parte de plăceri vinovate şi de partea întunecată a unei iubiri ilicite. Nu trebuie să îţi laşi teama să te împiedice să ai parte de experienţe de neuitat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS