Horoscop Urania zilnic: luni, 30 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 30 septembrie 2013


Berbec:

În ultimul timp te-ai simţit ca şi când ai fi fost într-un carusel de emoţii, aşa că decizi că este momentul să închei această situaţie şi să iei o decizie clară: ori e laie, ori e bălaie. Nu încerca să dai vina pe ceilalţi pentru ceea ce simţi tu, căci nimeni nu poate să îţi impună să ai sau nu anumite sentimente.


Taur:

Astăzi, 30 septembrie 2013, dacă vei avea curajul să te lansezi în necunoscut şi să ieşi din zona de confort, vei avea parte de mai multe oportunităţi decât ţi-ai putea imagina. Chiar şi în ceea ce priveşte problemele emoţionale, este indicat să accepţi faptul că viitorul este imprevizibil şi plin de surprize. Nu este musai să ai un plan prestabilit!


Gemeni:

Astăzi, 30 septembrie 2013, atitudinea ta optimistă din ultimul timp te poate face să crezi că totul este posibil. Însă este foarte probabil să ai parte de un sentiment de frustrare, căci visele tale intră în conflict cu realitatea dură şi circumstanţele pe care nu le poţi schimba.


Rac:

Azi vei acţiona bazându-te pe intuiţie, iar acest lucru îţi va aduce succes, atât pe plan profesional, cât şi personal. Sunt favorizate călătoriile în interesul serviciului, căci veţi câştiga mai mulţi bani decât ai sperat.


Leu:

Luni, 30 septembrie 2013, va trebui să încerci să îţi controlezi sentimentele şi tendinţa de a acţiona compulsiv, mai ales atunci când vine vorba de lucruri pe care ţi le doreşti foarte mult. Ai putea să te scuteşti de tot felul de neplăceri dacă vei analiza mai profund situaţia şi ai încerca să nu spui momentan ceea ce simţi.


Fecioară:

Ziua de azi va fi plină de neprevăzut, însă nu ai motive reale să îţi faci griji. Cu toate că simţi că te afli la un moment de cotitură, schimbările care vor avea loc vor fi în favoarea ta, chiar dacă momentan nu percepi asta. Nu sta prea mult pe gânduri şi acţionează!


Balanţă:

Astăzi, 30 septembrie 2013, nu prea ştii dacă ceea ce ţi se întâmplă este real sau visezi! Eşti dispus să faci o schimbare majoră în viaţa ta şi nu te temi de viitor şi de necunoscut. Îţi este caracteristic să te arunci cu capul înainte şi abia apoi să analizezi ceea ce se întâmplă. Îţi place aventura şi senzaţia dată de adrenalină care îţi circulă prin sânge.


Scorpion:

Cei din jur vor aprecia şi îţi vor susţine demersurile iniţiate în sensul schimbării şi îmbunatăţirii vieţii tale. Însă tu ai ceva îndoieli, căci nu ştii exact de unde ar fi mai bine să începi să faci modificări, însă ştii cu exactitate unde vrei să ajungi. Orice iniţiativă a ta se va solda cu succes azi.


Săgetător:

Luni, 30 septembrie 2013, eşti foarte receptiv la ideile celorlalţi, dar din păcate, din acest motiv, s-ar putea ca unele persoane să încerce să profite de tine sau să te amăgească să faci anumite lucruri, care nu te caracterizează în mod normal. Trebuie să fii mai realist şi să ceri lămuriri suplimentare înainte de a trece efectiv la acţiune.


Capricorn:

Datorită atitudinii tale pozitive vei reuşi să îndepărtezi orice obstacol ce se interpune între tine şi scopul pe care ţi l-ai propus. Chiar dacă nu vei reuşi să realizezi tot ceea ce ţi-ai propus dintr-o dată, trebuie să mai ai puţină răbdare, căci lucrurile evoluează pozitiv.


Vărsător:

Astăzi, 30 septembrie 2013, ţi-ai planificat să îţi dedici această zi dragostei şi plăcerilor, însă nu prea se potriveşte socoteala din târg cu cea de acasă. Aş putea spune că realitatea te va muşca de unde doare mai tare şi te va trezi la realitate! Chiar dacă reuşeşti să te adaptezi la schimbarea bruscă a circumstanţelor, ai putea rata anumite aspecte importante...


Peşti:

Perfecţiunea este un deziderat al multora, însă nu este atât de uşor de atins. Vei fi mai stresat decât de obicei, căci vei încerca să fii cât mai aproape de perfecţiune, sau cel puţin de felul în care tu interpretezi acest concept. Încerci să faci tot ce îţi stă în putere pentru a nu greşi nimic, însă ceilalţi vor considera că exagerezi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS