Horoscop Urania zilnic: duminică, 29 septembrie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 29 septembrie 2013


Berbec:

Duminică, 29 septembrie 2013, simţi nevoia de a iubi şi a fi iubit, aşa că explorezi toate posibilităţile şi chiar ai anumite fantezii legate de prieteni sau colegi de muncă. Asta nu înseamnă că trebuie să şi împărtăşeşti aceste gânduri cu cei din jur. Visează cu ochii deschişi, dar nu uita să revii cu picioarele pe pământ şi să te achiţi de responsabilităţi.


Taur:

Astăzi, 29 septembrie 2013, te afli într-o stare de confuzie, dar şi de agitaţie, datorită schimbărilor petrecute recent la locul de muncă. Încearcă să îţi păstrezi calmul, pentru a nu agita şi mai mult spiritele şi pentru a nu înrăutăţi situaţia şi mai mult. Nu ai motive de îngrijorare, căci vei constata că acele modificări ce au intervenit, pe termen lung, sunt în favoarea ta.


Gemeni:

Astăzi, 29 septembrie 2013, simţi nevoia de a împărtăşi tuturor sentimentele tale, fie că le spui prin viu grai, le scrii într-un e-mail sau pe o reţea de socializare. Vrei ca toată lumea să ştie exact ceea ce simţi tu! Însă ar fi bine dacă ai reuşi să îţi controlezi acest impuls şi de a te abţine; cel puţin pentru o perioadă. Ai nevoie să îţi clarifici mai întâi ţie toate aspectele şi abia apoi face declaraţii publice.


Rac:

Dai dovadă de mai multă flexibilitate în gândire decât de obicei, aşa că alegi să vezi care este direcţia în care evoluează lucrurile, dar şi reacţiile celor din jur, înainte de a lua o hotărâre fermă legată de viaţa personală. Cu toate astea, cineva te presează să spui public ceea ce îţi doreşti. Dacă nu spui nimic, este posibil să pierzi... la fel şi dacă spui...


Leu:

Duminică, 29 septembrie 2013, este posibil să fii prins între ciocan şi nicovală într-o discuţie contradictorie, care nici măcar nu te priveşte în mod direct. Însă fiecare dintre cele două tabere implicate încearcă să te atragă de partea sa. Fii foarte atent la ceea ce spui, căci este posibil ca opiniile tale să fie total diferite de ale celorlalţi şi poţi da naştere la şi mai multe tensiuni.


Fecioară:

Te confrunţi cu o mare dilemă, legată de viaţa sentimentală şi care este legată de un conflict de valori ce există între tine şi partener. Trebuie să te gândeşti foarte bine la ceea ce eşti dispus să renunţi pentru ca relaţia să meargă bine în continuare, care sunt aşteptările tale şi ce lipseşte pentru a fi cu adevărat fericit.


Balanţă:

Astăzi, 29 septembrie 2013, ai o stare de accentuată nervozitate şi tendinţa de a-i critica pe toţi cei din jur, de cele mai multe ori pe bună dreptate... Trebuie totuşi să încerci să îţi moderezi comportamentul, căci rişti să îndepărtezi pe toată lumea de tine. Trebuie să te analizezi cu atenţie şi să afli care este adevăratul motiv pentru care te porţi aşa.


Scorpion:

Ai nevoie ca meritele tale să fie recunoscute de către colegi şi superiori, căci acest lucru este un puternic factor motivaţional pentru tine. Constaţi cu amărăciune, că în acest moment, cariera nu te ajută să îţi îndeplineşti visele şi te gândeşti chiar şi la o reconversie profesională. Ai vrea să nu mai munceşti pentru bunăstarea altora, ci doar pentru tine.


Săgetător:

Duminică, 29 septembrie 2013, se pare că lait-motivul vieţii tale este acelaşi: nu ştii dacă trebuie să te concentrezi numai asupra lucrurilor majore sau trebuie să acorzi mai multă atenţie detaliilor. În acelaşi timp simţi nevoia să laşi totul baltă şi să te recreezi. Încearcă să te axezi pe fiecare sarcină în parte şi să o analizezi din toate punctele de vedere.


Capricorn:

Eşti conştient de faptul că urmează să aibă loc o serie de schimbări în viaţa ta şi că nu vei putea să te împotriveşti. Cu toate că eşti o persoană constantă şi sigură pe sine atunci când vine vorba de sentimente, vei constata, cu uimire, că sub influenţa anumitor circumstanţe, emoţiile tale tind să se transforme şi să se schimbe.


Vărsător:

Astăzi, 29 septembrie 2013, începi să realizezi că eşti prins ca într-o capcană în anumite situaţii asupra cărora nu ai niciun control. Trebuie însă să fii conştient că nimic nu este permanent şi că situaţiile se schimbă şi evoluează. Nu încerca să te opui! Este cazul să îţi stabileşti anumite limite şi să rezişti la presiunile venite de la cei din jur.


Peşti:

Se pare că eşti mai visător decât de obicei şi ai tendinţa de a amesteca propriile fantezii cu realitatea. Dacă lumea reală nu îţi satisface dorinţele şi nu se potriveşte cu visele tale, alege-ţi cu mare grijă strategiile ulterioare. Fii mai atent la ce se întâmplă în jurul tău şi nu te amesteca în bătăliile altora.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS