Horoscop Urania zilnic: duminică, 4 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 4 august 2013


Berbec:

Duminică, 4 august 2013, vei avea şansa să îţi cunoşti persoana care ar putea fi determinată să-şi împartă viaţa cu tine şi să te facă fericit. Există, însă şi o parte neplăcută, căci acest lucru va aduce nefericire celor pe care îi va părăsi, dar nu e problema ta.


Taur:

Astăzi, 4 august 2013, s-ar putea spune că ai descoperit care este cel mai bun tip de baterii, căci debordezi de energie şi vei fi mult mai activ decât toţi ceilalţi la un loc. Profită la maxim de această zi pentru a participa la întâlniri sau pentru a rezolva o parte din probleme, căci orice demers se va bucura de succes, iar tu te vei simţi foarte mulţumit de realizările tale.


Gemeni:

Astăzi, 4 august 2013, este o zi de-a dreptul încărcată, căci va trebui să dai numeroase telefoane, să participi la întâlniri sau să faci anumite comisioane. Nu se pune problema să nu faci faţă solicitărilor şi responsabilităţilor, însă stările tale de dispoziţie au tendinţa de a fluctua destul demult, iar acest lucru te face să te simţi confuz.


Rac:

Cu toate că eşti convins că ştii exact cum stau lucrurile într-o relaţie cu cineva apropiat, vei avea parte de surprize, căci constaţi că lucrurile nu sunt întocmai ceea ce par a fi şi încă nu ai aflat anumite informaţii foarte importante. În plus de asta emoţiile şi nevoile tale fluctuează destul de mult şi des, aşa că nu ar strica să meditezi un pic asupra a ceea ce îţi doreşti cu adevărat.


Leu:

Duminică, 4 august 2013, ai de luat decizii foarte importante în ceea ce priveşte viaţa ta profesională. Ar trebui să nu te grăbeşti şi să faci ceva radical, căci de aceste decizii depinde întregul tău viitor: poţi să dai lovitura sau poţi să te ruinezi.


Fecioară:

Spontaneitatea te va ajuta să îţi sporeşti reputaţia şi credibilitatea. Trebuie să rămâi însă aceeaşi persoană diplomată care eşti de obicei, pentru a nu răni sentimentele nimănui.


Balanţă:

Astăzi, 4 august 2013, te laşi purtat de aripile optimismului şi fanteziei şi te vei simţi mai liber ca niciodată. Trebuie însă să dai dovadă de precauţie, căci te-ai putea înălţa mult prea sus şi astfel vei pierde contactul cu realitatea şi perspectiva ta va fi alterată. Din fericire vei reuşi să îţi atingi nişte obiective mai vechi.


Scorpion:

Eşti una dintre acele puţine şi fericite persoane care îşi iubesc meseria sau locul de muncă şi care face totul din plăcere. Însă lungile ore petrecute muncind îţi pot afecta negativ viaţa personală, căci ai tendinţa de a-i neglija pe cei dragi în favoarea pasiunilor tale. Iar acest lucru îţi poate aduce azi o ceartă destul de serioasă cu persoana iubită.


Săgetător:

Duminică, 4 august 2013, astrele îţi vor acorda azi un plus de farmec personal, aşa că ai tendinţa de a flirta şi de a interacţiona cu ceilalţi mai mult decât de obicei. Încearcă să nu exagerezi totuşi, căci te-ai putea pune singur în situaţii delicate.


Capricorn:

O serie de mici şi enervante evenimente te vor "irita" azi, cam în modul în care un ţânţar te bâzâie şi te ciupeşte noaptea, nelăsându-te să te odihneşti liniştit. Nu încerca să rezolvi totul de unul singur. Trebuie să acorzi suficient de multă atenţie detaliilor şi să acţionezi numai în funcţie de circumstanţe.


Vărsător:

Astăzi, 4 august 2013, ai o stare de bună dispoziţie pe care nici măcar tu nu reuşeşti să o justifici. Asta nu înseamnă că nu vei avea parte şi de ceva scântei. Însă, din fericire, neînţelegerile ivite te vor obliga să discuţi direct cu cei implicaţi şi împreună veţi reuşi să găsiţi o soluţie neaşteptat de ingenioasă.


Peşti:

Nu prea eşti în apele tale şi este posibil să te cerţi cu cineva din anturaj, datorită faptului că respectiva persoană este extrem de critică atunci când vine vorba de tine şi deciziile pe care le iei. Încearcă să îi tratezi pe cei din jur în modul în care ţi-ar plăcea să fii tratat şi vei vedea că situaţia se va îmbunătăţi rapid şi radical.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS