Horoscop Urania zilnic: marţi, 9 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 9 iulie 2013


Berbec:

Marţi, 9 iulie 2013, nu te grăbi să tragi concluzii şi nici nu te lăsa împins de la spate de cineva exagerat de nerăbdător sau agresiv. Fă-ţi programul de aşa manieră încât să ai grijă în primul rând de nevoile tale. Când nu ştii cum să sari peste un hop, foloseşte-ţi imaginaţia: poate ar fi mai bine să-l ocoleşti.


Taur:

Dacă ai vreun proiect început, fă tot posibilul să îl finalizezi, mai ales dacă astăzi este termenul limită. Vei fi tentat să abandonezi, atunci când lucrurile se vor împotmoli însă este bine să nu cedezi ispitei.


Gemeni:

Te vei simţi în largul tău pretutindeni şi vei avea tot dreptul să crezi în steaua ta norocoasă. Viaţa sentimentală va fi liniştită şi relaxantă. Nu vei avea noroc la bani, dar rezistă în faţa dorinţei tale de a te implica în tranzacţii financiare periculoase.


Rac:

Nu trebuie să fii un supererou, care le face pe toate de unul singur. Cere ajutor, dacă ai nevoie. Ascultă şi sugestiile cele mai ciudate. Partenerul tău de viaţă, un coleg sau poate chiar şeful tău vor fi impresionaţi de atitudinea şi profesionalismul tău.


Leu:

Astăzi, 9 iulie 2013, încearcă să îi faci fericiţi pe cei de acasă şi vei avea o zi minunată. Nu încerca să tragi foloase dintr-o situaţie care trebuie lăsată să îşi urmeze propriul curs. Dragostea este bine aspectată de stele.


Fecioară:

Nu are rost să te enervezi. Când cineva îţi dă de furcă, mergi mai departe. Evită schimbările de ultim moment şi nu lăsa problemele de acasă să influenţeze ce ai de făcut la serviciu.


Balanţă:

E posibil ca azi să-ţi doreşti să te autonomizezi, să te rupi de sub tutela părintească, să te încerce dezrădăcinarea. Cum s-ar putea să uiţi de unde ai pornit, e posibil să nu mai ştii unde vrei să ajungi. O stare de excesivă emotivitate şi frământare, agitaţie interioară poate afecta şansele de reuşită ale unei afaceri, ale încasării unui câştig de bani.


Scorpion:

Bazează-te pe acei oameni care ţi-au fost mereu alături. Prietenii mai noi sau cunoştinţele întâmplătoare nu îţi vor da sfaturile corecte. Dragostea este favorizată şi seara ar putea fi una extrem de încinsă, dacă îţi faci planurile aşa cum trebuie.


Săgetător:

Nu te lăsa atras de lucruri şi evenimente inutile. N-ar fi rău să-ţi îndeplineşti şi tu câteva dorinţe ascunse. Vei avea inspiraţie şi... de ce nu, vei găsi şi un partener potrivit. Nu neapărat pe termen lung. Totuşi, nu pierde timpul pe internet. Fă un efort şi stabileşte-ţi un program de cel puţin două ori pe săptămână la sala de gimnastică.


Capricorn:

Nu aştepta ca ziua să te prindă cu treburile neterminate. Pare simplu să laşi treaba pe mâine, dar în realitate te vei alege doar cu stres suplimentar. Norocul este de partea ta, însă trebuie să îl ajuţi să îţi intre în casă. Şi, pentru asta, trebuie să îţi poţi petrece timpul alături de cei dragi.


Vărsător:

Încă de dimineaţă ai de luat o decizie care îţi va afecta programul întregii zile. Dar nu te speria, cel mai probabil va trebui să te pregăteşti pentru o petrecere. Dacă, totuşi, ai de luat o altfel de decizie, una mai importantă, poţi să te bazezi pe intuiţie.


Peşti:

Primeşti ceva total neaşteptat, poate e vorba de bani, poate e vorba de un serviciu. Ai grijă de lucrurile pe care le-ai obţinut în ultima vreme şi fii cu ochii pe oportunităţile care apar astăzi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS