Horoscop Urania zilnic: duminică, 7 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 7 iulie 2013


Berbec:

Duminică, 7 iulie 2013, dacă vrei să-ţi meargă bine, fii disciplinat şi organizat. Cea mai mare surpriză pe care le-o poţi face celorlalţi nu este să acţionezi impulsiv, ci să aştepţi până eşti pregătit să îţi joci cartea. O zi bună pentru a face reglajul fin al relaţiilor de prietenie.


Taur:

Profită de sprijinul stelelor în aşa fel încât să-ţi conduci afacerile pe un drum de succes. Îţi vei dedica mai mult timp decât ca de obicei pentru a trăi bine şi de a profita de plăcerile vieţii.


Gemeni:

Este spre binele tău să-ţi descarci inima, în aşa fel încât să-ţi recuperezi atitudinea pozitivă şi energia. În loc să te încăpăţânezi să păstrezi tăcerea, ai încredere în persoanele a căror discreţie nu este pusă la îndoială. Nu te lăsa păcălit de negustorii de iluzii care îţi promit tot felul de locuri de muncă false, panacee pentru toate bolile sau produse miraculoase pentru scăderea în greutate.


Rac:

Poţi să îţi faci ordine în viaţă şi să te simţi mai împlinit dacă te apuci să înveţi ceva care să te ajute să obţii o slujbă mai bună sau o funcţie mai bine plătită. Când e vorba de cheltuieli, uită-te în jurul tău, pentru că s-ar putea să existe cineva care are aceleaşi nevoi şi poate va dori să vă asociaţi.


Leu:

Fii mai atent când vine vorba de bani, ai putea găsi o metodă de a câştiga mai mult şi de a scăpa de nişte datorii. E nevoie de noroc, desigur, dar şansa este de partea ta. Trebuie doar să fii pe fază.


Fecioară:

Simţi că ai intrat într-o nouă etapă a vieţii tale şi de aceea vrei să îţi iei soarta în propriile mâini şi să o schimbi în favoarea ta. După ce ţi-ai stabilit noile obiective, iniţiază demersurile pentru realizarea lor, însă acţionează după metoda „paşilor mici“.


Balanţă:

Poate te gândeşti să accepţi o colaborare part-time sau chiar să îţi iei un nou serviciu sau să îţi schimbi actualul loc de muncă. Indiferent ce vei decide, demersurile tale se vor solda cu un succes.


Scorpion:

Astăzi, 7 iulie 2013, nu cheltui pe ce nu ai nevoie. Încă nu a venit momentul în care să te răsfeţi sau să îţi permiţi diverse luxuri. Încearcă să pui pe roate un plan care combină talentul şi experienţa altcuiva: va avea succes.


Săgetător:

Profită de această zi şi odihneşte-te cât mai mult. Nu trebuie să te îngrijorezi foarte tare în ceea ce priveşte o întrunire pe care o vei avea în zilele următoare, vei reuşi să-ţi impresionezi auditorii. Dacă, însă, ai vreo întâlnire importantă acum, fă tot posibilul să ajungi la timp, căci te aşteaptă surprize plăcute.


Capricorn:

O zi în care confuzia este prezentă nedorit de mult. Te gândeşti la viitor, dar dacă nu sapi adânc în tine şi nu încerci să analizezi în profunzime situaţiile cu care te confrunţi, nu vei reuşi să iei decizia corectă. Ai grijă să fii bine informat.


Vărsător:

Eşti afectat sufleteşte de schimbările din viaţa altcuiva. Oricum, nu trebuie să laşi să ţi se citească asta pe faţă. Ai nevoie de curaj şi de optimism pentru a putea transforma o situaţie negativă într-una pozitivă. Experienţa te va învăţa ce să faci şi cum să te porţi, ascult-o.


Peşti:

Duminică, 7 iulie 2013, ar fi bine să petreci timpul liber alături de oameni cu care ai cât mai multe lucruri în comun. Pot apărea multe oportunităţi pentru tine dacă ştii cui să ceri sfatul. Dragostea este pe val şi ziua ar putea fi ideală pentru a sărbători un succes alături de persoana iubită.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS