Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 6 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 6 iulie 2013


Berbec:

Sâmbătă, 6 iulie 2013, trebuie să fii optimist şi, în acelaşi timp, obiectiv şi asta nu e uşor, dar dacă vei reuşi, vei avea o zi minunată. Ideile vechi pot produce începuturi noi - gândeşte-te la asta atunci când te întâlneşti cu oameni care au contat, cândva, pentru tine.


Taur:

Poţi fi admis într-un cerc foarte închis. Multe dintre obstacolele întâlnite în drumul tău vor fi risipite, iar acum îţi poţi realiza diversele proiecte rămase în aşteptare.


Gemeni:

Ai grijă, s-ar putea să-ţi lipsească simţul critic şi să fii înşelat de un asociat fără scrupule sau să fii ademenit în afaceri dubioase. Influenţele astrale de astăzi îţi vor dărui momente foarte plăcute, romantice şi călduroase. Călătoriile şi contactele în general vor fi favorizate. Cere sfatul celor din jurul tău dacă eşti în lipsă de idei bune.


Rac:

Va fi o zi foarte interesantă, căci astrele te provoacă să îţi ieşi din carapacea proverbială. Vei reacţiona complet diferit decât o faci de obicei şi nu îţi va păsa de ce zice gura lumii. Trebuie însă să te gândeşti şi la urmările faptelor tale.


Leu:

Trăieşte-ţi clipa, adu un pic mai multă distracţie în viaţa ta. O schimbare de planuri survenită în ultimul moment se va dovedi foarte benefică. Dragostea este deosebit de bine văzută pe harta astrală, poţi cunoaşte bărbatul/femeia viselor tale sau poţi avea parte de o zi magică alături de persoana iubită.


Fecioară:

Zi a bunei înţelegeri în cadrul cuplului. E momentul să faceţi proiecte legate de gospodărie, dacă sunteţi căsătoriţi, sau de concediul din această vară, dacă nu sunteţi şi simţi că relaţia va dura. Familia întreagă îţi apreciază ideile.


Balanţă:

Cu toate că te afli efectiv în mijlocul unei furtuni de schimbări şi răsturnări de situaţii, vei da dovadă de un calm neaşteptat. Haosul iscat te va motiva şi mai mult să rămâi fidel planurilor tale iniţiale.


Scorpion:

Astăzi, 6 iulie 2013, fă-ţi treaba bine, altfel te vei alege cu multe critici. Aşteaptă-te la schimbări legate de locul de muncă. Este posibil ca o cunoştinţă să vrea de la tine ceva care nu îţi va mai permite să dai randament. Refuză!


Săgetător:

Fă-ţi timp şi ajută pe cineva mai tânăr decât tine să termine un proiect. Dacă te interesează o persoană nouă, spune-i şi vei fi răsplătit pentru onestitatea ta. Poţi profita de aceste zile pentru a găsi răspunsuri. Fii cinstit în afacerea pe care ai putea să o închei astăzi.


Capricorn:

Spune ce simţi. Vei fi încântat să vezi rezultatul. Nu e vorba doar de uşurarea pe care o simţi tu, dar vei şi primi sprijinul neaşteptat şi neobişnuit al persoanei celei mai în măsură să te ajute.


Vărsător:

Colegii tăi vor întâmpina dificultăţi în a lucra alături de tine azi. Vei alege un mod total neconvenţional de a lucra, iar ei nu vor reuşi să te urmeze în demersurile tale. Poate că ar fi mai bine să le explici întâi cam cum ai vrea să se desfăşoare lucrurile.


Peşti:

Sâmbătă, 6 iulie 2013, lucrurile pe care le înveţi îţi vor fi de folos în viitor. Nu te feri de controverse, e cazul să ai o abordare directă a problemelor. Emoţiile sunt greu de controlat astăzi, dar dacă vei căuta adevărul vei şti cum să procedezi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS