Horoscop Urania zilnic: vineri, 5 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 5 iulie 2013




Berbec:

Vineri, 5 iulie 2013, e cineva în jurul tău care simte nevoia de melodramă, căruia îi place să-şi plângă de milă. Nu pica în capcana acelei persoane, pentru că vei afla că există şi o parte nevăzută a poveştii sale, iar susţinerea pe care i-o acorzi se va întoarce împotriva ta. Când iei o decizie, bazează-te pe fapte, nu pe vorbe.




Taur:

Reputaţia ta poate fi în pericol, de aceea nu-ţi ieşi din fire la o întâlnire din această seară. Unul dintre superiorii tăi te urmăreşte cu atenţie. Un mister în legătură cu un prieten se va rezolva. Nu da nicio sugestie binevoitoare unei persoane sensibile. Încăpăţânarea nu-ţi prieşte, ba chiar te poate îndruma pe căi nebătute.




Gemeni:

Eşti destul de circumspect atunci când vine vorba să îţi împărtăşeşti îngrijorările faţă de prieteni, mai ales că în ochii lor tu eşti acea persoană care trece foarte uşor peste orice obstacol şi se adaptează din mers. Nu uita că nu trebuie să îţi trăieşti viaţa în funcţiile de aşteptările altora!




Rac:

Astăzi, 5 iulie 2013, comunicaţiile şi călătoriile nu sunt prea bine aspectate. Recomandarea mea este să stai acasă şi să petreci timpul cu cei dragi. Ai însă grijă să nu cheltuieşti prea mult, fie de dragul lor, fie de plictiseală.




Leu:

Pune în aplicare idei ieşite din comun, fă ceva prin care să îţi valorifici imaginaţia. Comunică şi spune-le celor din jur cum vezi tu lucrurile, vei reuşi să schimbi în bine relaţia cu un prieten, o rudă sau poate cu un vecin.




Fecioară:

Vei avea o zi foarte încărcată, căci va trebui să rezolvi foarte multe probleme, atât de ordin personal, cât şi de ordin profesional. De asemenea, vei avea parte de răsturnări bruşte de situaţie, care te vor ţine într-o stare de încordare, dar şi de uimire, căci cei din jur vor reacţiona în mod total neaşteptat.




Balanţă:

Vei simţi nevoia să ajuţi pe cineva, căci şti că o poţi face şi nici nu consideri a fi un efort prea mare din partea ta. Chiar dacă cei din jur vor încerca să se opună acestui proiect al tău, cel mai bine ar fi ca tu să îţi asculţi inima şi instinctele.




Scorpion:

Poartă-te cu mănuşi, oricare ar fi problema cu care te confrunţi. Trebuie să ai grijă şi să fii diplomat. Altfel, sunt şanse mari să te cerţi cu o persoană cu care ai de împărţit bani.




Săgetător:

Relaţii armonioase cu persoanele mai tinere. Prietenii îţi vor da un ajutor de nepreţuit, atunci când trebuie. Raţiunea ar putea să-ţi joace feste acum, aşa că nu te angaja în proiecte utopice şi nu te lăsa păcălit de ofertele de muncă atrăgătoare sau de cursurile de formare profesională. Este posibil să apară unele probleme de sănătate.




Capricorn:

Prea repede îţi vine să judeci lumea. Dar cine judecă aspru, acela va fi judecat şi mai aspru. Nu ar fi mai bine să te relaxezi un pic, să bei un pahar de vin şi să te gândeşti de două ori înainte de a face o mare prostie? Fii pozitiv, mai ales în ceea ce priveşte zona relaţiilor!




Vărsător:

Nu trebuie să îţi fie ruşine să accepţi ajutorul din partea celor dragi. Un parteneriat îţi va aduce rezultate foarte bune. Nu încerca să ai o atitudine agresivă, pentru că vei fi judecat greşit.




Peşti:

Vineri, 5 iulie 2013, îmbină utilul cu plăcutul şi vei putea profita de această zi făcându-ţi prieteni noi şi de perspectivă. Nu trebuie să te dai peste cap şi să exagerezi pentru a impresiona o persoană importantă, trebuie doar să te ţii de cuvânt şi să faci ce ai promis că faci.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS