Horoscop Urania zilnic: joi, 4 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 4 iulie 2013
Berbec:

Joi, 4 iulie 2013, ai mână bună la investiţii şi cumpărături. Caută reduceri în magazine sau, dacă îţi permiţi, cumpăra ceva ce va valora mai mult peste timp. Cu dragostea stai bine, profită de această zi!
Taur:

Dacă nu poţi ţine pasul cu treburile casei, angajează pe cineva care să te ajute. Prognoza ta emoţională este furtunoasă astăzi, dar nu te îngrijora. Până seara, îţi va trece. Tranzacţiile financiare sunt riscante astăzi, de aceea fii extrem de precaut.
Gemeni:

Aflat într-o formă fizică promiţătoare, s-ar părea că eşti în stare astăzi să răstorni munţii. Tot ceea ce faci se bazează pe temperament, încredere în tine şi pe o stare de spirit pozitivă, care-i contagiază şi pe alţii ori te face imbatabil, sporindu-ţi carisma.
Rac:

Astăzi, 4 iulie 2013, ai o intuiţie deosebită şi reuşeşti să fii mereu pe fază. Ideile tale au precizie şi poţi fi un trendsetter pentru cei din jur. Singurul lucru de care ai nevoie pentru a deschide uşi noi este să vrei.
Leu:

Joi, 4 iulie 2013, ceea ce semeni, vei culege. Fă pentru ceilalţi ceea ce vrei ca ei să facă pentru tine. Nu te lăsa impresionat sau întristat de cineva care te critică sau încearcă să te facă să te simţi prost. Ridică-te deasupra controverselor.
Fecioară:

Dacă te mănâncă palma să-ţi încerci norocul în cadrul unui joc legal organizat, vezi să nu fie palma dreaptă, cea cu care doar dai bani. În dragoste, în schimb, ai noroc, mai ales dacă eşti necăsătorit.
Balanţă:

Astăzi, 4 iulie 2013, vei reuşi să te adaptezi foarte repede la schimbările care au loc în viaţa ta şi vei lua, foarte rapid, cele mai bune decizii. Vei reuşi astfel să rezolvi, destul de uşor, atât probleme de familie cât şi anumite aspecte încâlcite, ivite la locul de muncă.
Scorpion:

Ai tendinţa de a-i ajuta pe ceilalţi, însă ar trebui să fii precaut, pentru că oricât de bună ţi-ar fi inima, nu trebuie să fii luat de fraier. Pe plan amoros ai parte de veşti bune, este genul de zi în care viaţa ţi se poate schimba pentru totdeauna.
Săgetător:

Joi, 4 iulie 2013, ridică-te şi înfruntă problemele. Este periculos pentru tine să stai continuu în defensivă, atât din punct de vedere moral cât şi fizic. Păstrează-ţi speranţa în ciuda tuturor necazurilor, evenimentele fericite sunt deja în perspectivă. Vei avea noroc la bani. Fereşte-te de anumiţi prieteni care te-ar putea împinge spre situaţii incomode.
Capricorn:

Pune la îndoială orice informaţie care nu este sută la sută credibilă. Procedează la fel cu propriile tale idei. Cineva din trecut îţi poate fi de folos în luarea unei decizii.
Vărsător:

Nu ceda celor care încearcă să te convingă cu forţa de dreptatea lor. Simţi şi tu că e nevoie de o schimbare, însă înainte de a schimba ceva de dragul schimbării, fă-ţi o listă de priorităţi: pe primul loc sunt nevoile tale personale. Abia după aceea vine familia sau serviciul.
Peşti:

Îmbină utilul cu plăcutul şi vei putea profita de această zi făcându-ţi prieteni noi şi de perspectivă. Nu trebuie să te dai peste cap şi să exagerezi pentru a impresiona o persoană importantă, trebuie doar să te ţii de cuvânt şi să faci ce ai promis că faci.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS