Horoscop Urania zilnic: miercuri, 3 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 3 iulie 2013




Berbec:

Miercuri, 3 iulie 2013, eforturile depuse pentru a întări colaborările vor fi răsplătite pe măsură. Lucrul în echipă este favorizat de astre, rezultatele vor depăşi aşteptările. Comunică şi încearcă să pui bazele unor relaţii mai sănătoase, bazate pe sinceritate şi egalitate.




Taur:

Întrebările încă persistă în legătură cu o relaţie din trecut. Solicită răspunsurile de care ai nevoie, poate că este singura modalitate de a merge mai departe. O conversaţie cu un prieten sau o prietenă te va inspira să adopţi un stil de viaţă mult mai sănătos. Câteodată, lucrurile sunt mai simple decât par.




Gemeni:

Astăzi, 3 iulie 2013, transmiţi mai departe tot felul de mesaje. Din pricina copiilor este posibil să ai discuţii aprinse cu partenerul de viaţă.




Rac:

Profită de ziua de astăzi pentru a socializa, pentru a te întâlni cu prietenii sau cu persoane cu care îţi doreşti să colaborezi. Dacă vrei să schimbi ceva în viaţa ta, întreabă-te de două ori dacă o faci din motive corecte şi raţionale sau dacă e o toană pe care o vei regreta.




Leu:

Miercuri, 3 iulie 2013, linişteşte-te înainte de a face vreo greşeală. Tulburările cosmice favorizează erorile, neînţelegerile, supărările din nimic. Va trebui să le contrezi printr-o atitudine cât mai calmă. Ocupă-ţi timpul cât mai eficient, aşa încât să nu-ţi mai rămână timp de scandal.




Fecioară:

Zi destul de calmă în cuplu, cu premise de a primi o vizită care să vă facă plăcere ţie şi partenerului. La fel de multă plăcere îţi produc şi excesele alimentare.




Balanţă:

Astăzi, 3 iulie 2013, oamenii ţi se vor părea mai frumoşi şi buni. Consumă mai multă hrană naturală şi ai grijă de sănătatea ta!




Scorpion:

Ai o sensibilitate mult peste medie şi este posibil să dai de necazuri dacă nu eşti sincer. Nu intra în contre decât dacă eşti sigur că ai de câştigat. Fii realist şi încearcă să ai adevărul de partea ta, altfel îţi vei face singur rău.




Săgetător:

Puţină nervozitate în această zi, dar inspiraţia ta se va dovedi complet eficientă. Evită persoanele prea vorbăreţe. Mulţumită influentelor astrale din cursul acestor zile, nu vei fi dezamăgit în viaţa sentimentală. Nu-ţi uita prietenii şi oferă-le ajutorul de care au nevoie.




Capricorn:

Miercuri, 3 iulie 2013, rămâi la metodele deja patentate şi la prietenii pe care ştii că te poţi baza. Nu încerca să inventezi apa caldă astăzi. Prieteniile create astăzi nu au prea multe şanse să reziste.




Vărsător:

Profită de această zi şi călătoreşte - mai ales dacă la destinaţie este cineva drag ţie, alături de care te simţi bine şi îţi place să petreci vremea. Acel cineva poate să nu fie o persoană, poate să fie o activitate, un hobby, ceva care să îţi stârnească pasiunea. Arată-ţi ataşamentul.




Peşti:

Problemele cu care te confrunţi acum te vor ajuta în viitor. Trebuie să fii mai atent în privinţa cheltuielilor, aşa că mare grijă dacă te duci la shopping. Petrece-ţi timpul în compania oamenilor care au o părere bună despre tine şi ştiu să te încurajeze.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS