Horoscop Urania zilnic: luni, 29 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 29 iulie 2013


Berbec:

Luni, 29 iulie 2013, poate fi o zi mai tulbure în mediul profesional. Nu câştigi probabil pe cât ai vrea, poţi fi iritabil şi coleric, nestăpânit şi precipitat, poţi munci motivat, măcinat de nesaţ şi cu ardoare, animat de obţinerea unei recompense financiare.


Taur:

Să greşeşti este omenesc. Să repeţi greşelile, este prostie curată. Tu eşti pe cale să repeţi o greşeală. Ai încredere în propriile instincte şi evită presiunea pe care cei din jur vor s-o pună pe umerii tăi. Nu te teme să îţi asumi responsabilităţi suplimentare, câtă vreme sunt în interesul tău, nu al altcuiva.


Gemeni:

Astăzi, 29 iulie 2013, s-ar putea să fii uimit/ă de către un prieten loial. Lucrurile frumoase se pot întâmpla oricând, aşa că nu te pregăti în mod special, totul se va întâmpla... pur şi simplu. Dacă cineva încearcă să te facă să te simţi inconfortabil, înseamnă că legătura voastră nu e chiar potrivită. Nu ignora acest lucru şi renunţă cât mai repede la relaţia cu acesta.


Rac:

Cel puţin din punct de vedere financiar, azi nu poţi trăi cu mize mici, nu poţi trăi din mărunţiş. Sedus de ideea unui câştig fabulos, te avânţi probabil în acţiuni riscante, care însă nu te pierd, ci iţi pot furniza un câştig spontan. În perimetrul casei ai nevoie probabil să-ţi păstrezi o doză minimă de autonomie, motiv pentru care ţii să clarifici nişte reguli de convieţuire în familie.


Leu:

Luni, 29 iulie 2013, renunţi probabil la orice tip de rigoare formală, de solemnitate şi gravitate. Probabil că nu te mai arăţi preocupat excesiv de securitatea personală, că nu mai ţii să obţii nişte maxime certitudini în condiţii de minime riscuri.


Fecioară:

Fii puţin egoist/ă şi ţine-ţi ideile şi gândurile pentru tine şi pune-le în aplicare în secret, dacă vrei să ai succes şi să ajungi fie la persoana dorită, fie la profit. Te poţi întâlni astăzi cu opoziţia cuiva din motive sentimentale sau emoţionale. Aceste simţiri pot interfera, în cazul în care mai află cineva despre ele şi te pot trage înapoi sau îţi pot cauza pierderi în cazul vreunei afaceri.


Balanţă:

Astăzi, 29 iulie 2013, în chestiunile legate de familie ai putea fi azi destul de impudic, îndrăzneţ până la a comite indiscreţii obraznice ori a face confidenţe brutale, de-a dreptul rudimentare asupra unor lucruri menite să fie păstrate.


Scorpion:

E de aşteptat să găseşti azi, oricum ar fi, o soluţie elegantă la o problemă de ordin financiar, să faci să se termine frumos o dispută sau o neînţelegere cu o miză de bani.


Săgetător:

Luni, 29 iulie 2013, în privinţa banilor sau a unor afaceri în care te-ai băgat, nu e bine să ţii secrete. Trebuie să le spui celor dragi sau persoanelor importante, pentru că altfel nu vei avea spaţiul de a te mişca în voie. Răzgândirile şi răsturnările de situaţie sunt la ordinea zilei.


Capricorn:

Influenţele astrale de astăzi sunt favorabile colaborării, asocierii şi muncii în echipă. Mai mult decât atât, orice probleme pe care o vei avea se poate rezolva într-un mod cât se poate de bun şi fericit. În viaţa de cuplu, toate deciziile trebuie luate în doi, nu uita să-ţi consulţi partenerul.


Vărsător:

Astăzi, 29 iulie 2013, poţi fi copleşit de melancolii, te poţi afla într-o dispoziţie nostalgică şi sentimentală, despărţindu-te cu greu de lucrurile, persoanele sau situaţiile cu care te-ai obişnuit.


Peşti:

Întâmpină cu braţele deschise orice ţi se întâmplă. Nu te teme de necunoscut. Bucură-te de viaţă, de ceea ce primeşti şi de ceea ce oferi. Fii un bun coechipier. Dragostea este favorizată, încearcă să-ţi scoţi iubitul la o cină romantică, în doi sau chiar în patru, cu un alt cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS