Horoscop Urania zilnic: miercuri, 24 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 24 iulie 2013


Berbec:

Miercuri, 24 iulie 2013, există riscul de instabilitate sentimentală. Nimic nu va fi foarte simplu în viaţa ta în cursul acestei zile. Poate că te vei mulţumi cu o prietenie amoroasă fermecătoare ce nu îţi va pune în pericol ceea ce consideri tu că este esenţial. Fii conştient de faptul că trebuie să-ţi pui în ordine situaţia materială, să acumulezi diverse bunuri şi să-ţi asiguri viitorul financiar. Va trebui să lupţi din răsputeri împotriva tendinţelor pesimiste, într-adevăr ai putea fi înclinat să vezi lucrurile în negru, iar această atitudine nu-ţi va aduce nimic bun.


Taur:

Astăzi, 24 iulie 2013, te-ar putea încerca sentimente contradictorii faţă de părinţi sau de cineva din familie. Pari dispus să înţelegi anumite atitudini, dar totuşi nu poţi trece cu vederea o serie de crize sau accese de furie violentă. Partenerul de viaţă îţi poate asigura starea de confort şi de securitate de care ai nevoie. Sunt posibile mici cadouri şi atenţii, unele chiar neprevăzute şi surprinzătoare.


Gemeni:

Astăzi, 24 iulie 2013, stai departe de persoanele negative, atunci când eşti prost dispus. Înconjoară-te de oameni optimişti şi veseli. Începe chiar de astăzi o dietă alimentară mai sănătoasă. Dacă ai pretenţii prea mari de la cei din jur, s-ar putea să fi dezamăgit.


Rac:

Relaţiile cu cei apropiaţi nu vor fi chiar armonioase, pentru că vei reacţiona, de multe ori, destul de exagerat. Nu arunca cu banii pe fereastră, gândeşte-te la perioadele dificile pe care le-ai avut în trecut şi care, s-ar putea, ca într-o bună zi, să revină. Dacă ai de rezolvat o problemă dificilă, apelează la ajutorul unui prieten.


Leu:

Miercuri, 24 iulie 2013, te-ai putea simţi frustrat în cazul în care nu primeşti laude şi aprecieri din partea familiei. I-ai fi vrut probabil pe ai tăi mândri de tine, impresionaţi sincer de ceea ce faci şi te simţi nedreptăţit dacă nu eşti acoperit de onoruri şi complimente, dacă eşti ignorat. Nu e cazul, totuşi, să iei totul atât de în serios, cu atâta gravitate. Nu condiţiona dovezile de afecţiune primite, înţelege că iubirea se manifestă felurit!


Fecioară:

În iubire ai putea merge pe încredere şi dăruire necondiţionată. Poate fi momentul stingerii unor focare de teamă sau nelinişte ori poate să ţi se dezlege uşor limba, să treci la mărturisiri, confidenţe emoţionante. Financiar, o serie de câştiguri nesperate te-ar putea tenta să-ţi forţezi norocul şi să te apuci de cheltuieli negândite. Cum te simţi bine cu tine, e posibil să nu te eschivezi de la niciun efort care ţi se cere.


Balanţă:

Astăzi, 24 iulie 2013, ai putea adopta un comportament revoltat şi nesupus, combativ şi incisiv. E posibil să te vezi în postura de a tranşa în cercul de prieteni unele dispute financiare mai vechi sau e posibil ca unele datorii nereturnate să creeze izbucniri de vanităţi şi orgolii. Şi dacă în plin acces de iritabilitate lucrurile nu se ordonează cum vrei, e de aşteptat să încerci să organizezi în imaginaţie şi închipuire revanşe iluzorii.


Scorpion:

Abordezi probabil astăzi toate chestiunile de ordin financiar cu multă prudenţă şi tact. E posibil să întorci o situaţie pe toate feţele înainte de a lua o decizie, să cântăreşti cu ochi format o potenţială sursă de venit sau un posibil târg avantajos. Nu-ţi poţi drămui, stăpâni răbufnirile emoţionale şi asta te-ar putea aduce într-un raport delicat cu părinţii. Fizic, te simţi în putere şi activ, eşti greu de ţinut în loc.


Săgetător:

Miercuri, 24 iulie 2013, nu lăsa emoţiile să te copleşească şi să te împingă spre un scandal, spre o ceartă între tine şi o persoană dragă. Trebuie să vezi lucrurile în perspectivă, să vezi pădurea, nu doar copacii. Încearcă să fii un bun coechipier, o bună colegă.


Capricorn:

Sectorul financiar e destul de vitregit într-o zi ca cea de azi. Poate că nu dispui de foarte multe oferte coerente de câştig sigur, poate că importante sume restante de bani întârzie să-ţi fie returnate. Simţind nevoia să faci ceva în această privinţă, orice ar fi, poţi cădea în ridicol, te poţi discredita sau compromite. Altfel, lucrurile sunt compensate sentimental, unde-ţi pot fi asigurate scurte plăceri şi fericiri lumeşti.


Vărsător:

Astăzi, 24 iulie 2013, poţi simţi că totul poate fi iertat, reparat şi remediat. În lumina unor regrete care revin în actualitate, poţi alege să dregi busuiocul într-o serie de relaţii personale compromise. E posibil să devii mai binevoitor şi înţelegător, empatic, putând ajunge să te substitui în mare măsură persoanelor de lângă tine. Te identifici destul de fidel cu suferinţa şi cauza lor, înţelegi perfect punctul lor de vedere.


Peşti:

Dacă nu ţi-ai întâlnit sufletul pereche până acum, este foarte posibil să ţi se întâmple în cursul acestei zile. Frecventează mediile în care te simţi în largul tău şi eşti într-o lumină favorabilă. Îţi va fi foarte greu să urmezi cu stricteţe dieta pe care ţi-ai propus-o. Vei avea momente când vei dori să renunţi la acest regim alimentar. De data aceasta, motto-ul tău ar trebui să fie moderaţia, vei avea tendinţa să reacţionezi violent în faţa evenimentelor minore, risipind inutil multă energie. Fereşte-te să faci prea mult zgomot pentru nimic.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS