Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 20 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 20 iulie 2013


Berbec:

Sâmbătă, 20 iulie 2013, te vei simţi stimulat/ă de o nouă legătură sentimentală, aşa că profită de acest lucru ca să faci anumite lucruri pe care nu ai îndrăznit să le faci până acum şi vei fi mulţumit/ă. Evită cheltuielile excesive şi care nu sunt prevăzute în buget, altfel, în curând, vei avea probleme serioase. Încearcă din răsputeri să-ţi controlezi starea de nelinişte excesivă, practică un sport, relaxează-te, fă plimbări lungi la ţară sau la munte.


Taur:

Astăzi, 20 iulie 2013, atâta vreme cât eşti capabilă să te adaptezi schimbărilor, poţi obţine multe. Nu te mai gândi la lucrurile triste, important este viitorul. Odihneşte-te, ai ocazia să o faci. Lucrurile se vor rezolva de la sine.


Gemeni:

Astăzi, 20 iulie 2013, este posibil ca în cariera ta să se întâmple ceva măreţ, dar rămâi calm/ă, cu capul pe umeri, altfel adversarii sau asociaţii tăi vor reacţiona. O să te convingi că cineva foarte drag ţie sau chiar din familie nu este chiar atât de rău cum crezi tu.


Rac:

Pregăteşte-te să întâmpini o persoană care va intra în viaţa ta şi care îţi promite că te va ajuta pe toate planurile, dar mai ales în cel profesional. Trebuie să asculţi cu atenţie şi să analizezi toate informaţiile primite pentru a fi sigur/ă că ceea ce auzi este adevărat.


Leu:

Sâmbătă, 20 iulie 2013, ai tendinţa de a nesocoti o ofertă pentru că ai prefera să mai aştepţi pentru a avea mai multe informaţii şi pentru că nu o consideri demnă de tine. Ideal ar fi să profiţi de această oportunitate, căci nu se ştie când şi dacă te vei mai întâlni cu ea.


Fecioară:

Influenţele astrale de astăzi îţi vor intensifica puterea voinţei şi deciziile, prin consolidarea determinării tale. Îţi vor permite să lupţi cu curaj, să reacţionezi prompt, să-ţi controlezi stările şi să-ţi păstrezi calmul. În ceea ce priveşte situaţia financiară, momentul pare a fi oportun pentru a-ţi pune ordine în afaceri. Măcar o dată sau pentru motive precise, îţi poţi permite o mică nebunie. Viaţa sentimentală poate fi complexă şi instabilă, vei fi nestatornic/ă şi îţi vei da seama cu plăcere că farmecul tău este foarte operativ.


Balanţă:

Astăzi, 20 iulie 2013, vei reuşi să mulţumeşti şi chiar să satisfaci pretenţiile celor cu care vei avea de-a face. În plus, poţi să faci primii paşi pentru a lega o nouă relaţie sau un nou parteneriat. Ai grijă ca sentimentele tale să rămână intacte şi evită să spui ceva ce ai putea regreta mai târziu.


Scorpion:

Dimineaţă te vei simţi confuz/ă şi nu vei avea chef să discuţi cu nimeni. Te simţi obosit/ă şi copleşit/ă de responsabilităţile care par să crească pe zi ce trece. Ar trebui să te odihneşti mai mult, căci oboseala începe să îşi spună cuvântul.


Săgetător:

Sâmbătă, 20 iulie 2013, ai parte de o perioadă bună pentru a face afaceri, pentru a câştiga bani, pentru a pune ceva în puşculiţa familiei. Ca să profiţi de ea, ar trebui să ceri sfaturi şi sprijin. Colaborările şi relaţiile sunt favorizate astăzi. Nu uita să te odihneşti suficient.


Capricorn:

Vei obţine rezultate excelente în mai toate acţiunile din această zi. Situaţia materială va fi, de asemenea, pe calea îmbunatăţirii. În relaţiile cu persoanele pe care le iubeşti, îţi va lipsi tandreţea şi chiar atenţia. Energia ta va fi extraordinară, dar va trebui să o canalizezi în activităţi benefice, în aşa fel încât să nu o transformi într-o agresivitate devastatoare, aşa că treci la acţiune.


Vărsător:

Astăzi, 20 iulie 2013, te poţi concentra mai bine şi astfel îţi poţi organiza priorităţile. Este nevoie să înveţi să recunoşti o oportunitate atunci când ţi se prezintă. Fii mai precaut/ă decât de obicei şi nu cheltui tot! Lucrurile nu trebuie tratate cu superficialitate.


Peşti:

Nu este o zi în care tu trebuie să fii cel/cea care face compromisuri. Cu toată că acestea reprezintă cea mai elegantă maniera de a evita un conflict sau disensiune, azi dreptatea este de partea ta, iar opiniile tale sunt avizate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS