Horoscop Urania zilnic: luni, 15 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 15 iulie 2013


Berbec:

Luni, 15 iulie 2013, atragi comentarii răutăcioase pentru modul în care te îmbraci sau te comporţi şi ţie nici că îţi pasă. Familia, în schimb, se simte destul de deranjată de ceea ce aude şi încearcă să îţi ia apărarea. Le sugerezi să înceteze pentru că tu nu trebuie să dai nimănui explicaţii pentru modul în care îţi organizezi viaţa.


Taur:

Inclinată mai mult ca oricând către gelozie, rişti să devii tiranică şi nedreaptă cu bietul tău partener. În schimb, vei găsi soluţii bune sub aspect financiar, ai şansa plasamentelor reuşite.


Gemeni:

Dacă până acum relaţia în care te aflai a mers nesatisfăcător pentru tine, acum devii ceva mai deschis şi mai dornic să aduci liniştea în cuplu. Spiritul tău creativ şi cuvintele frumoase vor acţiona benefic asupra relaţiei tale, chiar dacă asta înseamnă că pe viitor va trebui să faci mici compromisuri.


Rac:

Ai ce îţi trebuie pentru a captiva audienţa, aşa că nu ezita. Discută despre ce vrei să faci şi pune suflet în vorbe, pentru că este foarte posibil să primeşti un feedback deosebit de interesant şi profitabil.


Leu:

Ieşitul în lume îţi dă ghes, vei fi cea mai elegantă dintre native. Nu e cazul să-ţi drămuieşti azi economiile, n-o să fie foc dacă o dată o să ai chef să te simţi ca un nabab. Ar fi bine să-ţi petreci câteva ceasuri şi cu părinţii.


Fecioară:

Îţi este greu să te împarţi între lucrurile pe care vrei să le faci şi cele pe care trebuie să le faci. Vei reuşi numai dacă îţi organizezi foarte bine ziua. Nu te ruşina să ceri ajutor, dacă simţi că nu le poţi scoate la cap singur. Seara ai parte de momente romantice.


Balanţă:

Te prefaci că nu vezi toate acţiunile nepotrivite în care se implică un membru al familiei, dar te asiguri că eşti vigilent pentru a nu-i permite să facă greşeli majore. Instinctul îţi spune să îi dai voie să greşească pentru că altfel nu va învăţa nimic din experienţele neplăcute. Spre seară primeşti veşti despre un eveniment important, veşti care te bucură.


Scorpion:

Fă o mică excursie, ieşi din oraş sau, măcar, ieşi din rutină. Ai nevoie de o mică schimbare de program pentru a îţi recăpăta energia. Un pic de aventură te va învăţa şi cum să iei o decizie importantă privind viaţa ta personală.


Săgetător:

Farmecul tău face ravagii, trăieşti momente pasionale. Poţi isca gelozie în rândul anturajului sau interpretări greşite. Cheltuielile mărunte duc la golirea contului, ai grijă să nu fie şi multe.


Capricorn:

Ai tendinţa de a te bosumfla prea uşor. Asta n-ar fi neapărat rău, dacă nu ţi-ai pune singur beţe în roate prin atitudinea asta negativistă. Cu o singură excepţie: există cineva care vrea să îţi încarce programul în exces şi atunci va trebui să ştii să spui nu.


Vărsător:

Reuşeşti să schimbi ceva în viaţa ta amoroasă. Ai suficientă încredere în tine pentru a face pasul în faţă, sau, dimpotrivă, pentru a te retrage din ceva ce nu-ţi mai convenea. Amiaza te găseşte alături de prieteni.


Peşti:

Climatul sentimental de astăzi îţi convine de minune, te face să te ataşezi un pic mai mult de jumătatea ta. Impulsivitatea îţi este cel mai de temut duşman în materie de operaţiuni financiare.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS