Horoscop Urania zilnic: duminică, 14 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 14 iulie 2013


Berbec:

Momentele pe care le petreci alături de familie sau de prietenii dragi trebuie să conteze. Fă-le să conteze! Nu te speria de compromisuri, dacă e nevoie de ele. Echilibrul este important pentru a nu lăsa loc problemelor!


Taur:

Duminică, 14 iulie 2013, ai nişte sentimente deloc plăcute legate de o relaţie de prietenie pe care ai legat-o şi nu ştii cum să faci să îţi supui noul amic la nişte teste pentru a scăpa de sentimentul de nelinişte. Culegi informaţii despre el din alte surse şi nimic nu îţi confirmă temerile, aşa că te vezi nevoit să îţi domoleşti suspiciunile cel puţin pe moment.


Gemeni:

Devii cât se poate de indiferent faţă de o persoană din familie care îţi face în permanenţă reproşuri, iar acum încearcă să îţi organizeze viaţa. Diferenţele de mentalitate sunt vizibile şi nici intervenţia altora din familie nu reuşeşte să rezolve conflictul izbucnit, mai ales că deocamdată nu eşti dispus să faci compromisuri.


Rac:

Fii atent la ce spun şi fac ceilalţi şi vei învăţa cum să obţii şi tu rezultate mai bune. Ai intuiţia şi competenţa necesară pentru a avansa pe plan profesional, trebuie doar să acorzi mai mult timp perfecţionării. Dragostea trece şi ea printr-o perioadă bună.


Leu:

Dacă eşti în cuplu, te faci fără efort mai atrăgătoare ca oricând pentru partener. Nativele necăsătorite sunt pline de farmec, dar dorinţa lor de a străluci nu are întotdeauna pentru bărbaţi efectul lămpii pentru gângăniile cu aripi.


Fecioară:

Păstrează lucrurile simple. O promisiune care ţi-a fost făcută va trebui încălcată. Nu te supăra şi încearcă să nu te plângi. Problemele financiare se vor împuţina dacă scapi de câteva obiceiuri sau tabieturi costisitoare.


Balanţă:

Eşti convins că dacă intri în competiţie cu cineva acum vei reuşi să învingi pentru că ai foarte mare încredere în tine şi în abilităţile dobândite de-a lungul timpului. Mulţi te consideră arogant şi de aceea nu vei auzi vorbe prea frumoase despre tine, fapt care te ambiţionează să perseverezi în loc să te supere.


Scorpion:

Nu trebuie să te schimbi doar pentru că aşa vrea cineva. Trebuie să-ţi urmezi calea şi să îţi creezi o viaţă aşa cum vrei. Comunicarea este cheia pentru a-ţi atinge scopurile. În schimb, gelozia ar putea să îţi provoace mari neplăceri.


Săgetător:

O călătorie în care pleci astăzi îţi schimbă total viziunea asupra vieţii. Cunoşti nişte persoane optimiste şi pline de viaţă care te molipsesc. Te întorci total schimbat din mica escapadă, iar noua ta atitudine place tuturor din familie. Spre seară o conversaţie cu un prieten îţi aduce zâmbetul pe buze.


Capricorn:

Te ţii departe de prieteni pentru că există un conflict mocnit între ei şi nu ai vrea să fii prins la mijloc sub nicio formă. Este o decizie inteligentă pentru că vei avea mult de suferit dacă te implici fie şi din poziţia de mediator. Laşi deoparte primul impuls de a negocia pacea cu cei din anturaj şi te concentrezi pe treburile tale.


Vărsător:

E o zi bună pentru a investi în viitor. Poate că nu ai bani, dar nu te poate nimeni opri să investeşti timp şi să faci planuri detaliate. Posibil să primeşti banii pe care îi aşteptai pentru o treabă rezolvată recent. Ai grijă de tine, menajează-te, ascultă sfatul persoanei iubite.


Peşti:

Constaţi cu uimire că banii s-au cam dus şi ai de plătit facturi. Cum nu ştii la cine să apelezi începi să te plângi către familie sperând că îngrijorarea ta îi va impresiona peste măsură şi atunci îţi vor oferi un mic împrumut. Vei fi nevoit să suporţi toate cuvintele neprietenoase ale celor din familie, dar cel puţin vei obţine banii de care ai nevoie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS