Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 13 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 13 iulie 2013


Berbec:

Sâmbătă, 13 iulie 2013, acordă atenţie şi timp principalelor relaţii din viaţa ta. Un cuplu are nevoie de doi oameni nu uita, deci, să-ţi asumi jumătatea ta de responsabilitate. Cu un pic de imaginaţie, vei găsi metode de a le fi de folos celor de acasă.


Taur:

Astăzi, 13 iulie 2013, nu te simţi în largul tău dat fiind faptul că poţi fi surprins foarte uşor descoperit afectiv. Partea bună e că nu ţii să-i împovărezi totuşi pe alţii cu problemele tale.


Gemeni:

O zi în care ai putea să îţi schimbi look-ul. O coafură nouă sau o ţinută nouă te-ar putea face să te simţi mai bine. Alintă-te, însă nu uita să-ţi faci exerciţiile zilnice şi să te menţii în formă. Un corp care nu e sănătos nu poate fi cu adevărat frumos!


Rac:

Socializează, stai de vorbă cu colegi sau cu alţi oameni care au aceleaşi preocupări cu ale tale. O viziune nouă asupra lucrurilor te va ajuta să intri într-o perioadă profitabilă a vieţii.


Leu:

Frecuşurile din viaţa de cuplu pot să răbufnească dacă niciuna dintre părţi nu se arată dispusă de a lăsa de la ea. În societate eşti bănuitor şi rezervat faţă de necunoscuţi.


Fecioară:

Încearcă să stai cât mai mult pe acasă, sau cel puţin să îţi protejezi căminul de oricine ar putea să îţi facă rău sau să profite de pe urma ta. Dacă ai de-a face cu instituţii sau cu persoane oficiale, aşteaptă-te la posibile necazuri.


Balanţă:

E momentul să le spui că îţi pare rău celor cărora le-ai greşit la un moment dat. Nu e nicio ruşine să faci asta. Să îţi ceri scuze nu e un semn de slăbiciune, ci de forţă: doar cei puternici ştiu să-şi recunoască şi să-şi asume greşelile.


Scorpion:

Nu toată lumea este de acord cu tine, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să îţi urmezi inima şi să faci ce vrei. Socializează, profită de această zi, caută să acorzi atenţie acelor relaţii care au potenţialul de a creşte şi de a înflori.


Săgetător:

Succesul te aşteaptă, însă va trebui să munceşti din greu pentru a-l atinge. Tendinţa de a impune celor din jur ce şi cum să facă trebuie controlată. Va fi mai accentuat interesul pentru chestiunile materiale.


Capricorn:

Fă ce ştii să faci bine, dar fă lucrurile un pic altfel. Adaugă un pic de imaginaţie în reţeta clasică. E soluţia cea mai bună pentru a aduce echilibrul între nevoia ta de schimbare şi perioada ceva mai conservatoare pe care ţi-o rezervă stelele.


Vărsător:

Eşti apreciat pentru că eşti de încredere. Ştii să dai un sfat şi, mai ales, ştii să ţii un secret. Oamenii din jur te vor căuta astăzi pentru a-ţi cere părerea. Profită de contextul favorabil pentru a-ţi rezolva propriile probleme, dar ai grijă să nu uiţi de îndatoririle faţă de familie sau cel drag.


Peşti:

Nu critica, ci încearcă să înţelegi, să susţii şi să oferi linişte. Stăpâneşte-ţi impulsivitatea pentru că neînţelegerile cu cei din jur pot izbucni în orice moment. Trebuie să fii pregătit pentru că vei avea multe de făcut astăzi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS