Horoscop Urania zilnic: miercuri, 10 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 10 iulie 2013


Berbec:

Miercuri, 10 iulie 2013, eşti într-o dispoziţie extrem de schimbătoare, te gândeşti şi te răzgândeşti de zece ori pe minut. E dreptul tău să faci asta, dar gândeşte-te şi la cei din jur, pentru că s-ar putea să îi enervezi foarte tare. Înveseleşte-te cu o scurtă excursie sau o ieşire din rutină.


Taur:

Poate că azi te dovedeşti o fire mai anxioasă şi refractară, pe fondul unui conflict mai vechi de natură sentimentală. Te-ai putea simţi prea expus şi vulnerabil, te-ar putea indispune un climat afectiv obositor de incert şi imprevizibil, însă partea bună a lucrurilor e aceea că pari dispus să cauţi explicaţii raţionale şi lămuriri obiective ale tuturor nemulţumirilor şi neîmplinirilor afective.


Gemeni:

Motivaţia ta de a lucra scade spre zero şi nu neapărat din cauza cuiva de la muncă, ci din cauza situaţiei tale familiale. Te îngrijorează modul în care un membru al familiei decide să-şi petreacă timpul şi simţi nevoia să intervii, doar că nu ai găsit încă metoda potrivită pentru a aborda problema.


Rac:

Poţi rezista oricărei competiţii sau opoziţii cu care te confrunţi. Implică-te în cât mai multe lucruri, pentru a atrage atenţia. Dragostea este şi ea favorizată, aşa că îţi recomandăm să profiţi de conjunctura astrelor.


Leu:

Astăzi, 10 iulie 2013, intri în contact cu foşti colegi sau cu oamenii alături de care ai lucrat. Lumea se aşteaptă să faci ceva care ţie nu îţi foloseşte sau care te reţine din a îţi rezolva propriile probleme. Pune-te pe tine pe primul plan, nu pe ceilalţi.


Fecioară:

Dacă încerci să stai liniştit, n-o să-ţi iasă. O schimbare din jurul tău, sau poate chiar din interiorul tău, este pe cale să îţi întoarcă viaţa cu susul în jos, aducându-ţi totodată mai multă sănătate şi mai multă linişte sufletească.


Balanţă:

Îţi aminteşti de nişte probleme sentimentale mai vechi şi culmea este ca hiperemotivitatea te face să retrăieşti intens acele evenimente. În aceste condiţii îţi strici starea de bine şi te laşi copleşit de regrete şi remuşcări. Concentrează-te pe un eveniment ce urmează să aibă loc în curând şi trebuie să îl organizezi ca la carte.


Scorpion:

Nu ai probleme financiare, deci ţi-ai putea permite o zi de relaxare într-un loc care îţi place, însă eşti mult prea precaut cu bugetul tău. Mulţi spun că eşti mai degrabă zgârcit şi fac glume pe seama precauţiei tale. Tu ştii însă mai bine şi nu îţi pasă foarte mult de părerea celor din jur.


Săgetător:

Ajungi într-un anturaj în care nu prea găseşti subiecte de discuţie comune. Ţi se pare că cei pe care îi întâlneşti sunt destul de superficiali. Blocajele de comunicare te fac să îţi doreşti a pleca, însă trebuie neapărat să închei o colaborare cu cei prezenţi. După asemenea eforturi emoţionale de a te adapta, seara eşti de-a dreptul extenuat.


Capricorn:

În general, nu ai o gură mare şi îţi cântăreşti bine cuvintele. Cum se face totuşi că există zile în care strici, din câteva vorbe, vechi prietenii sau relaţii bune cu colegii? Ai grijă, azi ar putea fi una dintre acele zile.


Vărsător:

Ai parte de întâlniri plăcute cu prietenii sau cu rudele. Din păcate, nu stai tocmai bine cu sănătatea, iar asta se va simţi spre după-amiază. Însă nu va fi mare lucru şi vei fi înapoi pe roate cât ai zice peşte.


Peşti:

Eşti timid în faţa unor persoane pe care abia le întâlneşti şi nu eşti capabil să îţi exprimi părerea în faţa lor. De fapt nici nemulţumirile nu le spui şi uite aşa te umpli de tensiune pentru că le ţii doar pentru tine. Abia la insistenţele persoanei iubite spui ce ai pe suflet şi realizezi că nu trebuie să duci în spate toate problemele.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS