Horoscop Urania zilnic: joi, 1 august 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 1 august 2013


Berbec:

Joi, 1 august 2013, eşti dispus să faci aproape orice pentru a evolua pe plan profesional. O nouă cale se deschide acum în faţa ta, chiar dacă tu ai prefera să treci într-o fază mai discretă, în care să nu te afli în lumina reflectoarelor.


Taur:

Astăzi, 1 august 2013, tânjeşti după ceva, deşi nu ştii cu siguranţă ce este, însă eşti conştient că este ceva diferit de ceea ce ai deja, iar tenacitatea ta caracteristică este arma secretă, care te va ajuta să obţii ceea ce îţi doreşti. Nu uita însă că există o linie foarte subţire între răbdare şi încăpăţânare!


Gemeni:

Astăzi, 1 august 2013, este o zi potrivită să iei decizii importante. Abilităţile tale sociale sunt la punctul maxim, aşa că îţi poţi face noi prieteni sau poţi iniţia noi proiecte. Dacă ai ceva important de spus cuiva o poţi face azi, mai în glumă mai în serios, însă ai grijă să te faci corect înţeles!


Rac:

Vei reuşi să pui în scenă azi adevărate jocuri ale puterii şi să câştigi respectul celor din jur, însă nu trebuie să abuzezi de ceilalţi, căci este posibil să trezeşti resentimente din partea lor. Este mai bine să împarţi controlul cu alţii, decât să ţi-i faci duşmani!


Leu:

Joi, 1 august 2013, este o zi potrivită să faci schimbări radicale în viaţa ta! Nu vei fi singur, căci te vei bucura de sprijinul prietenilor şi al persoanei iubite. Trebuie însă să te porţi ca un adevărat diplomat căci numai astfel vei reuşi să realizezi ceea ce ţi-ai propus.


Fecioară:

Cu toate că anumite cuvinte, nerostite încă, generează o intensitate emoţională greu de controlat, rezultatele finale vor fi cu adevărat nebănuite! Îţi va fi destul de dificil să lupţi cu tine însuţi, mai ales că anumite amintiri sunt reactivate de circumstanţele zilei de azi.


Balanţă:

Astăzi, 1 august 2013, relaţiile din viaţa ta vor trece pe primul loc în top-ul priorităţilor tale, iar acest fapt îţi va aduce lucruri cu adevărat neaşteptate. Chiar şi cea mai neînsemnată discuţie cu cineva din anturaj îţi poate aduce azi surprize! Însă nu este suficient să îţi doreşti ceva! Trebuie să şi acţionezi!


Scorpion:

Aşezarea planetelor te va îndemna azi să îţi asumi anumite riscuri în ceea ce priveşte viaţa ta sentimentală şi eşti în punctul în care nici măcar nu îţi mai pasă de consecinţe. Cu toate că te temi să spui cu voce tare ceea ce simţi, consideri că numai aşa percepi că trăieşti cu adevărat.


Săgetător:

Joi, 1 august 2013, vei beneficia de susţinerea astrelor într-un mod total neaşteptat. Ai abilitatea de a-ţi canaliza energia şi sentimentele în direcţia potrivită. Traversezi o etapă de mari transformări şi ar fi bine să îţi asculţi şi intuiţia înainte de a lua decizii majore.


Capricorn:

Dilema cu care te confrunţi a luat naştere din dorinţele puternice pe care le resimţi şi cu toate astea eşti ezitant atunci când vine vorba să le împărtăşeşti cu ceilalţi ceea ce trăieşti. Refuzul tău de a spune ceea ce simţi poate fi interpretat ca lipsă de interes faţă de o anumită persoană.


Vărsător:

Astăzi, 1 august 2013, vei reuşi, în sfârşit, să îţi îmbunătăţeşti situaţia financiară! Este posibil ca o activitate extraprofesională, iniţiată ca un hobby, să ajungă să fie acum o importantă sursă de venituri. Vei avea ocazia de a semna contracte pe termen lung, care se vor dovedi a fi foarte profitabile.


Peşti:

Dorinţa ta puternică de a cunoaşte mai bine o anumită persoană se poate transforma într-o adevărată obsesie, chiar dacă nu ai ocazia de a spune cu adevărat ceea ce simţi pentru cineva anume. Mai aşteaptă câteva zile înainte de a trece la fapte, căci aşa vei afla cu adevărat şi ce simţi!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS