Horoscop Urania săptămânal: Săgetător, 30 iunie - 6 iulie 2013

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania Săgetător, 30 iunie - 6 iulie 2013


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Săgetător, săptămâna 30 iunie - 6 iulie 2013.

Zilele de 5 şi 6 iulie aduc veşti şi schimbări de peisaj în casa a VII-a. Se pot stabili o serie de relaţii interumane noi, profitabile pe termen scurt. Întâlniri utile, situaţii care pot fi exploatate în avantajul acestor nativi. O stare de bine, de încredere, de optimism, de speranţă este posibilă prin efortul astral conjugat al planetelor Marte şi Lună. Sunt două zile în care se pot semna contracte, se pot negocia sau rediscuta o serie de aspecte de muncă şi de participare la o activitate lucrativă...

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS